Здравей Гост

Венера в 12 дом ?

• 86 Отговора
  • 16808 Прегледи
*

ANI

• *
  • 135
    • http://
Венера в 12 дом ?
« Отговор #20 -: Февруари 08, 2006, 04:03:24 pm »
Венера в Рак в 7-ми,а Марс ми е в Скорпион.Аз   пообърках :blink:  
« Последна редакция: Февруари 08, 2006, 04:06:02 pm от ANI »

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #21 -: Февруари 08, 2006, 06:31:36 pm »
Цитат
Имам Венера в 12 дом в Рак значи ли че ще имам проблеми в брака с които ще се изплащам кармично :(  ? Много съм боса чула не дочула ...Благодаря!
Един "контролен" въпрос: 2004 година имаше ли някаква специфика за теб и каква? Запомняща се връзка, любов...или нещо в семеен, професионален план?  :blink:  ;)  :o
П.С. Става въпрос за данните, които коментира DDD.

« Последна редакция: Февруари 08, 2006, 06:32:31 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #22 -: Февруари 08, 2006, 08:01:36 pm »
Цитат
Много си готин !!!
Абе аз искам да си сменям работата ама нещо не върви. Не съм много добре с късмета ...за дребните житейски неща! На принципа съм че трябва да се търси доброто в хората ама наистина съм прекалено горда. Където и да работя нещо все ми пречи нещата да потръгнат незнам в мен ли е вината :unsure:
saturn,венера и меркурий отговарят за работата в твоята карта,след около година или повече при завръщането на транзитен сатурн който ти управлява и работата може да поемеш повече отговорности. Понеже и моята карта е много подобна на твоята при завръщането на сатурн в наталното си положение започнах работа на две места.Изглеждаш сериозен и отговорен човек и  е възможно да те повишат. Да не си падаш работохоличка с тая луна в дева и сатурн в 1-ви?))))

И аз чакам да ме изгонят от работа че да си намеря нещо по-добро ,но след 10 години стаж на едно место май не искат да ме мръднат. При удобен случай и сам ще се махна де,някой политик е направил още една голяма далавера с продажбата на компанията ни за жълти стотинки и в момента само  източват ресурси.  

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #23 -: Февруари 08, 2006, 08:02:50 pm »
Цитат
А кое е показател за безбрачие?Е, не всички но основните,кои са?

P.S.Наистина е много готин,не само че разбира,но и помага

:)
готин и самотен.хе хе

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #24 -: Февруари 08, 2006, 08:11:13 pm »
Цитат
Не знам,може би е от това ,че не знае какво иска.Или прекалено големите изисквания към брачния партньор :D Но е факт,4е при мен важи. :lol:
Без да влагам негативни чувства и помисли ще си позволя да направя една корекцийка: това, че при теб или еди кой си друг човек  Венера в Рак/7 дом се свързва с безбрачие или късен брак не я прави все още "индикация" за ергенлък или неуспешен първи брак...  :P  ;)
По принцип класическите показатели за късен брак са Сатурн или Юпитер в 7 дом, като при Сатурн се търсят по-възрастни и отговорни партньори или точно обратното - роденият се идентифицира със Сатурн, поемайки по-голямата част от отговорността в брака... Юпитер в 7 дом пък повдига летвата, тъй да се каже /не че Сатурн не го прави, но при него мотивите са други - и най-вече страх и предпазливост/, и ни кара все да чакаме "най-добрият" - дава много възможности, но и пропуснати възможности също. Също казват, че Стрелец или Юпитер на Десцендента понякога се свързва с повече от един брак, късен брак или пък безбрачие... Но това са общи приказки на теория  :huh:  :rolleyes:
Смея да кажа, че Венера в Рак сама по себе си надали ще има много високи изисквания към брачния партньор, по-скоро тя се нуждае от грижовна и емоционална половинка, а също и от сигурност в брака/връзката. Нищо не казваш дали е аспектирана тази Венера в 7 дом, как е аспектирана...?  :o
 :) [/quote]
 Може би и е трудно да избере,но не вярвам да е показател за безбрачие или късен брак))

При теб да не е от тригона на нептун към венера ,а?)))Аз пък си мислех че със юпитер в 7-ми всеки срещнат се натиска да се жени за теб. Може пък да значи чужденец в най добрия вариант или някой с асц стрелец ,или пък 9-ти дом  и т.н. Една позната имаше юпитер в 7-ми и се омъжи за чужденец,имаше и меркурий там и се омъжила на 18-19 години,та и повече не ща да продължавам :D
Виж за сатурн мога да повярвам че е късен брак,или в аспект със 7-ми или управителя му

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #25 -: Февруари 09, 2006, 01:28:22 pm »
Аз от колко време съм тука и забелязах че имаш обожателки..
Самотен?! Защо... не виждам причини ;)
Сигурно си добър специалист щом те търпят 10 години  :lol: .
Аз не съм толкова работохоличка но самочуствието ми много се влияе от работата. Принципно да, отговорна съм.
Ти от къде си  ;)

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #26 -: Февруари 09, 2006, 01:32:22 pm »
Цитат
Може би и е трудно да избере,но не вярвам да е показател за безбрачие или късен брак))

