и юпитер във водолей и марс в телец,а луната къде е?
Може и да пробвам,нали се уча)
:huh: луната е в рак
в 8-ми
:unsure: :unsure: :unsure:
ще нахвърлям малко бележки
сатурн в 7-ми като горния случай може да значи по късен брак или че търсиш сериозен и улегнал партньор за дълга и стабилна връзка,което е и типично за слънцето във козирог. Близнаците в 7 може да значи че търсиш човек с които да учиш постоянно нови неща и да общувате. Сатурн има тригон от уран което е нещо като нестандартна и нетрадиционна връзка,по същата логика и венера е във водолей която освен оригиналност търси и свобода и приятелско отношение.Нещо като по възрастен човек тип учител който да ти дава и достатъчно свобода,освен че трябва да е много отговорен.. венера във втори с юпитер обича да спестява,което може да значи че няма да имаш финансови проблеми,от друга страна пък луната в 8-ми иска нещо като разплащане на дългове и финансови задължения а може да значи и нужда от чужда помощ ,както и сексуален апетит)))
Сатурн управлява 2-ри дом и може да значи че с помощта на партньора ще успееш да заработваш и собствени средства..Пак го избих на материализъм )))Луна в рак във 8-ми ми звучи като да имаш хубав собствен дом,а освен него и няколко чужди за които да имаш ключове)..Шегувам се. Меркурий като управител на 7-ми намерен в 1-ви може например да означава че евентуалния партньор сам ще дойде при тебе,вместо ти да го търсиш..Не знам луната в кой градус е и дали има опозиция със слънце и меркурий. аз я сложих в около 28-мия градус...
По дирекции преди 4 или 10 години може да е имало някакви любовни връзки.Нещо като първата любов на около 20-21 години ....само предположения.
преди около 5 месеца прогресивната луна е сменила знака си което ако дава събития може да се свърже със смяна на дом например или пък нещо като ново семейство. През 1993 пък венера си е сменила знака което може да е било нова любов,брак или пък дете..понеже е управител на 5-ти и марс.
В момента по прогресии луна е съвпад с плутон и идваща от 8-ми може значи дълбоки страсти,наследства, смърт,ново раждане,мистика и други плутонови истории.Опс това трябва да е най вече във вътрешния ти свят и не знам дали трябва да има събития и във външния. Би трябвало да си много чувствителна заради луната във воден знак и дом
Всъщност може да се извлече още много информация ако се включат и върховете на домовете на прогресите и дирекциите но не знам точните им данни пък и не обръщам особенно влияние на върховете на дирекционните домове. Някой май се питаше защо една дирекционна планета на върха на важен кардинален дом не давала събития, а от къде са сигурни че наталната им карта е точна ..и т.н. Това не беше към теб))