Здравей Гост

Лилит и Любовните връзки

• 74 Отговора
  • 16363 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лилит и Любовните връзки
« -: Май 09, 2012, 10:38:45 am »
При какви връзки и кога е имало активност на Лилит в наталната Ви карта?
Проследете транзитите и прогресиите и...

Лилит в картата се свързва с любовницата...,както и с пари.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Лилит и Любовните връзки
« Отговор #1 -: Май 09, 2012, 10:54:10 am »
Лилит ненавижда брака и семейното щастие , тя е бунтарка и анархична , епизодична и изкусителна. Тя живее разкъсвана от мъка и ревност , ограничена в подсъзнанието , жертва на разрушителни страсти , на самота , празна и безчуствена , защото в нея са бушували изпепеляващи страсти и чувства.
Не бива обаче да я свързваме само с тъмната и страна , защото всъщност тя е изкупителна жертва на тъмните страни на психиката ни. Лилит е достъп до съзнанието ни. Тя е там където се ражда истинското Аз в натала. И поради тази причина Е И РАЗДЯЛА С ТЪМНАТА СТРАНА на психиката и посъзнанието.
Тя е опасна поради наличието на огромната  притегателна сила. В най-добрия случай тя прави така , че астрологичния дом в който се намира просто да изчезне….
Лилит има отношение към подсъзнателните процеси, олицетворява желания,  конкретна форма и по този начин активира определени процеси , чрез които ни поднася... ;D  определени хора в конкретни ситуации.Привличането  в такива  ситуации е факт, но... понякога ги формираме и сами. Лилит ...вади  на повърхността всичко ...скрити желания и пристрастия, вътрешни проблеми и противоречия както с външния свят, ...така и с вътрешния..,като по този начин прави проблемите видими за другите и за нас самите.
Черната Луна работи при всички различно. Тя не дава някакви конкретика. По-скоро е важно в кой дом от картата попада, както и дали има близък допир до планета.
Лилит е изключително силна в скорпион....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2 -: Май 09, 2012, 10:59:08 am »
Марая, благодаря за темата  :wub:

Ще се подготвя за дълъг коментар! Но сега ще се захаващам малко за работа ;D
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 09, 2012, 11:14:52 am »
Връзките създадени под влиянието на Лилит са опасни връзки..., интензивни, натрапчиви ... странни ...,страстни , но винаги изпълнени с болка. Лилит често оголва скрити подсъзнателни намерения на участващите  и по този начин конфронтира партньорите да разкрият истинските и неизживени желания на своето съзнание.
Трудно бихме интегрирали нейната енергия , ако Луната не е хармонично поставена в картата...
Лилит е там ,където тъмнината следва да бъде огрята от светлината на съзнателните и съзидателните процеси. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4 -: Май 09, 2012, 11:25:59 am »
Ми не знам...на двама приятели родени на една и съща дата- вчера говорих с тях- и двамата прясно влюбени.
В момента тр. лилит е върху наталните им венери...
Тва е положението..

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 09, 2012, 11:33:56 am »
Ми не знам...на двама приятели родени на една и съща дата- вчера говорих с тях- и двамата прясно влюбени.
Тва е положението..

Транзитите на Лилит изкушават , носят желание за притежание , даряват ни с пеперудки..,сякаш в другите откриваме липсваща част от себе си...От друга страна често в дома в който се случва транзита настъпва анархия , извън контрола ни е всичко. След преминаването на транзита се събуждаме за миг...и установяваме липси. Нашите липси,сякаш парченца от нас са изчезнали.
Обратно на другите транзити...тригоните ,които формира транзитната Лилит не носят положителни резултати...Тук по-добре квадратури и опозиции да действат.

Видно от позициите в момента Лилит е настъпила едни тронови Венери...
Попитай ги , дали скоро са получили парички...и дали очакват постъпления от някъде....

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #6 -: Май 09, 2012, 11:48:09 am »

СКъпи мои имам едно въпросче към вас:

Ето ми картата: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757
Къде е Лилит и какво влияние ми оказва.

Марая, коментарът ти ме накара да се замисля...Има ли начин да се разбере позицията на Лилит на 16.06.2008. Тогава се запознах с човек, който изигра голяма роля в живота ми, но точно по начина, по който ти описваш- две половинки, но винаги се разминавахме...

Дали има темденции за нова толкова силна и страсна връзка от тук натам?

С огоромно нетърпение очаквам коментарите ви момичета...

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 09, 2012, 11:51:12 am »

СКъпи мои имам едно въпросче към вас:

Ето ми картата: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757
Къде е Лилит и какво влияние ми оказва.

Марая, коментарът ти ме накара да се замисля...Има ли начин да се разбере позицията на Лилит на 16.06.2008. Тогава се запознах с човек, който изигра голяма роля в живота ми, но точно по начина, по който ти описваш- две половинки, но винаги се разминавахме...

Дали има темденции за нова толкова силна и страсна връзка от тук натам?

С огоромно нетърпение очаквам коментарите ви момичета...

На тази дата Лилит е била на 7*21' в стрелец...Била е в съвпад с твоя Уран...Срещата е била внезапна, при нестандартни обстоятелства...Бих предположила..на летище в самолет... :rolleyes: ;D

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #8 -: Май 09, 2012, 12:13:27 pm »
Изключително странна- получих някакво странно съобщение от него и така...но не на летище. Няколко месеца след това се видяхме наживо и започна всичко.... А какво се случва с моя Лилит? Има ли тенденции това познанство да прерастне в нешо по- сериозно? Трябва ли да съм нащрек отново за този Лилит.

Марая изключително оценявам помощта ти!

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Май 09, 2012, 12:15:04 pm »
Тва е положението..

Това сме го коментирали мноооооого пъти във форума. Не само при синастрия, но и при транзит се започват любовни връзки - най-страстните, но проблематични и "невъзможни" любови.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 09, 2012, 12:25:32 pm »
Изключително странна- получих някакво странно съобщение от него и така...но не на летище. Няколко месеца след това се видяхме наживо и започна всичко.... А какво се случва с моя Лилит? Има ли тенденции това познанство да прерастне в нешо по- сериозно? Трябва ли да съм нащрек отново за този Лилит.

Марая изключително оценявам помощта ти!

;D При всеки транзит трябва да сме нащрек...

Искаш да кажеш, че съобщението е било неочаквано и слуайно? Така ли да разбирам? :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #11 -: Май 09, 2012, 12:27:36 pm »
Ами да...аз го направих това откритие едва вчера  ;D  като си разгледах натала по време на двете ми заформили се връзки.

Ще споделя аз как усетих нещата: При първата връзка започната на Тр. Лилит върху  слънце в Натала ми...бях много щастлива, много влюбена, много обичана- това ми е най- красивата връзка и до днес..Живях в облаците няколко месеца, но се разделихме, заради разстояние (беше чужденец).

При втората ми връзка - тр. Лилит на мерк, пр. слънце- лилит...сигурно е имало още доста подкрепящи показатели, де...но връзката отвенъж стана сериозна..бяхме пред брак и така. 2 години. :rolleyes:

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #12 -: Май 09, 2012, 12:30:14 pm »
Точно така- изобщо не сме се познавали- той видял някаква моя снимка и така...АБсолютно неочаквано, след като ми израти това съобщение, си говорихме в Интернет дълго време и няколко месеца след това се видяхме и така... МН шантава история

ТО хубаво при всеки транзит трябва да се внимава, ама кога са тези транзити при мен...МОже ли да се види в картата дали бихме си възобновили отношенията, дали ще ни продължат отношенията и т.н и дали на мен ми се очертава сериозно обвързване най- накрая....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #13 -: Май 09, 2012, 02:11:17 pm »
Да..транзит на Лили през светило дава явно розови очила яко в любовта. При мен беше така.

Явно и през венера действа така, защото сега се чух с едната ми приятелка, която изживява сега този съвпад...познава един мъж от години, Години...и тооочно преди 3 дена я осветява мисълта- аз съм влюбена в него!...и ми ги говори за някакви принцове и рицари.............
 :rolleyes:

Онази любов ми държа влага доста време на мен-години, ще видим при нея какво ще е
« Последна редакция: Май 09, 2012, 02:39:18 pm от zikovu »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Май 09, 2012, 03:43:30 pm »
Съвпада на моя марс и луна с неговия лилит добре ли е? :rolleyes:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #15 -: Май 09, 2012, 04:58:33 pm »
Не помня датите, на които съм започвала предишните си връзки, не мога да проверя за Лилит, но в момента съм хвърлила око на един момък, чиято Лилит е в съвпад с моята, но в различни знаци - моята е в Риби, неговата в Овен. И двете критични съответно. Тр Лилит ми е точно на ИЦто в момента, тригон на натална Венера и Асцендента, неговата - на Асцендента му е (нашите оси съвпадат, но Асц с ИЦ и Дсц сМЦ), опозиция на натален Сатурн, тригон на натална Луна. Но тъй като между нас нищо няма, това всичкото може и до нищо да не доведе, разбира се.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #16 -: Май 09, 2012, 06:58:52 pm »
при съвпад на тр. лилит с нат. венера съм родила първото си дете.
« Последна редакция: Май 09, 2012, 07:04:07 pm от Рая »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #17 -: Май 09, 2012, 07:49:34 pm »

Хммм, това е интересно.
Сещам се за случай, в който при преминаването на транзитен Лилит през натална Венера - на жената и се предлага секс срещу пари, и тя най-вероятно приема като се продава за съответна сума.
В същия период се наблюдава и "любовничене", както и през периода на транзита на Лилит през натална Луна.

Цъкнах при мен да видя - при транзита на Лилит над натален СЛВ имаше събития, но те бяха от съвсем друго естество. Малко преди това Лилит е преминала през наталана Венера.
При транзита на Лилит през моята натална Венера се сещам за случай, в който бях поставен в позиция да мога да се "възползвам", понеже по-възрастна жена от мен проявяваше интерес за продължаване на връзка, и не се свенеше да плаща на ляво и на дясно, което мен не ми пречи, но ми идваше твърде майчински.
 И понеже на мен идеята жена да ми тича след задника не ми се нрави, а само комуникацията дори ме натоварваше в предвид, че не беше много смислена, и поради тази причина може да се каже, че прекратих по най-оптималният начин отношения. Докато тя е очаквала нещо съвсем друго може би.
При което най-вероятно, понеже не съм откликнал на интимност бях заклеймен в игнориране, а фактически не съм ограничавал комуникацията по никакъв начин.
Тоест като цяло ефекта на транзита на Лилит в партнъорства не ме накефи много, и се надявам другият път да моделирам по друг начин канализирането на енергията. ;D
Интересно е, че имах намерения за започване на връзка, в доста сходна основа, но това, което получих беше същото, но явно не бях конкретизирал в детайлност, и не съм направил правилният за мен избор, за което само аз мога да си нося отговорността. Тоест, искам да кажа, че в ситуацията като не съм направил правилният(лично за мен) избор, не съм действал на момента, и ми се предостави друга сходна ситуация на желаната, с друг човек, който обаче не е този, който е бил правилният за мен като личен избор, и това е последствие от когато не съм направил правилният за мен избор. Затова е наистина хубаво понякога да се внимава какво се иска. ;D 
Докато разни хора тогава ме "критикуваха" за избора ми, и защо така? Това им е мечтата - да чукат кака, която и да ги издържа. ;D
« Последна редакция: Май 09, 2012, 08:00:46 pm от kris »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #18 -: Май 09, 2012, 07:56:47 pm »
В момента Лилит е в съвпад с Хирон, а малко преди това мина през Луната ми -за пари не съм се продавала, но пробвах да бъда с мъж само заради финансовото му положение, ами не е за мен и с много трудности приключих тези взаимоотношения.

Догодина отново ми предстои съвпад на Венера с Лилит, но този път не мисля да раждам дете. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 09, 2012, 08:04:52 pm »

Хммм, това е интересно.
Сещам се за случай, в който при преминаването на транзитен Лилит през натална Венера - на жената и се предлага секс срещу пари, и тя най-вероятно приема като се продава за съответна сума.
В същия период се наблюдава и "любовничене", както и през периода на транзита на Лилит през натална Луна.

Цъкнах при мен да видя - при транзита на Лилит над натален СЛВ имаше събития, но те бяха от съвсем друго естество. Малко преди това Лилит е преминала през наталана Венера.
При транзита на Лилит през моята натална Венера се сещам за случай, в който бях поставен в позиция да мога да се "възползвам", понеже по-възрастна жена от мен проявяваше интерес за продължаване на връзка, и не се свенеше да плаща на ляво и на дясно, което мен не ми пречи, но ми идваше твърде майчински.
 И понеже на мен идеята жена да ми тича след задника не ми се нрави, а само комуникацията дори ме натоварваше в предвид, че не беше много смислена, и поради тази причина може да се каже, че прекратих по най-оптималният начин отношения. Докато тя е очаквала нещо съвсем друго може би.
При което най-вероятно, понеже не съм откликнал на интимност бях заклеймен в игнориране, а фактически не съм ограничавал комуникацията по никакъв начин.
Тоест като цяло ефекта на транзита на Лилит в партнъорства не ме накефи много, и се надявам другият път да моделирам по друг начин канализирането на енергията. ;D
Интересно е, че имах намерения за започване на връзка, в доста сходна основа, но това, което получих беше същото, но явно не бях конкретизирал в детайлност, и не съм направил правилният за мен избор, за което само аз мога да си нося отговорността. Тоест, искам да кажа, че в ситуацията като не съм направил правилният(лично за мен) избор, не съм действал на момента, и ми се предостави друга сходна ситуация на желаната, с друг човек, който обаче не е този, който е бил правилният за мен като личен избор, и това е последствие от когато не съм направил правилният за мен избор. Затова е наистина хубаво понякога да се внимава какво се иска. ;D 
Докато разни хора тогава ме "критикуваха" за избора ми, и защо така? Това им е мечтата - да чукат кака, която и да ги издържа. ;D

Лилит и кака?! :rolleyes: :-\ ;D
шЪ падна... ;D