Здравей Гост

Гаранция за създаване на връзка

• 100 Отговора
  • 19347 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Гаранция за създаване на връзка
« Отговор #80 -: Септември 27, 2012, 11:40:37 am »
Предлагам да проверите и споделите... :blink:
Факторите са няколко...При какви от по-долу изброените аспекти сте започвали връзка?

ПР.Луна в аспект към ПР.Луна на партньора или към натални Слънце, Луна, Марс, Венера , АСЦ/ДСЦ.
ПР. МАРС, ВЕНЕРА , СЛЪНЦЕ ,АСЦ/ДСЦ към натални или прогресивни...

Тук обаче пишем за наличието/отсъствието на горепосочените от Марая аспекти, прогресивни. Пусни прогресии и на двамата.
Моя пр. Слънце иЛуна тригон негова пр. Луна (но орбиса е 8*с луната), съвпад нат. му Луна и Уран, секстил нат му Слънце
Моя пр. Венера широк съвпад с негова нат Венера, негова пр Венера съвпад мой нат Марс
Мой пр Марс върху негово нат Слънце , негов пр Марс върху мой нат Слънце/Сатурн

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #81 -: Септември 27, 2012, 11:47:25 am »
Широките аспекти при прогресии според мен не важат, защото това са години. Точните -да. Може би Марс е бил инициаторът, защото е огледален аспект. Пр Слънце към Луна също е класика, както и Венера/Марс.

Какво ви управляват Марсовете в наталите и къде бяха по време на съвпада?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #82 -: Септември 27, 2012, 12:02:00 pm »
Широките аспекти при прогресии според мен не важат, защото това са години. Точните -да. Може би Марс е бил инициаторът, защото е огледален аспект. Пр Слънце към Луна също е класика, както и Венера/Марс.

Какво ви управляват Марсовете в наталите и къде бяха по време на съвпада?
При мен марс У9,8, при него 6ти, но  13* от Овен попадат в 5ти
Неговия марс е бил в 1вия му дом (12ти прог дом до АС) , моя на К6 (в 5ти прог дом)
В прог Карта неговия Марс У5, моя У8

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #83 -: Септември 30, 2012, 12:01:34 pm »
Здравейте,след около 3 месеца моята Прогресивна Луна в Телец ще достигне Неговото Прогресивно Слънце на 10 в Телец...
А също мисля ,че има значение и Неговото Прогресивно новолуние на 9 в Телец през което ще премине моята Прогресивна Луна ...........е ха дано имат развой нещата този път вие как мислите.......... :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #84 -: Септември 30, 2012, 12:49:55 pm »
Не знам какво да ти кажа за пр новолуние.... Моето вече и извън градус, беше в 11ти, 9ти прогресивен, съвпад с натален Нептун У2 и в общи линии не се е проявило на ниво ежедневие. Разни далечни планове и чувства, но мисля че пр лунации задават атмосфера и тон за години напред, не толкова ежедневни събития. Може по-скоро да изясни някои неща... Някак да освети път напред, поне при мен започва да се вижда нещо в далечината... Посока някаква... Но зависи какви аспекти има пр новолуние. Иначе съвпад на твоя пр Луна с негови р Луна и Слънце би следвало да има изражение, съвсем пряко, стига да имате и някакви транзити към това... Дирекции гледала ли си?
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 02:15:31 pm от Ronia »

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #85 -: Септември 30, 2012, 02:35:54 pm »
Гледала съм да,неговото Дирекционно Слънце е на 10 в Телец и моята Прогресивна Луна ще го достигне след около 3 месеца ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #86 -: Септември 30, 2012, 02:37:55 pm »
Не, аспекти между прогресии и дирекции няма как да важат, гледай аспекти в неговите дирекции за връзка/любов и т.н. Дирекционна планета към натална, не помежду ви.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #87 -: Септември 30, 2012, 02:40:47 pm »
Да разбрах те ,Роня сега ще проверя
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #88 -: Септември 30, 2012, 02:49:29 pm »
Дирекционна Луна в точен съвпад в момента с натална Венера
« Последна редакция: Октомври 17, 2012, 02:19:00 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Divna

• 2478
« Отговор #89 -: Март 07, 2013, 04:59:56 am »
Здравейте,след около 3 месеца моята Прогресивна Луна в Телец ще достигне Неговото Прогресивно Слънце на 10 в Телец...
А също мисля ,че има значение и Неговото Прогресивно новолуние на 9 в Телец през което ще премине моята Прогресивна Луна ...........е ха дано имат развой нещата този път вие как мислите.......... :rolleyes:

Samoella, имаше ли събитие при този аспект?

