Здравей Гост

Сатурнова криза

• 26 Отговора
  • 4956 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Сатурнова криза
« Отговор #20 -: Май 24, 2012, 07:20:18 am »
Това са много трудни избори, които трябва да се направят.
Послушай сърцето си и дай и на баща си възможност за избор.
 Много често се налага да дадем възможност на обичаните от нас хора да направят своя избор и да знаят, че ние ще сме с тях, каквото и да решат.
Кураж.
ПП.Казвам го от личен опит. Майка ми след като разви гангрена от диабет, за 2 месеца преживя 2 ампутации и много я беше страх.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #21 -: Май 24, 2012, 07:42:47 am »
Това са много трудни избори, които трябва да се направят.
Послушай сърцето си и дай и на баща си възможност за избор.
 Много често се налага да дадем възможност на обичаните от нас хора да направят своя избор и да знаят, че ние ще сме с тях, каквото и да решат.
Кураж.
ПП.Казвам го от личен опит. Майка ми след като разви гангрена от диабет, за 2 месеца преживя 2 ампутации и много я беше страх.
Няма избор никой лекар това няма да го направи а и никой няма да каже на баща ми ще те закрепим ама ще умреш в нечовешки болки избирай.Мене много ме е страх за първи път се изправям лице в лице със смъртта но никой не знае на всички давам кураж и дори им се карам като се отчайват.Но когато разбрах припаднах не можах да се прибера у нас добре че беше мъжа ми .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Май 24, 2012, 09:25:30 am »
proserpine, разбирам какво преживяваш от опит. и пак от опит ще ти кажа, диагнозата рак, не означава задължително смъртна присъда. не мисли как ще си отиде, а как да го лекувате. след първоначалния шок, човек се мобилизира и действа. ти си кардинален знак, ще го направиш  :blink:

« Отговор #23 -: Май 24, 2012, 09:34:34 am »
proserpine, разбирам какво преживяваш от опит. и пак от опит ще ти кажа, диагнозата рак, не означава задължително смъртна присъда. не мисли как ще си отиде, а как да го лекувате. след първоначалния шок, човек се мобилизира и действа. ти си кардинален знак, ще го направиш  :blink:
Това е с най висок процент смъртност аз организирах всичко мобилизирах роднини намерих добри специалисти болница която прилича на хотел страх ме е от драмата преди да ни напусне повече отколкото от самата смърт инъче знам че не съм първия човек който губи близки хора .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Grace

• 2257
« Отговор #24 -: Май 24, 2012, 09:41:49 am »
ама защо да ви напуска, като може да оздравее ?!

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Май 24, 2012, 09:55:35 am »
Да, прозерпин, има случаи, в които лекарите след операция казват - няма никакъв шанс, разсейките са навсякъде, максимум 2-3 месеца, а човекът живее още 12 години
Примерът ми не е измислен

« Отговор #26 -: Май 24, 2012, 10:09:36 am »
Да, прозерпин, има случаи, в които лекарите след операция казват - няма никакъв шанс, разсейките са навсякъде, максимум 2-3 месеца, а човекът живее още 12 години
Примерът ми не е измислен
Знам така е винаги има шанс винаги може да стане чудо .Сега осъзнах че в такива моменти се вижда хората близки или не какво представляват.Все още има човечни хора колкото и странно да изглежда и колкото и странно да изглежда непознати или не чак толкова близки се оказват повече хора от близки и заклети приятели .Предполагам за мен това е един от страшните Сатурнови уроци.Не се самообвинявам но за доста неща започнах да си давам сметка.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв