Здравей Гост

ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ

• 62 Отговора
  • 9264 Прегледи
Re: ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
« Отговор #40 -: Април 23, 2012, 10:45:22 pm »
еуфория не съм много на ти с астрологията но имам някакви основни познания знам че ме влече мистиката и окултното и книги съм си копувал а иначе цъкам на принципа на ДЖон Кхехоу "ПОдсъзнанието може всичко" за това не си давам много зор  :P

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #41 -: Април 23, 2012, 10:48:26 pm »
Просто пусни карта и гледай какво се случва  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #42 -: Април 23, 2012, 10:55:28 pm »
Цитат
Eуфория, не съм много на ти с астрологията, но имам някакви основни познания. Знам, че ме влече мистиката и окултното и книги съм си кУпувал, а иначе цъкам на принципа на ДЖон Кхехоу "ПОдсъзнанието може всичко", за това не си давам много зор.  :P

Ще кажа само, че заради такива "студенти" си изтеглям дипломата от УНиСиСие-то праждевременно и заминавам, където дипломата за висше образование все още има покритие.

« Отговор #43 -: Април 24, 2012, 10:34:20 am »
Не мога да разбера с това изтегляне на дипломата какво искаш да кажеш  :rolleyes:

« Отговор #44 -: Април 24, 2012, 10:59:14 am »
Ето картата  е от Astro.com мерси предварително :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Април 24, 2012, 01:05:38 pm »

Знаков тригон м/у светилата...,а сескикаре  :blink:...Луна съвпад със Сатурн във водолей...Слънце съвпад Венера в Близнаци...Трудна работа...Трудно се разбира изявата на подсъзнателните инструменти. Нежелание за обективизъм. Сложни отношения с родителите....
Мутабелни оси- честа промяна на настроенията, но и бърза приспособимост. Желание за движение...и в буквален и в преносен смисъл....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Април 24, 2012, 04:09:29 pm »

Ако питаш за партньорските връзки, мога да напиша накратко как виждам нещата в твоята карта, ако нямаш нищо против моето мнение.  :blink:

Мисля, че в твоята карта е заложено едно противоречие, което ако успееш да осъзнаеш и приемеш, ще намериш и отговор на въпроса относно присъщото ти непостоянство.

Основното противоречие е заложено в това, че от една страна си склонен да търсиш разнообразни контакти и необвързващи флиртове, а от друга страна имаш нужда от лоялен партньор, с който отношенията да се градят на доверие. Мисля, че с такава партньорка би могъл да се насладиш пълноценно и на чувствената страна на отношенията.

Венера в твоята карта е много близо до Слънцето ("изгорена"), а в съчетание с Южния възел може да прояви специфични изисквания в избора на партньор. Отвън това може да изглежда като каприз и непостоянство, а вътрешно да те изпълва копнеж по партньор, притежаващ набор от качества, които трудно могат да бъдат съчетани и въплътени в един-единствен човек, в резултат на което е възможно да губиш бързо интерес и да си с нагласа за неспирно търсене. Усещане за трайно удовлетворение в партньорските отношения можеш да постигнеш, ако осъзнаеш положителните страни на взаимното доверие и лоялността в една връзка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Април 25, 2012, 01:43:14 pm »
Лилие прочетох ,че хората с изгорена венера не могат да обичат ако е изгорена до 1 градус,също така прегледах и темата ти за изгорените планети и известни личности с изгорена венера + някаква тема която си пуснала в dir.бг и се чудя дали това е вярно?Не могат да обичат или чувствата им са повърхностни за цял живот ? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Април 25, 2012, 02:47:29 pm »
По-скоро може би им е трудно да дадат израз на любовта, да я демонстрират, затова често намират отдушник в някакъв вид творческа дейност. Теоретично се счита, че близостта до Слънцето е най-трудна за Венера, но често такъв съвпад дава на родения харизма. Същевременно съвпадът с Южния възел дава един дискретен, ненатрапчив чар, но и трудно разкриване в любовта, в чувствената сфера. На такива хора им е присъщ един вътрешен копнеж, който трудно намира израз в отношенията, сякаш в отношенията с партньора (който и да е) все нещо "не достига", дори когато на пръв поглед всчко изглежда да е наред. По-труден е съвпадът на Венера със Слнъцето и ЮЛВ, ако Венера е в ретроградна фаза, твоята е директна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #49 -: Април 26, 2012, 09:35:39 am »
Imagination,
На тоя съвпад Луна Сатурн ти трябва отгоре едно партньорско Слънце във Водолей поне.........и няма да ти е леко, но затова пък ще е много забавно и градивно.   :93:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #50 -: Април 26, 2012, 11:59:38 am »
С 2 думи трябва да си търся водолейка или момиче със Сатърн Водолей като мен за да се получи ?  ;D

« Отговор #51 -: Април 26, 2012, 12:08:00 pm »
Пише че Луна съвпад Сатърн е 1 от най трудните аспекти ,както в женската така и в мъжката карта. Енергиите на Сатърн - скептицизъм , инат , самота + Луната -  каприз , променливост дават усещане за липса на емоция . ЩЕ може ли да ми кажете в кой дом ми е този съвпад и какво още допринася към тъжната картинка ?  :-[

« Отговор #52 -: Април 26, 2012, 12:16:17 pm »
О,аз едвам чакам транзитния Сатурн да премине през Луната за 3 път,пък ако е в натала като при тебе  :-\ ;D ;D
Не забравяй,че Сатурн има и положителни качества,докато излезе от Везни ще стане 1 година се размотава върху Луната,наистина ме поставя в много кофти моменти,но пък израстнах като човек,научих се на много неща да не ги повтарям,че писах в съседната тема  :blink: Въпроса е да се намери баланса между двете  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #53 -: Април 26, 2012, 01:05:17 pm »
Лилие прочетох ,че хората с изгорена венера не могат да обичат ако е изгорена до 1 градус,също така прегледах и темата ти за изгорените планети и известни личности с изгорена венера + някаква тема която си пуснала в dir.бг и се чудя дали това е вярно?Не могат да обичат или чувствата им са повърхностни за цял живот ? :rolleyes:

Относно изгорената Венера и твоя коментар...
Като човек с изгорена Венера - по-малко от градус до Слънцето - смея да твърдя, че е е така. Могат да обичат. Може би по-трудно дават доверието си и първоначално по-сдържано проявяват емоциите си...Но определено мога да показвам чувствата си, да ги споделям, да говоря за тях. Не винаги е било лесно. Просто с годините се научих. И то чувства не само към партньор, а и към близки в семейството, приятели...
Да обобщя - тъй като любовта за теб е важна, вероятно, просто не изразяваш чувствата си лекомислено!  ;)

« Отговор #54 -: Април 26, 2012, 08:09:01 pm »
Проблемът е ,че не знам какво чувствам , да съм в пубертета не съм ще правя 20 години юни месец :) Винаги емоционалния план ми е бил слаб или се абстрахирам или незнам какво искам сложно е не мога да си го обясня.Не ме разбирайте погрешно не се държа ,като темеруют или магаре просто всичко някак си е първично и тва си е.Една вечер човека от среща е страхотен на другия ден вече съм го опознал и ми е скучен ,надявам се поне някой да разбере какво имам напредвид и да ми каже как да се справя с това! мерси :P
И съм с ясната представа ,че човекът не е устроен да бъде саможивляк и егоист ,а трябва  да намери сродната си душа за да живее хармонично,щастливо и. взаимно да се допълват :P. Мога и сам но виждам ,че това не е правилно ,но как да буда с някои ,като не знам какво искам и не съм наясно със себе си :P. Не ми се смейте  :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Април 26, 2012, 08:18:59 pm »
Проблемът е ,че не знам какво чувствам , да съм в пубертета не съм ще правя 20 години юни месец :) Винаги емоционалния план ми е бил слаб или се абстрахирам или незнам какво искам сложно е не мога да си го обясня.Не ме разбирайте погрешно не се държа ,като темеруют или магаре просто всичко някак си е първично и тва си е.Една вечер човека от среща е страхотен на другия ден вече съм го опознал и ми е скучен ,надявам се поне някой да разбере какво имам напредвид и да ми каже как да се справя с това! мерси :P
И съм с ясната представа ,че човекът не е устроен да бъде саможивляк и егоист ,а трябва  да намери сродната си душа за да живее хармонично,щастливо и. взаимно да се допълват :P. Мога и сам но виждам ,че това не е правилно ,но как да буда с някои ,като не знам какво искам и не съм наясно със себе си :P. Не ми се смейте  :P
Не ти ли се иска другите да те забавляват, а? Не може всички да са скучни. А може би ти си скучен/а и привличаш такива хора, щото забавните няма да се задържат дълго до скучна личност. Опитай се да разчупиш този стереотип и да си правиш сам/а живота интересен. Така ще привлечеш по-забавни хора. В никакъв случай не се смея на това, което казваш. Просто това са мои наблюдения за хората, които казват, че другите били скучни. Установявам, че те самите не умеят да се забавляват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #56 -: Април 26, 2012, 08:41:45 pm »
Стелче не си ме разбрала. Имах напредвид ,че поради честата ми смяна на настроенията постояно търся.И защо от всичко се хвана точно за думата скучни и пак погледна негативно на нещата при този цял роман ,които съм изписал :). Явно с теб трептим на различни честоти и никога няма да се разберем  ;D

« Отговор #57 -: Април 27, 2012, 05:52:26 pm »
Imagination, за съжаление явно съм си загубила времето с теб, искайки ти някаква информация,тъй като до момента нямам никакъв отговор, а гледам доста си пописал. Успех ти желая!
« Последна редакция: Април 28, 2012, 11:46:26 am от Oceanborn »

*

Grace

• 2257
« Отговор #58 -: Април 28, 2012, 09:43:31 am »
като човек с Луна в Козирог се присъединявам и съгласявам на 100 % с написаното от passion-desire. точно така е. до първия си възврат Сатурн е мъка и изпитания, но когато си научиш уроците е истинска благословия.  :blink:

« Отговор #59 -: Април 28, 2012, 11:22:39 am »
Ами на мен меркури,сатърн  и слънце са ми доминантни планети ,което предполагам че усилва действието на аспекта или само си гадая  ;D