Здравей Гост

Брак и връзки?

• 70 Отговора
  • 12732 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #40 -: Февруари 22, 2006, 01:36:09 pm »
Ами щото видях нацупените муцунки, та затова питам...  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Брак и връзки?
« Отговор #41 -: Февруари 22, 2006, 10:54:58 pm »
Цитат
Цитат
и юпитер във водолей и марс в телец,а луната къде е?
Може и да пробвам,нали се уча)
:huh: луната е в рак :(  в 8-ми
 :unsure:  :unsure:  :unsure:
ще нахвърлям малко бележки

сатурн в 7-ми като горния случай може да значи по късен брак или че търсиш сериозен и улегнал партньор за дълга и стабилна връзка,което е и типично за слънцето във козирог. Близнаците в 7 може да значи че търсиш човек с които да учиш постоянно нови неща и да общувате. Сатурн има тригон от уран което е нещо като нестандартна и нетрадиционна връзка,по същата логика и венера е във водолей която освен оригиналност търси и свобода и приятелско отношение.Нещо като по възрастен човек тип учител който да ти дава и достатъчно свобода,освен че трябва да е много отговорен.. венера във втори с юпитер обича да спестява,което може да значи че няма да имаш финансови проблеми,от друга страна пък луната в 8-ми иска нещо като разплащане на дългове и финансови задължения а може да значи и нужда от чужда помощ ,както и сексуален апетит)))
Сатурн управлява 2-ри дом и може да значи че с помощта на партньора ще успееш да заработваш и собствени средства..Пак го избих на материализъм )))Луна в рак във 8-ми ми звучи като да имаш хубав собствен дом,а освен него и няколко чужди за които да имаш ключове)..Шегувам се.  Меркурий като управител на 7-ми намерен в 1-ви може например да означава че евентуалния партньор сам ще дойде при тебе,вместо ти да го търсиш..Не знам луната в кой градус е и дали има опозиция със слънце и меркурий. аз я сложих в около 28-мия градус...

По дирекции преди 4 или 10 години може да е имало някакви любовни връзки.Нещо като първата любов на около 20-21 години ....само предположения.

преди около 5 месеца прогресивната луна е сменила знака си което ако дава събития може да се свърже със смяна на дом например или пък нещо като  ново семейство. През 1993 пък венера си е сменила знака което може да е било нова любов,брак или пък дете..понеже е управител на 5-ти и марс.
В момента по прогресии луна е съвпад с плутон и идваща от 8-ми може значи дълбоки страсти,наследства, смърт,ново раждане,мистика и други плутонови истории.Опс това трябва да е най вече във вътрешния ти свят и не знам дали трябва да има събития и във външния. Би трябвало да си много чувствителна заради луната във воден знак и дом

Всъщност може да се извлече още много информация ако се включат и върховете на домовете на прогресите и дирекциите но не знам точните им данни пък и не обръщам особенно влияние на върховете на дирекционните домове. Някой май се питаше защо една дирекционна  планета на върха на важен кардинален  дом не давала събития, а от къде са сигурни че наталната им карта е точна ..и т.н. Това не беше към теб))  

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #42 -: Февруари 23, 2006, 02:33:17 pm »
Цитат

ще нахвърлям малко бележки

сатурн в 7-ми като горния случай може да значи по късен брак или че търсиш сериозен и улегнал партньор за дълга и стабилна връзка,което е и типично за слънцето във козирог. Близнаците в 7 може да значи че търсиш човек с които да учиш постоянно нови неща и да общувате. Сатурн има тригон от уран което е нещо като нестандартна и нетрадиционна връзка,по същата логика и венера е във водолей която освен оригиналност търси и свобода и приятелско отношение.Нещо като по възрастен човек тип учител който да ти дава и достатъчно свобода,освен че трябва да е много отговорен.. венера във втори с юпитер обича да спестява,което може да значи че няма да имаш финансови проблеми,от друга страна пък луната в 8-ми иска нещо като разплащане на дългове и финансови задължения а може да значи и нужда от чужда помощ ,както и сексуален апетит)))
Сатурн управлява 2-ри дом и може да значи че с помощта на партньора ще успееш да заработваш и собствени средства..Пак го избих на материализъм )))Луна в рак във 8-ми ми звучи като да имаш хубав собствен дом,а освен него и няколко чужди за които да имаш ключове)..Шегувам се.  Меркурий като управител на 7-ми намерен в 1-ви може например да означава че евентуалния партньор сам ще дойде при тебе,вместо ти да го търсиш..Не знам луната в кой градус е и дали има опозиция със слънце и меркурий. аз я сложих в около 28-мия градус...

