Здравей Гост

Гаранция за създаване на връзка

• 100 Отговора
  • 19334 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re: Гаранция за създаване на връзка
« Отговор #60 -: Май 14, 2012, 11:00:43 pm »
Aко считаш себе си за пример, то не знам, може би. ;D

Но се въздържам от това да предполагам без практически да проверя, или да отговарям на въпроси, които отговорите им са предполагаеми, а и в случаите, които не са си имам и други мои си причини да не отговарям.

*

Papy

• 4343
« Отговор #61 -: Май 14, 2012, 11:09:18 pm »
я си вижте транзити/прогресии/дирекции- каквото искате, че вече очевидно връзката се създаде :)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #62 -: Май 14, 2012, 11:46:39 pm »
Всъщност действа двупосочно, екзалтиралите планети са измамни, понеже е наличен потенциал да бъдат използвани в повече. Точно заради това специално Марс екзалтира в женски знак, но пък без напатване няма истина - качества на Марс и Сатурн. А истината за нещо добиваме, чрез физическото си тяло, т.е. като го приложим.

Не че нещо, но и за това дали си получила отговор е само предположение, което може да не е истина. А и аз не съм медиум и не знам на кой градус ти е Венера, както и действията ми биха орпеделени в зависимост дали това е Венера, дали е Луна, дали е нещо друго, какъв е аспекта.  А това, че публикувам мнение за най-силното положение по знак на Марс не означава задължително, че Марс ми е в екзалтация в радикса. 
« Последна редакция: Май 14, 2012, 11:57:46 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #63 -: Май 15, 2012, 12:39:00 am »
Вече ще помоля за помощ-как се подготвя човек за ретроградие на Венера,защото моята е ретро и по рождение? :-\  :blink:

При мен е троен сигнификатор по важност за партьорства, понеже освен всичко останало като това, че е показател за жена в мъжка карта, и естествен показател за удовлствия, е и управител на Дсц.

Психически се подготвям за изненади от порядъка на връщане на стари (оплетени в паяжини ;D) партьорства и приятелства, без значение искам или не. Срещи с такива, контакти, или вземане на решения по касаещите въпроси. Предвид, че нямам никакви лични взаимоотношения в момента, повече от това - едва ли. Но каквото и да е, вероятността да е нещо старо я има, понеже Сатурн и Венера ще сключат аспект по между си, и ще са ретроградни.  А и Венера много дълго се заседява в партьорската област.
Може ретроградието на Венера да показва и доизкусуряване на бизнес детайлите, и резултата от тях през последно време, понеже Юпитер също ще е в знак с Венера.

Ретроградните планети се превръщат в източник на объркване в домовете, които управляват. Основно обаче се фокусирам по квадратните карти. ;D
« Последна редакция: Май 15, 2012, 12:47:38 am от kris »

« Отговор #64 -: Май 15, 2012, 06:51:28 am »
гаранция Франция-създателите знаят защо ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #65 -: Май 15, 2012, 09:33:21 am »
kris, обзалагам се, че Марса ти е в Рак  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #66 -: Май 15, 2012, 03:32:13 pm »
като го чета колко е увъртащ и леко дръпнат, все на Рак ми отива ... или нещо от водните  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #67 -: Септември 08, 2012, 03:22:08 pm »
Намерих я тази тема, Марая беше права по предишните аспекти с желан обект от мъжки пол.

Тези ме вълнуват сега... Да си ги запиша тук, че темата ми е на късмет.  :-[

Моя пр Луна и пр Меркурий съвпад с негово натално ИЦ, квадрат на наталните му Асц/Дсц
Негова пр Луна опозиция на моя натален Меркурий
Тригон на пр ни Луни една към друга
Мой пр Марс сходящ тригон негово пр Слънце, разходящ тригон с негов пр Меркурий
Негов пр Марс сходящ тригон с моя пр Луна (точен ще е в края на годината)
Моя пр Венера в точен съвпад с негово пр Слънце и разходящ такъв с пр му Меркурий
Негова пр Венера съвпад с моя натална Венера, има аспекти с осите ми, но не са точни и имат поне 2 градуса да са точни - тригон към Асц ми и секстил към Дсц, разходящ секстил с МЦто ми и раЗходящ тригон с ИЦто ми
Негово пр Слънце съвпад моя пр Венера, апликиращ квадрат към наталната ми Луна, апликиращ тригон към пр ми Марс
Моят пр Асц е опозиция на наталните му Слънце и Меркурий на 3 градуса от наталния му Дсц
Негов пр Асц съвпад с моя пр Венера (апликиращ, предполагам, Асц е по-бърз)

Следвах алгоритъма и не съм включвала по-бавните планети, иначе и по тях има неща.
« Последна редакция: Септември 08, 2012, 03:59:31 pm от Ronia »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Септември 08, 2012, 04:36:01 pm »
Намерих я тази тема, Марая беше права по предишните аспекти с желан обект от мъжки пол.

Моя пр Луна и пр Меркурий съвпад с негово натално ИЦ, квадрат на наталните му Асц/Дсц
Моя пр Венера в точен съвпад с негово пр Слънце и разходящ такъв с пр му Меркурий
Негова пр Венера съвпад с моя натална Венера, има аспекти с осите ми, но не са точни и имат поне 2 градуса да са точни - тригон към Асц ми и секстил към Дсц, разходящ секстил с МЦто ми и раЗходящ тригон с ИЦто ми
Негово пр Слънце съвпад моя пр Венера, апликиращ квадрат към наталната ми Луна, апликиращ тригон към пр ми Марс
Моят пр Асц е опозиция на наталните му Слънце и Меркурий на 3 градуса от наталния му Дсц

Следвах алгоритъма и не съм включвала по-бавните планети, иначе и по тях има неща.

