Здравей Гост

Брак и връзки?

• 70 Отговора
  • 12730 Прегледи
*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Брак и връзки?
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2006, 11:42:51 pm »
Цитат
През 2001 се омъжих,а 2002 родих
Брех че попадения съм направил :D  :ph34r: и аз си помислих нещо такова .
добре си ти е венерата ,не се притеснявай :D  

*

didi4

Брак и връзки?
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2006, 03:59:36 pm »
Венерата толкова не ме притеснява.Мисля,че от тройката с Нептун и Юпи тя ми е най-ясна.Не мога да го разбера Нептун,като господар на 7 дом.Аспекта куинконс с Венерката и врьзката 3-10дом.И тук отново се намесва Юпи като диспозитор на Нептун.Ако може изяснете ми по конкретно.Искам да ви питам и защо чак 2002г ми се обрьща Венера.Нали за натална става вьпрос.Четох из руските сайтове,че ако една планета става директна напр.5 дни след раждане,означава,че след 5-та год. на човека започва да влияе като такава а не като ретро.И още нещо.С какви методи изчислихте тези струпвания?Аз познавам само транзити,дирекции ден-година и прогресия,с която напр.за 30 год се прави карта за 30 дена след раждане,и после се налагат една на друга.

*

Гостetoall

Брак и връзки?
« Отговор #22 -: Февруари 19, 2006, 07:44:43 pm »
ей привет на всички :) много интересна тема ,ама ми е малко зор и ако получа просветление от вас ще ми е по-добре :P .Lillie от това ,което прочетох се попритесних ,моята венера е в заточение а на приятелят ми е изгорена ,че и в 12 дом на всичкото отгоре и какво следва  :blink:  :rolleyes: никогаш брак май?Да не допълвам че асцендентите ни са лъвове а desc. на водолей супер свобода  ;) понякога ти писва де . <_<  

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #23 -: Февруари 19, 2006, 08:07:34 pm »
Цитат
Венерата толкова не ме притеснява.Мисля,че от тройката с Нептун и Юпи тя ми е най-ясна.Не мога да го разбера Нептун,като господар на 7 дом.Аспекта куинконс с Венерката и врьзката 3-10дом.И тук отново се намесва Юпи като диспозитор на Нептун.Ако може изяснете ми по конкретно.Искам да ви питам и защо чак 2002г ми се обрьща Венера.Нали за натална става вьпрос.Четох из руските сайтове,че ако една планета става директна напр.5 дни след раждане,означава,че след 5-та год. на човека започва да влияе като такава а не като ретро.И още нещо.С какви методи изчислихте тези струпвания?Аз познавам само транзити,дирекции ден-година и прогресия,с която напр.за 30 год се прави карта за 30 дена след раждане,и после се налагат една на друга.
Той нептун сам не може да се разбере пък ти искаш да го разбереш.шегувам се))))За управителя на 7 в 3-ти най елементарното тълкуване дето е в зет пише,е  че човек може да сключи брак с някой познат от ученическите си години,или пък някой срещнат по време  на кратко пътуване,или пък брат или сестра да те запознаят с него,или познанство от нет))

7-ми в риби може да значи че си падаш да помагаш на разхвърляни или разпиляни хора,или пък хора на изкуството,ама това малко си го изсмуках от пръстите :D Нептун е в стрелец което може да значи човек от друг далечен град. Юпитер като втори управител на 7-ми намерен в 4-ти в козирог може да значи че родителите ти и семейството са имали пръст в избора на брачен партньор .Юпитер в опозиция на венера е лош аспект и точно не знам какво означава))) но пък и двете са добри планети и не са много страшни. Венера в 10-ти в рак пка може да значи че родителите са имали пръст или пък да са одобрили жениха като подходящ човек със добро обществено положение))) 4-ти в опозиция с 10-ти на мен ми звучи като нещо от сорта -бащата дава,майката не дава или обратно :blink:

Може да кажеш нещо да разсеем мъглата) ..че май много изписах.

