Здравей Гост

ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ

• 62 Отговора
  • 9290 Прегледи
ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
« -: Април 20, 2012, 03:34:00 am »
РАЗБИРАМ АСТРОЛОГИЯТА ДО ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН НО НАИСТИНА ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА ТЪРСЯ ПРОБЛЕМА  НЕПОСТОЯНСТВОТО МИ НЯМА ГРАНИЦА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН СИ МЕНЯ МНЕИЕТО ПО 10000 ПЪТИ И ЕМОЦИИТЕ СА МИ КАТО ВИХРУШКА ОБЩИТЕЛЕН СЪМ НЯМАМ ПРОБЛЕМИ ВСИЧКО Е ОК НО СЪМ РАЗЛИЧЕН И ОБИЧАМ ДА СЕ ОТЛИЧАВАМ ДОРИ ТОВА ДА МИ КОСТВА ДА СЪМ САМ ВИНАГИ ПРИВЛИЧАМ ВНИМАНИЕТО НЕ ОБИЧАМ ОБЩО ПРИЕТИТЕ НОРМИ И ЗА ОБВЪРЗВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ИМАЛ СЪМ БЕЗБРОЙ КОНТАКТИ С МОМИЧЕТА НО ДОТУК НЕ МОГА ДА СЕ ОБВЪРЖА ЗА ДЪЛГО ДОРИ СЕМЕЙСТВОТО МИ МИ СЕ ЧУДЯТ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ СЪМ С АСЦЕДЕНТ ДЕВА И ЛУНА ВОДОЛЕЙ . АКО МОЖЕ ИСКАМ ПРОСТО ДА ОБСЪДИМ ДАЛИ СИ ВТЪЛПЯВАМ ЧЕ Е ОТ ЗОДИЯТА И ДРУГИТЕ НЕЩА КАТО ЧЕТА ИЛИ ПРОСТО ТРЯБВА ДА НЕ СЕ ФИЛМИРАМ ТОЛКОВА АКО Е НУЖНО ЩЕ ДОБАВЯ И ПЛАНЕТИТЕ В КОЙ ДОМОВЕ СА НО НАИСТИНА ИСКАМ НЯКОИ ПО ВЕЩ ДА МИ ОБЯСНИ! МЕРСИ МЕРСИ А И СЕГА СЪМ ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ОПИЯТИ И ЗАТОВА РЕШИХ ДА СИ ИЗЛЕЯ ДУШАТА  ;D

*

Milkyway

• 3770
Re: ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
« Отговор #1 -: Април 20, 2012, 06:06:25 am »
Колко е лошо,като няма запетайки ;D

« Отговор #2 -: Април 20, 2012, 08:36:27 am »
РАЗБИРАМ АСТРОЛОГИЯТА ДО ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН НО НАИСТИНА ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА ТЪРСЯ ПРОБЛЕМА  НЕПОСТОЯНСТВОТО МИ НЯМА ГРАНИЦА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН СИ МЕНЯ МНЕИЕТО ПО 10000 ПЪТИ И ЕМОЦИИТЕ СА МИ КАТО ВИХРУШКА ОБЩИТЕЛЕН СЪМ НЯМАМ ПРОБЛЕМИ ВСИЧКО Е ОК НО СЪМ РАЗЛИЧЕН И ОБИЧАМ ДА СЕ ОТЛИЧАВАМ ДОРИ ТОВА ДА МИ КОСТВА ДА СЪМ САМ ВИНАГИ ПРИВЛИЧАМ ВНИМАНИЕТО НЕ ОБИЧАМ ОБЩО ПРИЕТИТЕ НОРМИ И ЗА ОБВЪРЗВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ИМАЛ СЪМ БЕЗБРОЙ КОНТАКТИ С МОМИЧЕТА НО ДОТУК НЕ МОГА ДА СЕ ОБВЪРЖА ЗА ДЪЛГО ДОРИ СЕМЕЙСТВОТО МИ МИ СЕ ЧУДЯТ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ СЪМ С АСЦЕДЕНТ ДЕВА И ЛУНА ВОДОЛЕЙ . АКО МОЖЕ ИСКАМ ПРОСТО ДА ОБСЪДИМ ДАЛИ СИ ВТЪЛПЯВАМ ЧЕ Е ОТ ЗОДИЯТА И ДРУГИТЕ НЕЩА КАТО ЧЕТА ИЛИ ПРОСТО ТРЯБВА ДА НЕ СЕ ФИЛМИРАМ ТОЛКОВА АКО Е НУЖНО ЩЕ ДОБАВЯ И ПЛАНЕТИТЕ В КОЙ ДОМОВЕ СА НО НАИСТИНА ИСКАМ НЯКОИ ПО ВЕЩ ДА МИ ОБЯСНИ! МЕРСИ МЕРСИ А И СЕГА СЪМ ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ОПИЯТИ И ЗАТОВА РЕШИХ ДА СИ ИЗЛЕЯ ДУШАТА  ;D

Въпросът е какво търсиш в тази тема - астрологичен съвет или ВНИМАНИЕ. Форумът на в-к "Лична драма" не е тук. ;D
Има силен мутабелен акцент в картата ти и предполагам, че не свършва само със знака на Слънцето и на АС. Предполагам и че Уран е замесен с напрегнати аспекти към светилата, АС или Венера (не само като диспозитор на Луната ти).
Най-добре тури картата си (можеш да си затриеш личните данни, разбира се).