При теб да не е от тригона на нептун към венера ,а?))) Аз пък си мислех че със юпитер в 7-ми всеки срещнат се натиска да се жени за теб. Може пък да значи чужденец в най добрия вариант или някой с асц стрелец ,или пък 9-ти дом  и т.н. Една позната имаше юпитер в 7-ми и се омъжи за чужденец,имаше и меркурий там и се омъжила на 18-19 години,та и повече не ща да продължавам :D
Виж за сатурн мога да повярвам че е късен брак,или в аспект със 7-ми или управителя му...
мдам... всички така ми казват за юпито в 7 дом, ама на практика възможностите не са толкова много... една от причините /може би аз самата така субективно го усещам/ е, предполагам, в слабата аспектация на Юпитер в радикса...някак си изолиран и самотен си стои там и лилитка му изсмуква силите, паразитирайки на неговия широк гръб  :rolleyes:
От личен опит само мога да подтвърдя това, което казваш за Юпитер и чужденците  ;)  Майка ми също е с Юпитер /в съвпад с Плутон/ в 7 дом /и Луна в Стрелец/ - има късен първи брак и брак с чужденец също...  :o  :)
При мен проекцията на Юпитер в 7 дом се изразява в преобладаващото ми обвързване с "юпитерово повлияни" хора, което съвсем не означава, че са със Слънце или Асц в Стрелец - в повечето случаи Слънцето или друга важна лична планета са в конфигурация с Юпитер... Идеалният случай на тази проекция е "юпитеровият Телец", което ще рече Телец с Луна или струпване на планети в Стрелец плюс Слънце в предизвикателен аспект с Юпитер  :blink:  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #27 -: Февруари 09, 2006, 02:22:38 pm »
Цитат
Цитат
Имам Венера в 12 дом в Рак значи ли че ще имам проблеми в брака с които ще се изплащам кармично :(  ? Много съм боса чула не дочула ...Благодаря!
Един "контролен" въпрос: 2004 година имаше ли някаква специфика за теб и каква? Запомняща се връзка, любов...или нещо в семеен, професионален план?  :blink:  ;)  :o
П.С. Става въпрос за данните, които коментира DDD.
Имах проблеми в работата  :angry:
и забременях :)  

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #28 -: Февруари 09, 2006, 02:33:37 pm »
опссс....това нещо не го предположих, понеже бях останала с впечатлението, че не си обвързана  :blink:  тук някой питаше за безбрачие и късни бракове, та аз какво съм чула, какво недочула...  :o  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #29 -: Февруари 09, 2006, 02:39:15 pm »
аз да си кажа :lol:  

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #30 -: Февруари 09, 2006, 02:41:42 pm »
Цитат
аз да си кажа :lol:
нали 12 дом бил най кофти и понеже ми се пада Венера там та се притесних за брака си .

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #31 -: Февруари 09, 2006, 02:47:05 pm »
Мисля, че Венера в 12 дом все още не е индикация за "проблемен брак"  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #32 -: Февруари 09, 2006, 02:53:15 pm »
Ами просто все си мисля че съм карък :unsure: особенно с тази дата 13.06

*

Lillie

• 30532
Венера в 12 дом ?
« Отговор #33 -: Февруари 09, 2006, 02:59:06 pm »
ееее, стига де, не си внушавай  :rolleyes:  то и аз си го мисля много често, ама...  ;)  Баща ми е роден в петък 13ти и нищо му няма  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #34 -: Февруари 09, 2006, 11:36:52 pm »
Цитат
Аз от колко време съм тука и забелязах че имаш обожателки..
Самотен?! Защо... не виждам причини ;)
Сигурно си добър специалист щом те търпят 10 години  :lol: .
Аз не съм толкова работохоличка но самочуствието ми много се влияе от работата. Принципно да, отговорна съм.
Ти от къде си  ;)
виртуалните обожателки не топлят леглото вечер,хе хе. само нептун  в картата ми могат да зарадват  :D пък аз съм си меркуриево чадо и трябва да гледам реалността)))Няма значение де
Знаеш ли ,аз пък не съм доволен от работодателя ми,лошото е че работата ми харесва и сигурно само това ме задържа там,но ще трябва да се махам
От морето

*

DDD

• *
  • 286
Венера в 12 дом ?
« Отговор #35 -: Февруари 09, 2006, 11:39:11 pm »
Цитат
ееее, стига де, не си внушавай  :rolleyes:  то и аз си го мисля много често, ама...  ;)  Баща ми е роден в петък 13ти и нищо му няма  :)
веднъж ми се наложи да пътувам от софия до б-с на петък 13 и си мислих че автобуса ще катастрофира или ще се обърне,но нищо не стана :D  

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #36 -: Февруари 10, 2006, 06:42:52 am »
Близнаци а? :D  

*

Iris

• 31
Венера в 12 дом ?
« Отговор #37 -: Февруари 10, 2006, 07:50:30 am »
Цитат
Близнаци а? :D
Не бе, Дева е  :D  :D   B)  

*

ANI

• *
  • 135
Венера в 12 дом ?
« Отговор #38 -: Февруари 10, 2006, 09:28:06 am »
Цитат
Знаеш ли ,аз пък не съм доволен от работодателя ми,лошото е че работата ми харесва и сигурно само това ме задържа там,но ще трябва да се махам
От морето
Може да се намери не по-малко хубава работа.Само кажи в коя сфера те влече.Нищо не пречи да питам тук-там.А ако успея да помогна ще ми направиш прогресиите и транзитите на планетите  за 2006 г. :D  :D  :)
От морето :lol:

P.S.Не е свалка,не ме разбирай погрешно! :lol:  
« Последна редакция: Февруари 10, 2006, 09:32:12 am от ANI »

*

did

Венера в 12 дом ?
« Отговор #39 -: Февруари 10, 2006, 12:28:45 pm »
Цитат
Цитат
От морето
Може да се намери не по-малко хубава работа.Само кажи в коя сфера те влече.Нищо не пречи да питам тук-там.А ако успея да помогна ще ми направиш прогресиите и транзитите на планетите  за 2006 г. :D  :D  :)
От морето :lol:

P.S.Не е свалка,не ме разбирай погрешно! :lol:
Що да не е свалка той е готин, самотен, мисля близнаци, ителигентен все хубави качества:ph34r:
п.с.какво образование имаш