*

Divna

• 2478
« Отговор #90 -: Март 07, 2013, 05:06:18 am »
Започната връзка:
моя пр. Луна в 7и дом :soe:  негов нат. Марс
негова пр. Луна в 5ти дом  :soe: моя нат. Венера

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #91 -: Март 07, 2013, 07:16:12 am »
Аз пък в момента харесвам един,с който имаме съвпад на негово прогресивно слънце с мойта венера :rolleyes:
Ама....Божа работа. :mellow:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #92 -: Март 07, 2013, 01:45:11 pm »

Samoella, имаше ли събитие при този аспект?
Засега няма ,но не съм обърнала внимание на точните градуси-може би през април ще е точния съвпад
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #93 -: Март 07, 2013, 01:49:47 pm »
мое пр. слънце в съвпад с негов нат. уран.
мой пр. уран в съвпад с негови натални венера и слънце.
моя пр. венера в съвпад с негов нат. нептун. и северен лунен възел.
мое пр. АЦ в точен съвпад с негов нат. меркурий У5,У8
негова пр венера съвпад с мое нат ИЦ.
негов пр плутон в съвпад с мои натални юпитер, сатурн и АЦ.
негов пр сатурн в точен съвпад с мое нат МЦ

« Последна редакция: Март 07, 2013, 02:50:00 pm от Kler »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #94 -: Март 07, 2013, 03:50:16 pm »
Неговата прогресивна венера е в съвпад с моя натален десцедент  :blink: обещаващо звучи, нали? Само дето неговия сатурн е в съвпад с асцедента ми, та пр. му венера всъщност е в опозиция с наталния му сатурн, по моята ос асц-десц. Опозиция на пр. венера с натален сатурн е аспект на раздялата и любовтото разочарование.

*

Grace

• 2257
« Отговор #95 -: Март 07, 2013, 04:19:32 pm »
Когато гледате прогресивни към натални или прогресивни планети в синастрия, най-важни са Слънце, Венера и Марс. Евентуално, Дсц-та. Прогр Луна също може да е показател / най-вече в мажорен аспект с лична планета на другия /, но тя може и да маркира само един сравнително кратък период във времето. Докато горните често са показател за взаимоотношения, които в най-краткия период продължават поне 1-2 години.

« Отговор #96 -: Март 07, 2013, 05:34:18 pm »
Грейс,прогр.Слънце,Венера и Марс,или и натални имаш в предвид.Например,ако пр.партньорско Слънце е в съвпад с моя нат.У5,но той не е Слънце,Венера,Марс?

*

Grace

• 2257
« Отговор #97 -: Март 07, 2013, 06:05:52 pm »
натални и прогресивни, имам предвид.
И не, не мисля, че У5 има значение в случая.

« Отговор #98 -: Март 07, 2013, 06:13:18 pm »
Благодаря  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #99 -: Март 08, 2013, 04:04:00 am »
Когато гледате прогресивни към натални или прогресивни планети в синастрия, най-важни са Слънце, Венера и Марс. Евентуално, Дсц-та. Прогр Луна също може да е показател / най-вече в мажорен аспект с лична планета на другия /, но тя може и да маркира само един сравнително кратък период във времето. Докато горните често са показател за взаимоотношения, които в най-краткия период продължават поне 1-2 години.

Съгласна съм за прогресивната Луна. Тя може само да отключи вече готовите за "старт" планети. Също както един транзит от активна планета би го направил.  :blink:
Grace, какво мислиш за прогресивен ДЦ (мъжки) върху натални Марс и СЛВ (женски)? Както и пр. ИЦ (на жената) върху натална Луна (на мъжа) и пр. Венера (женска) върху прогресивен Нептун (мъжки)? Прогресивен Нептун в прогресивната карта е в 5ти дом.