точно така,венера се вижда че спира да е ретроградна точно по прогресии. И пак по прогресии и дирекци се виждат съвпадите през 2001 и 2002 ...много не съм се задълбочавал там
« Последна редакция: Февруари 19, 2006, 08:36:59 pm от DDD »

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #24 -: Февруари 19, 2006, 08:08:59 pm »
а откъде идва дидич? Един колега ми казва така на работа?Или имаш предвид диди четири :D ?
« Последна редакция: Февруари 19, 2006, 11:52:13 pm от DDD »

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #25 -: Февруари 19, 2006, 08:15:10 pm »
Е, една "заточена" или "паднала" Венера още не е индикация за самота  ;) и аз съм с Венера в заточение и ретроградна, една моя приятелка пък е с изгорена, ретроградна и наранена Венера... не мисля, че това е 100%-ов показател за "блокирана" Венера, по-скоро внася известни усложнения в сферите, управлявани от планетата... нали все пак Венера/Афродита се свързва не само с любовта, брака и парите, а и с принципа на хармонията и равновесието  :rolleyes: В края на краищата никой не се ражда съвършен и в хармония с вътрешния си свят - това са все качества, които се добиват и развиват впоследствие...  :o  :)
« Последна редакция: Февруари 19, 2006, 08:17:08 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Гостetoall

Брак и връзки?
« Отговор #26 -: Февруари 19, 2006, 08:38:42 pm »
да lillie може би нещата не са чак толкова зле ,венерите ни образуват доста тригончета и секстилчета ,изключвам квадрата с плутон ,забравих да допиша,и все пак съм склонна да им вярвам тъй като нещата често загрубяват  :( е хубаво е когато споделяш с някого ,сякаш се разтоварваш.Винаги поддържайте тази хармония и добро настроение в сайта :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Брак и връзки?
« Отговор #27 -: Февруари 20, 2006, 10:01:23 am »
Една мноого хубава притча на руски и подарък от мен специално за АН  :D
Която все се чуди защо в хороскопа ми е дадена кариера, професионални изяви и други козирожки глюпости, а аз все за любов я питам.  ;)

СИЛАТА НА ЛЮБОВТА

В одной деревеньке жил молодой парень. И был он влюблён сильно и безответно в первую красавицу на всю округу. Девушка владела сердцами почти всех юношей в деревне и очень гордилась своей привлекательностью, но никому не отдавала предпочтение.

И тогда решил юноша стать воином сильным и смелым. И видя могучего бойца, в обмундировании, с наградами, девушка станет его женой. И ушёл он в город, на солдатскую службу. Дослужился до офицера, отличился в боях, возмужал и вернулся героем в родную деревню. Но девушка даже не посмотрела в его сторону. Впрочем, она так и не выбрала своего суженого.

Тогда молодой мужчина решил стать богатым, уж тогда девушка точно не устоит перед дорогими подарками. Поступил он на службу к купцу телохранителем, учился у того. И вскоре открыл своё дело, разбогател и вернулся в родную деревню всеми уважаемым купцом. Но девушка равнодушно приняла его подарки, лишь показала ещё более щедрые подношения от других соискателей её руки.

И тогда решил мужчина набраться мудрости. Оставил он все свои богатства семье и пошёл по миру искать ума. Вернулся он через несколько лет в родную деревню, слывя человеком мудрым. Но не пошёл он к дому красавицы, а стал спокойно жить, делясь с другими своей мудростью.

Прошло время, девушка так и не вышла замуж, считая недостойными её красоты все предложения. Но поток дней неумолим и каждый новый день зеркало отражало всё меньшую привлекательность женщины. И никто уже не хотел брать её в жены. Непомерная гордыня и кичливость отпугивали людей. Оставшись одна, пришла женщина к мудрецу и спросила, хочет ли он взять её в жены. И согласился мудрец.

Возмутились люди:

— Зачем ты берёшь в жёны сварливую старую женщину, которая сделала тебе так много зла?

Улыбнулся мудрец:

— Я вижу только добро. Если бы не она, я бы никогда не стал тем, кем являюсь сейчас.  