И накрая, пишеш с КАПСИ, само за да се отличаваш от другите или има друга, по-сериозна причина?

Еdit:
Намерих картата ти в друга тема и се поправям (горните си предположения). Имаш опозиция на управителя на АС, МС,  диспозитор на Слънцето и Венера и отговарящ за мисълта Меркурий с Уран. Този аспект бих "набедила" за извор на твоята оригиналност и желание за отличаване от тълпата. За последното също и водолейската Луна. Би трябвало да си артистичен и креативен. Луна в съвпад със Сатурн и квадрат с Плутон може да ти се явява спънка в свободното изразяване на емоции и емоционалното сближаване с околните. Може да усещаш необясним страх от пълно разкриване и отдаване на един човек, от това да изглеждаш уязвим и раним в очите на околните. Затова избираш "по-лесния" вариант - да прескачаш от обект на обект. Друга причина може да бъде, че обичаш движението, а не застояването на едно място. Мисълта ти тече бързо и в много посоки едновременно, всички ти се струват прекалено бавни в сравнение с теб, затова бързо ти доскучава с тях.
Имаш нужда да си център на вниманието, суетен си (според мен). Би могъл да бъдеш нелош психолог, да усещаш емоциите, които другите се опитват да скрият от околните.
Млад си, имаш време пред себе си, за да срещнеш жена, която няма да те отегчава, а ще ти е любопитно всеки ден да откриваш нещо ново у нея.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 08:54:20 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Април 20, 2012, 08:50:39 am »

То въобще липсват препинателни знаци - едно цяло изречение. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4 -: Април 20, 2012, 10:44:08 am »
бях по влияние на опияти затова пиша с цапс-а иначе за обвързване и дума да не става предпочитам да сме в отворена връзка приятели но и да си имаме време аз за себе си , тя за нея , аз с моите приятели , тя с нейните и време за нас тако  го виждам за жалост ме мислят за ненормален или ми досаждат прекалено много което ме задушава

« Отговор #5 -: Април 20, 2012, 10:48:28 am »
Стелла аз като не толкова мъдър и човек който не обича конфротации човек не е ли на земята да усъвършенства себе си а не да критикува другите човешки същества .Вместо да разглеждаш и да следиш за запетаи опитай се да се отзовеш в желаната насока която хората са потърсили помощ . пиша с кирилизатор от и-net  затова ми се получава така

« Отговор #6 -: Април 20, 2012, 11:09:15 am »
бях по влияние на опияти затова пиша с цапс-а иначе за обвързване и дума да не става предпочитам да сме в отворена връзка приятели но и да си имаме време аз за себе си , тя за нея , аз с моите приятели , тя с нейните и време за нас тако  го виждам за жалост ме мислят за ненормален или ми досаждат прекалено много което ме задушава

Какви опиати, бе момче? Недей така, я се стегни! Единственият опиат може да ти бъде любовта. :blink:
Значи трябва да търсиш момиче, което да не желае сериозно обвързване и която, също като теб, да има нужда от лично пространство. Пробвай с жена със силен въздушен акцент. Водните явно не са за теб - те обсебват и обичат да бъдат обсебени. Земните пък държат на стабилност и сигурност, което пак може да ти дойде натоварващо с отговорности. Жена-огън ще ти подхожда добре, за кратко и бурно приключение.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 12:03:56 pm от Mirabella »

« Отговор #7 -: Април 20, 2012, 02:23:17 pm »
МИрабела ами явно не съм намерил подходящият човек за мен ,както казват старите хора "за всеки влак си има пътници" .Благодаря ти че откликна на молбата ми имах нужда да буда насочен и информиран относно този въпрос  :rolleyes:. Ти коя зодия си и евентуално ако имаш партньор той коя зодия е

« Отговор #8 -: Април 21, 2012, 03:01:53 pm »

Аз не съм веща в астрологията, но за да ти помогна малко да разбереш себе си, ми отговори:

1. На колко години си?
2. С родителите си ли живееш?
3. Имаш ли братя/сестри и какво е отношението ви един към друг?
4. Какви са приятелите ти - от какъв тип хора?
5. Работиш ли?
6. Учиш ли и ако да, какво? Как се справяш в тази сфера?
7. Какво мечтаеш най-много? Какъв искаш да бъдеш, как си представяш себе си?
8. Какво те кара най-много да си щастлив и какво те прави тъжен?
9. Лесно ли се ядосваш? Успяваш ли да се контролираш или избухваш веднага?
10. Посягал ли си на себе си или на друг човек? Ако да, по каква причина?
11. Какво е отношението ти към парите?
12. Какви опиати взимаш - наркотици, алкохол, халюциогени или лекарства? От колко време?
13. Какъв човек е баща ти? Опиши го подробно, както и отношенията му с майка ти.
14. Опиши какъв е човека, който най-много обичаш и на който най-много държиш?
15. Опиши човек от който те е страх.
16. Какво харесваш у жените? Какво не харесваш? Какво търсиш в една жена/момиче?
17. Партньорките ти на каква възраст са?
18. Обичаш ли да пътуваш?
19. Познаваш ли/харесваш ли медитацията, йогата, спорта и т.н.? Ако да, какво от тях практикуваш?
20. Какво най-много те вълнува - хоби,спорт,музика, т.н.
21. Обичаш ли се, имаш ли самочувствие?

Когато ми отговориш, ще говорим пак и обсъждаме. В този форум има изключителни хора, които могат да ти помогнат много да разбереш себе си. Астрологията казва много и дава път, но все пак има и други фактори.

Поздрави :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #9 -: Април 21, 2012, 06:41:43 pm »

кога си роден? сложи картата си и може да обсъдим това - онова :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Април 21, 2012, 06:52:54 pm »
Стелла аз като не толкова мъдър и човек който не обича конфротации човек не е ли на земята да усъвършенства себе си а не да критикува другите човешки същества .Вместо да разглеждаш и да следиш за запетаи опитай се да се отзовеш в желаната насока която хората са потърсили помощ . пиша с кирилизатор от и-net  затова ми се получава така

Я, пак си помисли дали аз ти следя запетайките!  Постът беше на Милки. Никого не съм искала да обидя. Аз колкото съм помогнала на хората, ти хабер си нямаш. А ти на колко човека си помогнал? Може пък да не съм аз твоя човек. Господ ще ти прати точните хора в точния момент, не бой се! Странното е, че ти започна да ме осъждаш, а не аз тебе. Айде със здраве!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #11 -: Април 21, 2012, 06:55:56 pm »

То въобще липсват препинателни знаци - едно цяло изречение. :blink:

Винаги ми прави лошо впечатление когато чета коментари из български форуми, написани възможно най-неграмотно или на латиница. Понякога самата позиция на човека е добре аргументирана, но неграмотното и изписване отвлича вниманието от същината на въпроса. Ако пишем и говорим немарливо, значи така гледаме и на себе си, на всичко и всички около себе си. А като видя и Цапс (Caps) или ЦВ (CV), нацяло се отказвам от всякакъв коментар ;)

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Април 21, 2012, 07:07:28 pm »

Я, пак си помисли дали аз ти следя запетайките!  Постът беше на Милки. Никого не съм искала да обидя. Аз колкото съм помогнала на хората, ти хабер си нямаш. А ти на колко човека си помогнал? Може пък да не съм аз твоя човек. Господ ще ти прати точните хора в точния момент, не бой се! Странното е, че ти започна да ме осъждаш, а не аз тебе. Айде със здраве!

Стела, що се обиждаш? Това е просто форум.  :blink:
А и трябва ли да се знае на колко хора сме помогнали?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Април 21, 2012, 07:09:00 pm »

Стела, що се обиждаш? Това е просто форум.  :blink:
А и трябва ли да се знае на колко хора сме помогнали?  :blink:

Що смяташ, че съм се обидила? Грешиш.

« Отговор #14 -: Април 21, 2012, 07:10:18 pm »

Стела, само обърни внимание как тече мисълта при този човек, какви думи използва, как описва себе си и собствените си чувства - игнорирай правописа и пунктуацията. За да му тече така мисълта и да е способен да я формулира като юфка очевидно интелектуалното и душевно развитие при него са на етап еуглена. Защо изобщо влизаш в пряк диалог с такова нещо...не се хаби.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Април 21, 2012, 07:10:28 pm »

Предположих, че това ще е твоят отговор.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Април 21, 2012, 07:12:25 pm »

Предположих, че това ще е твоят отговор.  :blink:

Радвам се, когато съм била правилно разбрана.
В случая не съм се обидила, а съм се подразнила само.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Април 21, 2012, 07:17:14 pm »
За да му тече така мисълта и да е способен да я формулира като юфка очевидно интелектуалното и душевно развитие при него са на етап еуглена. Защо изобщо влизаш в пряк диалог с такова нещо...не се хаби.

Отстрани погледнато, това също е оценка и някой би могъл да я приеме за съдническа позиция.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Април 21, 2012, 07:20:35 pm »
Права си, но ако цял живот мисля кой кое и как ще приеме, по-добре да си полегна и да не стана. Е, не е ли очевидно, че е тъп?! Какво сте започнали и да му отговаряте не разбирам. Аман от криворазбрани форми на доброта и съпричастност.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 21, 2012, 07:22:22 pm »
Какво сте започнали и да му отговаряте не разбирам. Аман от криворазбрани форми на доброта и съпричастност.

Защо "вие"? Аз лично не му отговарям.
Просто ми стана забавно и се включих в темата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.