Не знам,може би е от това ,че не знае какво иска.Или прекалено големите изисквания към брачния партньор
Но е факт,4е при мен важи. :lol:
Без да влагам негативни чувства и помисли ще си позволя да направя една корекцийка: това, че при теб или еди кой си друг човек Венера в Рак/7 дом се свързва с безбрачие или късен брак не я прави все още "индикация" за ергенлък или неуспешен първи брак...
По принцип класическите показатели за късен брак са Сатурн или Юпитер в 7 дом, като при Сатурн се търсят по-възрастни и отговорни партньори или точно обратното - роденият се идентифицира със Сатурн, поемайки по-голямата част от отговорността в брака... Юпитер в 7 дом пък повдига летвата, тъй да се каже /не че Сатурн не го прави, но при него мотивите са други - и най-вече страх и предпазливост/, и ни кара все да чакаме "най-добрият" - дава много възможности, но и пропуснати възможности също. Също казват, че Стрелец или Юпитер на Десцендента понякога се свързва с повече от един брак, късен брак или пък безбрачие... Но това са общи приказки на теория :huh: :rolleyes:
Смея да кажа, че Венера в Рак сама по себе си надали ще има много високи изисквания към брачния партньор, по-скоро тя се нуждае от грижовна и емоционална половинка, а също и от сигурност в брака/връзката. Нищо не казваш дали е аспектирана тази Венера в 7 дом, как е аспектирана...?

[/quote]
Може би и е трудно да избере,но не вярвам да е показател за безбрачие или късен брак))
При теб да не е от тригона на нептун към венера ,а?)))Аз пък си мислех че със юпитер в 7-ми всеки срещнат се натиска да се жени за теб. Може пък да значи чужденец в най добрия вариант или някой с асц стрелец ,или пък 9-ти дом и т.н. Една позната имаше юпитер в 7-ми и се омъжи за чужденец,имаше и меркурий там и се омъжила на 18-19 години,та и повече не ща да продължавам
Виж за сатурн мога да повярвам че е късен брак,или в аспект със 7-ми или управителя му