Искаш ли да ми пратиш данните му на лични? ;D :wub:

Както и твоите...Да си *връткам* както аз си знам картите с моите програми... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #69 -: Септември 08, 2012, 04:37:27 pm »
Пращам ги.  :blink:

Марая, кажи тези аспекти, дето съм ги изброила като как изглеждат?  :-[
« Последна редакция: Септември 09, 2012, 06:06:51 pm от Ronia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Септември 10, 2012, 10:45:29 am »

Ха-ха-ха... ;D
И най-голЕмия майстор си намира майстора...Търкулнало се гърнето - намерило си похлупака.
Тригон на ПР.Луни- здраве му кажи!

А намираш ли аспекти на Прогресивни планети към натални? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #71 -: Септември 10, 2012, 10:54:11 am »
СмЕх, казваш.  ;D Хич не е смешно сега, дано стане по-забавно по-нататък.  :-[

Ей тия са такива, прогресивни към натални, изброила съм ги:

Негово пр Слънце апликиращ квадрат към наталната ми Луна

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Септември 10, 2012, 11:00:57 am »
СмЕх, казваш.  ;D Хич не е смешно сега, дано стане по-забавно по-нататък.  :-[

Ей тия са такива, прогресивни към натални, изброила съм ги:

Негово пр Слънце апликиращ квадрат към наталната ми Луна

Да ти е 'естита новата връзка..
И двамата имате необходимост от нея...Ще се изисква действие и от двете страни каре Слънце-Луна...в името на Венерите и необходимостта на Пр.Луни за дълбоки емоционални преживявания...
Аспекта с осите 2* е аспект- конюкция...
В кои знаци са ПР.Луни?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #73 -: Септември 10, 2012, 11:09:12 am »
О.... О.... Как да ти кажа... Мисля, че ще те черпя много. Само да го докарам дотам.  :-[

Моята Луна е в Стрелец, разделя се от пр новолуние вече, неговата е в Овен и ще стъпи на Юпитера ми след 2-3 градуса... Отивам да чета за конюкцията!

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Септември 10, 2012, 11:20:53 am »
О.... О.... Как да ти кажа... Мисля, че ще те черпя много. Само да го докарам дотам.  :-[

Моята Луна е в Стрелец, разделя се от пр новолуние вече, неговата е в Овен и ще стъпи на Юпитера ми след 2-3 градуса... Отивам да чета за конюкцията!

Какъв е следващия аспект на пр. Луна в твоята карта и на колко градуса е?
Какви аспекти има неговата пр.Луна?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #75 -: Септември 10, 2012, 11:29:49 am »
Моята след градус ще направи секстил с натален Меркурий (У5,8), следващият й аспект ще е тригон с диспозитора й Юпитер (у11,12) и квадрат с натална Венера (у4,9) , тъй като и Юпитер и Венера са ми на по 17 градуса, аспектите към двамата ще са едновременни. Квадратът с Венера е огледален по прогресии, пр Венера от 9ти апликира за квадрат с натална Луна в 7ми, У7.

Неговата пр Луна след 2 градуса ще квадратира наталната му Луна в 11ти дом в Рак, У11.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Септември 10, 2012, 11:35:21 am »
Моята след градус ще направи секстил с натален Меркурий (У5,8), следващият й аспект ще е тригон с диспозитора й Юпитер (у11,12) и квадрат с натална Венера (у4,9) , тъй като и Юпитер и Венера са ми на по 17 градуса, аспектите към двамата ще са едновременни. Квадратът с Венера е огледален по прогресии, пр Венера от 9ти апликира за квадрат с натална Луна в 7ми, У7.

Неговата пр Луна след 2 градуса ще квадратира наталната му Луна в 11ти дом в Рак, У11.

Май ще пътуваш в скоро време...Смятам, че до 2 месеца ще имате среща!

Но , за да съм по-точна ще пиша до края на деня или по-късно на лични... ;)

Потънала си...,  :P ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #77 -: Септември 10, 2012, 11:40:52 am »
Отвсякъде.  ;D Мерси много, ще стискам палци.  :-[

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #78 -: Септември 27, 2012, 10:58:41 am »
Предоставям ви една гаранция за започване на връзка  ;D Ако на някой му е интересно, ще ви отговоря ако имате въпроси! НО всъщност това са само транзитите, прогресивни венера и юпитер са били върху нат юпитер в 5ти, прогресивен мерк върху нат венера в 4ти, прогр. слънце и луна върху нат мерк на ИЦ(упр на АС) :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #79 -: Септември 27, 2012, 11:07:22 am »
Предлагам да проверите и споделите... :blink:
Факторите са няколко...При какви от по-долу изброените аспекти сте започвали връзка?

ПР.Луна в аспект към ПР.Луна на партньора или към натални Слънце, Луна, Марс, Венера , АСЦ/ДСЦ.
ПР. МАРС, ВЕНЕРА , СЛЪНЦЕ ,АСЦ/ДСЦ към натални или прогресивни...

Тук обаче пишем за наличието/отсъствието на горепосочените от Марая аспекти, прогресивни. Пусни прогресии и на двамата.