По дирекции преди 4 или 10 години може да е имало някакви любовни връзки.Нещо като първата любов на около 20-21 години ....само предположения.

преди около 5 месеца прогресивната луна е сменила знака си което ако дава събития може да се свърже със смяна на дом например или пък нещо като  ново семейство. През 1993 пък венера си е сменила знака което може да е било нова любов,брак или пък дете..понеже е управител на 5-ти и марс.
В момента по прогресии луна е съвпад с плутон и идваща от 8-ми може значи дълбоки страсти,наследства, смърт,ново раждане,мистика и други плутонови истории.Опс това трябва да е най вече във вътрешния ти свят и не знам дали трябва да има събития и във външния. Би трябвало да си много чувствителна заради луната във воден знак и дом

Всъщност може да се извлече още много информация ако се включат и върховете на домовете на прогресите и дирекциите но не знам точните им данни пък и не обръщам особенно влияние на върховете на дирекционните домове. Някой май се питаше защо една дирекционна  планета на върха на важен кардинален  дом не давала събития, а от къде са сигурни че наталната им карта е точна ..и т.н. Това не беше към теб))
 :) благодаря :D

в моя случай - явно е по-късен брак :rolleyes:

но си много прав за партньора, който търся :rolleyes: за сега нямам "хубав дом", а само дом,  но имам ключове от няколко чужди... :D

Луната е в 27°26'21, а Слънцето - 18°29'43 - в опозиция са :unsure:

Първата ми любов беше доста преди това - на 15 - 16 г., т.е. преди 15-16 г.

Но пък на 20-21 започна най-сериозната ми връзка до момента, която продължи като съвм. съжителство :) за около три години, но оттогава насам :( .....

Вярно е много съм чувствителна и често това ми създава проблеми B)

Венерата ми става директна чак след три години, означава ли това, че до тогава няма да имам брак? :huh:  и любовните връзки са обречени <_<

Венера ли е определяща :unsure:

*

DDD

• *
  • 286
Брак и връзки?
« Отговор #43 -: Февруари 23, 2006, 07:44:04 pm »
Цитат на: Guest,Feb 23 2006, 01:33 PM
Цитат на: DDD,Fe

Венерата ми става директна чак след три години, означава ли това, че до тогава няма да имам брак? :huh:  и любовните връзки са обречени <_<

Венера ли е определяща :unsure: [/QUOTE
не съм казал че чак след 3 години може да има нещо ,казах само че понеже не знам точния час на раждане съм сгледал само за съвпади на планети като мисля че действат най силно,а би рябвало да се разглеждат и аспекти като тригони ,секстили и други ,както и върхове на домове. Но нямам толкова свободно време да се задълбавам)
« Последна редакция: Февруари 23, 2006, 07:46:00 pm от DDD »

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #44 -: Юни 14, 2006, 07:58:56 pm »
Венера в осми дом, в който е и Юпитер как трябва да се тълкува по отношение на връзките и брака? Родена съм на 13.08.1977г.  

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #45 -: Юни 14, 2006, 08:35:14 pm »
Не си посочила часа и мястото на раждане, а и въз основа само на позицията на Венера /и Юпитер/ в хороскопа не може да се правят каквито и да било заключения.
Иначе, Венера и Юпитер в 8ми дом/Близнаци-Рак предполагат Асц Скорпион и приблизителен час на раждане през ранния следобед  ;)  :rolleyes:  B)
« Последна редакция: Юни 14, 2006, 08:36:21 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #46 -: Юни 16, 2006, 09:49:10 pm »
Да се включа и аз.Стана ми доста интересна темата,тъй като и аз имам Венера и Юпитер в 8 дом плюс Плутон.Как мислите ,че се отразява това на връзките?На добре ли е? :)  

*

АН

Брак и връзки?
« Отговор #47 -: Юни 17, 2006, 12:57:51 pm »
Цитат
Да се включа и аз.Стана ми доста интересна темата,тъй като и аз имам Венера и Юпитер в 8 дом плюс Плутон.Как мислите ,че се отразява това на връзките?На добре ли е? :)
Всичко си е добро, стига да си го използваме по подходящ начин :)
Конкретно за връзките - добре ще е да си избираш още от началото стабилни такива, да проявяваш великодушие и щедрост, да използваш властта си във връзката деликатно, но силно :D  

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #48 -: Юни 17, 2006, 02:01:51 pm »
Юпитер в 8 дом в Дева е в заточение,а Венера в 8 дом-Дева е в падение.Това малко ме плаши,дали се отразява зле и на връзките?