*

didi4

Брак и връзки?
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2006, 02:23:48 pm »
Към ДДД.Судоволствие ще те осветля по въпроса и ти благодаря ,че помагаш.Относно Нептуна:Със съпруга ми се познаваме наистина от ученическите години.Спортувахме заедно.А въпреки,че обичам реда/но не съм маниак/ ми се падат все разхвърляни партньори. Юпи и Венера в опозиция според мен,ми отварят проблем с някои удоволствия,те още са част от тао квадрат с Плутон.А връзката 4-10 дом в моя случай мисля,че не се отнася за родителите /те са починали отдавна/ а за проблема работа-дом и кое е по-важно.Но всъщност квадратурката с Плуто може да има връзка и с родителите.За това ,че след всяка смърт на близък се е налагало да трансформирам нещо в себе си за да мога да продължа напред.Опитвам се да разсъждавам в момента.                                                                      Относно името:една приятелка ми вика Дудич а и и-меила ми е такъв .О, да не забравя да спомена ,че Венера в 10 може би ми е повлияла за  1-2 служебни романа.Изчерпателна ли бях?

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #29 -: Февруари 20, 2006, 08:56:25 pm »
Цитат

Която все се чуди защо в хороскопа ми е дадена кариера, професионални изяви и други козирожки глюпости, а аз все за любов я питам.  ;)

Щото имаш луна в риби най вероятно.Предполагам ако картата ти беше на мъж всичко щеше да я вярно ))
Помниш ли преди време в дир .бг те гласях за нещо като банков управител или да се занимаваш с финанси))

И приказката ми хареса
« Последна редакция: Февруари 20, 2006, 09:09:22 pm от DDD »

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2006, 09:01:34 pm »
Цитат
Към ДДД.Судоволствие ще те осветля по въпроса и ти благодаря ,че помагаш.Относно Нептуна:Със съпруга ми се познаваме наистина от ученическите години.Спортувахме заедно.А въпреки,че обичам реда/но не съм маниак/ ми се падат все разхвърляни партньори. Юпи и Венера в опозиция според мен,ми отварят проблем с някои удоволствия,те още са част от тао квадрат с Плутон.А връзката 4-10 дом в моя случай мисля,че не се отнася за родителите /те са починали отдавна/ а за проблема работа-дом и кое е по-важно.Но всъщност квадратурката с Плуто може да има връзка и с родителите.За това ,че след всяка смърт на близък се е налагало да трансформирам нещо в себе си за да мога да продължа напред.Опитвам се да разсъждавам в момента.                                                                      Относно името:една приятелка ми вика Дудич а и и-меила ми е такъв .О, да не забравя да спомена ,че Венера в 10 може би ми е повлияла за  1-2 служебни романа.Изчерпателна ли бях?
Да ,достатъчно,но си мислех че венера в 6-ти дава служебните романи. Всъщност 10-ти и 6-ти имат доста общо от към професия)
« Последна редакция: Февруари 20, 2006, 09:02:46 pm от DDD »

*

kaily

• 5145
Брак и връзки?
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2006, 10:52:13 pm »
Не е от луната в риби.
От приказката, която ти е харесала, е.
Всеки кълве на някаква въдичка, за да си изпълни предназначението в тоя живот.
Аз кълва на въдичката любов.
Както пича от приказката-станал богат, известен и там какво беше още заради любовта, сигурно и той има луна в Риби.
 :rolleyes:

Помня за финансите, а какво ми каза за политиката?  <_<  :blink:  

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2006, 11:59:43 pm »
Цитат
Не е от луната в риби.
От приказката, която ти е харесала, е.
Всеки кълве на някаква въдичка, за да си изпълни предназначението в тоя живот.
Аз кълва на въдичката любов.
Както пича от приказката-станал богат, известен и там какво беше още заради любовта, сигурно и той има луна в Риби.
 :rolleyes:

Помня за финансите, а какво ми каза за политиката?  <_<  :blink:
-Аз кълва на въдичката любов.
-A Луна в риби на какво мислиш  кълве ?))

Ако пича от приказката е имал луна в риби ,тогава е била в 8-ми дом :D Щото веднъж е играел ролята на смелия войн,а после като видял че не минава се е преобразил в богаташ.И в крайна сметка е достигнал до истинското и предназначение)

За политика не се сещам,макар че си имаш заложби заради управителя на 1 в 10 и много козирог и земен дом 2.все пак МЦ в дева не обича да е във върха на власта и щях да те наглася за заместник управител на банка или чейндж бюро :D  ;)  

