Здравей Гост

Лилит и Любовните връзки

• 74 Отговора
  • 16327 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Лилит и Любовните връзки
« Отговор #40 -: Май 10, 2012, 11:13:20 am »
Стела- ето и ти си срещнала човека си по лилит. Идеята на приятелката ми е следната : натален Лилит ти е в Овен- в кой дом?
Това което идва от наталния лилит по знак и дом се отразява във връзката. Това е всичко, което твърди моята приятелка.

Не беше само по Лилит. Лилит е десета глуха в астрологията. Планетите са материални тела, следователно са водещи, докато Лилит е пресечна точка. По значение се класира дори след възлите.
Лилит добавя привкус към типа на връзката. Срещнала съм го по транзитен Юпитер У1 в съвпад с сходящ съвпад натални Меркурий и Венера - У7 и У5 и пренасящ светлина към натален Уран - Юпитер тригон Уран е "щастливият случай".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Май 10, 2012, 11:14:56 am »
Да, същата е ;D

Голяма работа е, верно...и е супер човечна. Но ти знаеш- тя гледа астрологията не само по сухи знания, а много и по усет, има страшна интуиция.

Знам кой може да даде от дълбочина отговори... ;D

Знам добре какво може и до къде може да стигне...Наскоро ме изуми...,казала ми е нещо през октомври 2011-та...,и взе , че стана точно така... ;D
Смятам скоро да я видя..,макар, че често се чуваме...

Слушай нея, тя няма да те обърка. Копи-пейста можеш и сам да го намериш!

И нещо от мен...за Лилит! Транзитния дом на Лилит е размит и опустошен винаги... ;)...Фокуса е там където казах, за да не се повтарям и в опозиторния и дом...

Една целувка от мен, ако я видиш днес! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Май 10, 2012, 11:17:09 am »
Стела- ето и ти си срещнала човека си по лилит. Идеята на приятелката ми е следната : натален Лилит ти е в Овен- в кой дом?
Това което идва от наталния лилит по знак и дом се отразява във връзката. Това е всичко, което твърди моята приятелка.

Между другото, когато Лилит беше в точен съвпад с наталната ми венера, аз бях много зле след смъртта на майка и ходих да ми "леят куршум". Транзитите на Лилит се свързват с такива практики.

А приятелката ти не може да си избяга от наталните характеристики. но почакай да дойде неблесно тяло върху наталната Лилит, тогава проявата ще е по-силна. Резултатът от транзита на мунданната Лилит се проектира в дома на засегната планета и в дома, където Лилит транзитира, защото засегнатата планета работи в този дом. Ако Лилит си стои необезпожкоявана в наталния дом и несмущавана от транзити, няма да е толкова проявена изявата и.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Май 10, 2012, 11:22:32 am »
Магии, а? 
Тц-тц-тц. ;D

Не винаги, зависи къде транзитира и дали има връзка с асцендента и неговия управител.

Между другото, когато Лилит беше в точен съвпад с наталната ми венера, аз бях много зле след смъртта на майка и ходих да ми "леят куршум". Транзитите на Лилит се свързват с такива практики.

А приятелката ти не може да си избяга от наталните характеристики. но почакай да дойде неблесно тяло върху наталната Лилит, тогава проявата ще е по-силна. Резултатът от транзита на мунданната Лилит се проектира в дома на засегната планета и в дома, където Лилит транзитира, защото засегнатата планета работи в този дом. Ако Лилит си стои необезпожкоявана в наталния дом и несмущавана от транзити, няма да е толкова проявена изявата и.

А доколкото знам твоята венера няма нищо общо с АСЦ-то ти откакто откри , че асцендента ти е стрелец...,а не риби.
Ако АСЦ-то ти е риби...,имаш венера там и би могла да приемеш , че венера има връзка с асц.

А сега кажи кое от двете е вярно...И с това противоречие не се ли бъркат потребителите и хората , които учат астрология?

ЛИЛИТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА И НЕ ПО-МАЛКО ОТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО В КАРТАТА..,ЗАЩОТО ТЯ Е ПРОИЗВОДНА НА ЛУНАТА ТОЧКА....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 10, 2012, 12:24:06 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=TxwuB6xPcvs

Лилит е фиктивна точка , от астрономическа гледна точка, тя представлява проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей.
Лилит преминава през Зодиака за около 9 г. Средното и движение за денонощие е 6’41″... По този начин Лилит преминава през даден зодиакален знак средно за около 8 месеца и половина.

И не винаги тя носи негативното...Това трябва да го запомните! :blink: Тя не е нито "добра" нито "лоша" в онзи смисъл ,който обикновено влагаме в думите.
Лилит е онази , която ни помага да преодолеем слабостите си и не стигнем до саморазрушение...Защото осъзнавайки подсъзнателните си страхове, желания ,намерения ние можем да ги изведем на светло . Не бива да забравяме, че в АПОГЕЯ си ,Луната се движи прекалено бавно , липсата на земната енергия поради максималното отдалечаване създава охлаждане на връзката и.
В този смисъл лилит е далеч от онази дълбока привързаност, епматия, съпричасност така характерна за Луната....За това онази тъмна страна е скрила най-болезнените чувства и образа за тях , желания...
Забелязала съм в картата на доста хора свързани с изкуството присъствието на Лилит на възлово място...

Цикъла на Лилит е около  9г. Ето защо годините 9, 18, 27 , 45,54 ,72,81 са години на съблазън, кармични срещи , не мотиварани действия...в които ние често се сблъскваме с тежки катастрофи и в буквален и преносен смисъл , угризения на съвестта, болести, травми...Ретроградните фази на Лилит са едни от най-трудните периоди за натива....
При възел на Лилит , а това се случва когато е в ретродвижение.... /имаме ретроградност , когато имаме опозиция на луните със слънцето в хороскопа +/-30*/ се свързват и онези 40 дни след физическата смърт.
Положението на Лилит по знак  усилва отрицателните или положителни характеристики на диспозитора и. :blink:

П.П. Имам въпрос към притежателките на Лилит в 7-ми дом ;D...

-имате ли страх от високо?
-страх от неизвестни пространства
-страх от обкръжение
« Последна редакция: Май 10, 2012, 01:00:44 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Май 10, 2012, 01:51:17 pm »
Аз съм с Лилит в 7-ми дом и преди 4-5 години ,започнах да имам страх от високото,в смисъл придобит(имаше причина затова) . ;) Останалите твърдения не се отнасят до мен.

Mersi! ;) :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #46 -: Май 10, 2012, 02:00:29 pm »
Не знам, аз нещо не мога да намеря транзити на Лилит, които да са довели до събитийност, която да не може да бъде обяснена с други транзити и прогресии. пробвах няколко значими събития в живота ми и в половината от тях всъщност на Лилит няма как да й намеря ролята изобщо. Моята е във 2ри дом, но аз много обичам лукса, никак не ме е страх от парите, не ме е страх и да ги изгубя, защото съм минала оттам много пъти. Не ме е страх от трансформации. Виж, ако вярвам че е кофти дама, тогава може и да приема, че заради положението й във 2ри дом не съм забогатяла при съществуващи възможности. Но същото това нещо мога успешно да го припиша и на Риби, и на Нептун, където е 2ри дом.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #47 -: Май 10, 2012, 07:48:46 pm »
Тук ще да е комедията...Ноо..be careful...това е време за магии...аспект на магията в астрологията.

По-добре да участвам в комедия отколкото в трагедия ! ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #48 -: Май 10, 2012, 08:51:08 pm »

П.П. Имам въпрос към притежателките на Лилит в 7-ми дом ;D...

-имате ли страх от високо?
-страх от неизвестни пространства
-страх от обкръжение

не

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 11, 2012, 11:43:33 am »
Лилит се свързва и с фобиите....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #50 -: Май 11, 2012, 11:49:53 am »
Аз имам фобия от змии, от високо..изпитвам първоначален страх...но после свиквам... Лилит в риби, 12 дом.

момичета, напишете си фобиите и посочете лилита си...да видим дали може да намерим сходства?
« Последна редакция: Май 11, 2012, 01:01:24 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #51 -: Май 11, 2012, 11:55:50 am »
Аз имам фобия от змии, от високо..изпитвам първоначален страх...но после свиквам... Лилит в риби.

момичета, напишете си фобиите и посочете лилита си...да видим дали може да намерим сходства?

Мн хубава инициатива
Аз имам натален Лилит в 6-ти дом, във водолей. Имам фобии от инжекции (но това може и да е от травма в детството...), от змии и отчасти от паяци, насекоми

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #52 -: Май 11, 2012, 07:37:06 pm »
Лилит в Овен на Асц. и нямам фобии, никакви.  ;)
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #53 -: Май 11, 2012, 07:49:42 pm »
значи да започва да забърквам магически отвари, кой знае може това да се окаже призванието ми в живота :blink:

Погледна ли ефемеридите на истинската Лилит, за да го твърдиш? Ако става дума за средната позиция, тя може да се отличава от истинската с до 20 градуса, а това вече не е съвпад, понеже може и да е преминала в друг знак. Непрекъснато напомням това.
къде да ги видя, защото страницата дадена от теб не ми се отваря?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #54 -: Май 13, 2012, 07:08:13 pm »
Да споделя за моя приятелка: При тр, Лилит върху Луна- среща голяма любов/ тежка история

Тр. Лилит върху марс и ЮЛВ- съпруга си.
Вероятно има много неща по дирекция, прогресия и транзит, които да потвърждават любовите...но се вижда ясно...че...лилит присъства често като акцент при заформянето на някакви запомящи се взаимоотношения.

не при всеки е така сигурно...но се среща често май май

*

Grace

• 2257
« Отговор #55 -: Май 13, 2012, 09:01:28 pm »
гледам, миналата седмица Лилит е минала със съвпад над Венера - ами нищо ... засега  :blink:
ако се появи, ще споделя.. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #56 -: Май 13, 2012, 09:09:43 pm »
Психиката относно височини на десетки, дори стотици хора.

Крис, ти си парашутист  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Май 13, 2012, 10:36:50 pm »
страх от високо?

Moга да направя такава статистика. ;D
 Даже се каня от бая време, понеже имам досег до данните на хора, които са точно за целта. Психиката относно височини на десетки, дори стотици хора.

Страх от високо...Отварям тема..,качвай карти.... ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #58 -: Май 14, 2012, 09:31:06 am »
гледам, миналата седмица Лилит е минала със съвпад над Венера - ами нищо ... засега  :blink:

Моля те, дръж ни в течение :blink: Искрено се надявам...не винаги да има влюбване при този аспект  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #59 -: Май 14, 2012, 09:32:48 am »

Моля те, дръж ни в течение :blink: Искрено се надявам...не винаги да има влюбване при този аспект  ;)

само Лилит е толкова крайно недостатъчна. аз изобщо не я гледам дори. тук покрай темата ви се загледах.