*

АН

Брак и връзки?
« Отговор #49 -: Юни 18, 2006, 03:14:58 pm »
Цитат
Юпитер в 8 дом в Дева е в заточение,а Венера в 8 дом-Дева е в падение.Това малко ме плаши,дали се отразява зле и на връзките?
Освен да внимаваш за прекаляване с изискванията към партньора, както и към отношението към детайлите :) Решаваш кои са ти важните неща и на другите обръщаш по-малко внимание :)  

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #50 -: Юни 18, 2006, 08:11:19 pm »
Наистина кои са важните неща?Защо понякога знаеме кои са те ,а търсим друго?

*

ANI

• *
  • 135
Брак и връзки?
« Отговор #51 -: Юни 19, 2006, 11:09:12 am »
Цитат
Щом търсим друго ,значи не са толкова важни  ;)  

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #52 -: Юли 16, 2006, 10:58:32 pm »
Lillie, разконспирирана съм  ;)  Включвам се чак сега, ако някой все още има желание да се занимава с мен. Та родена съм на 13.08.1977 г., в 13 ч и 15 мин., град Варна. Незнам дали е само Венера определяща в случая, която се намира в осми дом заедно с Юпитер. Повече ме притеснява седми дом - там са Марс и Лилит, под знака на Близнаци. Между другото в момента там е и транзитната Венера. Това нещо интересно ли е? Все още се уча. Помагайте. И имам един по-личен въпрос. Ще бъда благодарна ако някой ми погледне картата и ми каже кога евентуално ще сключа брак и по-важното ще имам ли скоро/в близките години дете? Отново - благодаря ви!!!  

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #53 -: Юли 17, 2006, 09:12:02 am »
И аз се уча все още, а пък и прогнозите малко или много зависят и от някои обстоятелства, от нагласата, от какво ли не още...  :huh:  ;)

На това, за  което питаш, неслучайно му казват "божа работа"  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #54 -: Юли 17, 2006, 09:52:55 am »
Ееее, поне един съмишленик, интересуващ се от Астрология  да намеря от Варна  :o  :angry:  :D и със същия изгряващ знак  :P

Венера не ти е в съвпад с Юпитер - в различни знаци са, но пък е в точен квадрат с Плутон и в квинконкс с Нептун   B)

« Последна редакция: Юли 17, 2006, 09:58:13 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Брак и връзки?
« Отговор #55 -: Юли 17, 2006, 07:25:17 pm »
Към Guest-a:

Защо не ползваш предимствата на регистрацията в сайта?  ;)   :rolleyes:

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Брак и връзки?
« Отговор #56 -: Юли 19, 2006, 10:45:59 pm »
Lillie, благодаря за напомнянето - сега ще се регистрирам  :) Незнам кое му е изгряващото на знака ми, че съм така отнесена от вихъра  ;) Верно е това за Юпитер. Ама хич не внимавам значи. От малка съм си непослушна :D    

*

Vevey

Брак и връзки?
« Отговор #57 -: Юли 22, 2006, 06:06:36 pm »
Цитат
Zdraveite!temata e mnogo interesna i bih pomolila da kajete ne6to i za moite vruzki i brak ako e vuzmojno!Rodena sum na 2.10.1970godina v 7.00h v Ruse.Predvaritelno vi blagodaria!

*

АН

Брак и връзки?
« Отговор #58 -: Юли 24, 2006, 12:31:36 pm »
Цитат
Цитат
Zdraveite!temata e mnogo interesna i bih pomolila da kajete ne6to i za moite vruzki i brak ako e vuzmojno!Rodena sum na 2.10.1970godina v 7.00h v Ruse.Predvaritelno vi blagodaria!
Може би точно сега си в подходящ период да видиш реално връзките си в живота, поради опозицията на тр.Уран към управителя на партньорствата ти :)
Но имай предвид, че може да си склонна да не ги виждаш реално :)
От една страна поради въпросната опозиция, а от друга, поради Юпитеровата революция,  която хем те прави взискателна в най-разни направления, хем ти показва какви ли не възможности, които може да ти се струва, че си пропуснала или пък да ги виждаш сега и да ти се ще да ги реализираш:)
Кажи ти какво си мислиш за връзките си:) – нали сме наясно, че един публичен форум предполага търсенето на филосовските аспекти на взаимоотношенията, а не решаване на съвсем лични въпроси :)

*

Vevey

Брак и връзки?
« Отговор #59 -: Юли 24, 2006, 04:49:52 pm »
Blagodaria za otgovora!A kolkoto do vruzkite mi-struva mi se,4e pri4inata za neuspeha na pove4eto ot tiah e v men.Vse ne6to ne mi dostiga,vse ne6to ne me udovletvoriava...