*

kaily

• 5145
Брак и връзки?
« Отговор #33 -: Февруари 21, 2006, 10:36:03 am »
Мдам...сега се размислих.
Кой пусна в дира оня ден инфо за източната астрология-
Планета Аспекты максимальной силы
Солнце, Луна, Меркурий, Венера воздействуют на 7-й дом относительно своего положения
Марс на 4-й, 7-й и 8-й дом относительно своего положения
Юпитер, Раху, Кету на 5-й, 7-й и 9-й дом относительно своего положения
Сатурн на 3-й, 7-й и 10-й дом относительно своего положения

Според това въздействието не  евзаимнообратнопостъпателно, ми само в една посока.
Та си правих изчисления и се оказа, че само луната действа на Плутона по тия сметки.
Съчетано с горното нещата си излизат-най-силните планети са ми Сатурн и особено Плутон, обаче силният Плутон се движи от рибешката ми луна също както няколкотонната кола се движи от едно мънечко воланче.  :lol:  

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #34 -: Февруари 21, 2006, 03:32:08 pm »
Цитат
Е, една "заточена" или "паднала" Венера още не е индикация за самота  ;) и аз съм с Венера в заточение и ретроградна, една моя приятелка пък е с изгорена, ретроградна и наранена Венера... не мисля, че това е 100%-ов показател за "блокирана" Венера, по-скоро внася известни усложнения в сферите, управлявани от планетата... нали все пак Венера/Афродита се свързва не само с любовта, брака и парите, а и с принципа на хармонията и равновесието  :rolleyes: В края на краищата никой не се ражда съвършен и в хармония с вътрешния си свят - това са все качества, които се добиват и развиват впоследствие...  :o  :)
 :lol: Еееее, чак сега си обясних защо теглото ми често варира и съм на периоди в това отношение, имам ретроградна Венера, която ми управлява здраве, любов и кариера :o  

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #35 -: Февруари 21, 2006, 03:45:53 pm »
До DDD: Много ми харесва практичното ти тълкувание на всичко :D типично за Дева :D
и в тази връзка много те моля, ако не ти е проблем да помогнеш и на мен :rolleyes:
.....и аз съм поредния козирог, който ще пита за любов :rolleyes:
Имам ретро Венера във 2-ри - Водолей
уран в 10-ти във Везни
Сатурн в 7-ми - Меркурий
МС - Везни
Меркурий - 1-ви - Козирог
Благодаря :)  

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #36 -: Февруари 21, 2006, 09:07:26 pm »
Цитат
До DDD: Много ми харесва практичното ти тълкувание на всичко :D типично за Дева :D
и в тази връзка много те моля, ако не ти е проблем да помогнеш и на мен :rolleyes:
.....и аз съм поредния козирог, който ще пита за любов :rolleyes:
Имам ретро Венера във 2-ри - Водолей
уран в 10-ти във Везни
Сатурн в 7-ми - Меркурий
МС - Везни
Меркурий - 1-ви - Козирог
Благодаря :)
и юпитер във водолей и марс в телец,а луната къде е?
Може и да пробвам,нали се уча)
« Последна редакция: Февруари 21, 2006, 09:08:33 pm от DDD »

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #37 -: Февруари 22, 2006, 08:28:48 am »
Цитат
и юпитер във водолей и марс в телец,а луната къде е?
Може и да пробвам,нали се уча)
 :huh: луната е в рак :(  в 8-ми
 :unsure:  :unsure:  :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #38 -: Февруари 22, 2006, 12:52:16 pm »
Цитат
:huh: луната е в рак :(  в 8-ми
 :unsure:  :unsure:  :unsure:
И какъв е проблемът? Моята е със същата позиция по знак и дом... и никак не е зле  :rolleyes: Ако останалите фактори в радикса го подтвърждават, предполага и интерес към окултните и метафизични неща...  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #39 -: Февруари 22, 2006, 01:24:55 pm »
Цитат
Цитат
:huh: луната е в рак :(  в 8-ми
 :unsure:  :unsure:  :unsure:
И какъв е проблемът? Моята е със същата позиция по знак и дом... и никак не е зле  :rolleyes: Ако останалите фактори в радикса го подтвърждават, предполага и интерес към окултните и метафизични неща...  :ph34r:
 ;) не съм споменала думата проблем :o
просто помолих ДДД да направи тълкувание на разположението според неговото виждане, относно любовта и брака, защото ми харесват интерпретациите му - много са практични :D

това е B)