Ако те интересува "видимо" развитие във връзките ти, виж например кога натална ретро Венера се обръща директно по прогресия. Гледаш в ефемеридите като след рождената дата се брои за "ден-година"
Твоите данни ли бяха разгледани във форума от DDD? Да им хвърля и аз едно око...

:rolleyes:
В отговор на въпроса ти: на Lillie напоследък хич не й се учи... голям мързел, голяма апатия покрай сатурновото завръщане :huh: :lol: Ако не ме лъже паметта, в края на 1999 или началото на 2000г. трябва да съм започнала съвсем спонтанно да изучавам астрология...

Естествено, че по форумите астрология не се научава, но поне има дискусия и споделяне на опит и различни виждания и позиции, а това също е от полза. Иначе книги мисля, че има *почти* достатъчно на астрологическа тематика - и по книжарниците, и гратис из нета... Съгласна съм с тези, които казват, че "истинска астрология" не се само-научава, а се учи в астрологическа школа с традиции, само че не ми е ясно в коя бг астрошкола /или на кой курс/ се продава тази "истинска астрология"... Точно така, "продава се", защото всичко е много комерсиализирано, а знанията, които се дават срещу заплащане, често са сравнително оскъдни... надявам се, че има и изключения :huh: :ph34r:
И всъщност що е то и каква е истинската Астрология? :blink: