При какви връзки и кога е имало активност на Лилит в наталната Ви карта?
Проследете транзитите и прогресиите и...
Лилит в картата се свързва с любовницата...,както и с пари.
Хммм, това е интересно.
Сещам се за случай, в който при преминаването на транзитен Лилит през натална Венера - на жената и се предлага секс срещу пари, и тя най-вероятно приема като се продава за съответна сума.
В същия период се наблюдава и "любовничене", както и през периода на транзита на Лилит през натална Луна.
Цъкнах при мен да видя - при транзита на Лилит над натален СЛВ имаше събития, но те бяха от съвсем друго естество. Малко преди това Лилит е преминала през наталана Венера.
При транзита на Лилит през моята натална Венера се сещам за случай, в който бях поставен в позиция да мога да се "възползвам", понеже по-възрастна жена от мен проявяваше интерес за продължаване на връзка, и не се свенеше да плаща на ляво и на дясно, което мен не ми пречи, но ми идваше твърде майчински.
И понеже на мен идеята жена да ми тича след задника не ми се нрави, а само комуникацията дори ме натоварваше в предвид, че не беше много смислена, и поради тази причина може да се каже, че прекратих по най-оптималният начин отношения. Докато тя е очаквала нещо съвсем друго може би.
При което най-вероятно, понеже не съм откликнал на интимност бях заклеймен в игнориране, а фактически не съм ограничавал комуникацията по никакъв начин.
Тоест като цяло ефекта на транзита на Лилит в партнъорства не ме накефи много, и се надявам другият път да моделирам по друг начин канализирането на енергията.

Интересно е, че имах намерения за започване на връзка, в доста сходна основа, но това, което получих беше същото, но явно не бях конкретизирал в детайлност, и не съм направил правилният за мен избор, за което само аз мога да си нося отговорността. Тоест, искам да кажа, че в ситуацията като не съм направил правилният(лично за мен) избор, не съм действал на момента, и ми се предостави друга сходна ситуация на желаната, с друг човек, който обаче не е този, който е бил правилният за мен като личен избор, и това е последствие от когато не съм направил правилният за мен избор. Затова е наистина хубаво понякога да се внимава какво се иска.
Докато разни хора тогава ме "критикуваха" за избора ми, и защо така? Това им е мечтата - да чукат кака, която и да ги издържа.