Здравей Гост

Натална карта за разгадаване

• 113 Отговора
  • 14423 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Натална карта за разгадаване
« Отговор #60 -: Май 11, 2012, 05:23:41 pm »
Не, нормално е, според мен. Но ти давам просто поглед от другата страна. За сегашните им жени, аз съм бившата с която редовно се чуват и дори излизаме да се събираме старите компании. Няма нищо друго останало, никаква заплаха за сегашните им връзки. Но и за мен, както за Lillie, приятелството е една октава над и отвъд всичко останало, неприкосновено. И мисля, че е голяма грешка ако човек се опита да ограничи приятелствата на партньор. Там се късат връзки много лесно.

« Отговор #61 -: Май 11, 2012, 05:34:45 pm »
Лили , за такова нещо говорим и при тях(освен,че тя го желае все още и обвинява себе си,че са се разделили). Благодаря ти за личният пример от живота си,който сподели. Като цяло наистина ми се вижда не-човешко колко сте узряли в отношенията си и как проявявате разбиране към всичко това. Съгласна съм,че приятелството е ценно. Рони - "И мисля, че е голяма грешка ако човек се опита да ограничи приятелствата на партньор. Там се късат връзки много лесно." - Ще го имам на предвид :))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #62 -: Май 11, 2012, 06:00:35 pm »
Ами аз имам една бивша връзка, при приключването на която с човека си останахме в приятелски отношения, но..не поддържаме ежедневен или ежеседмичен дори контакт..Просто храним добри чувства- без злоба и наранени сърца...макар, че за него не съм сигурна,де :rolleyes:

Това е цивилизованият начин- да останете в приятелски отношения...но близки, близки приятели би ми дошло в повече!

Може би съм белязана малко и от миналото. Първото ми гадже в 8ми клас имаше най- добра приятелка- бившата си! След няколко месеца се разделихме, той отново се събра с нея, а аз разбрах, че съм била...използвана, за да предизвикам ревност... :-X

Между другото- този бившият сериозен- и той беше МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ с бившата си...и малко преди да се разделим се оказа..че по време на връзката ни те пак са имали ала бала.......абе не им беше чиста работата.

Но това е моя живот- на мен така ми се случва- на другите хора може по друг начин да се случва.

Мунчайлд- не се притеснявай! Може за твоя човек това да е просто начин да отработва квадрата луна венера- да я има тази приятелка, грижовна и майчински настроена, за която той ще знае, че е винаги специален.
Това даже...ако е така- би било супер!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #63 -: Май 11, 2012, 06:15:18 pm »
Ах..Лили...опозиции Луна Венера мъжки са ми много на дневен ред :blink:

Но "изневеряващи мъже".......няма да забравя......една моя приятелка ми гледа синастрията с един там. Той има натален Уран квадрат Венера, като Урана му е в 12 ми дом! При синастрията ни също се образуваше Уран квадрат Венера...
Но тази моя приятелка като се заинати " Ще ти е верен!", ми вика.. и аз- ти луда ли си, не си ли- голям спор!
Тя гледа заключени знаци управители...реши си по някакви си там правила, че ще ми е верен!

Момичета, този мъж е голям плейбой. Той е нямал сериозна връзка, може би и никога няма да има. Живеем на далечни разстояния. За една година- когато сме можели сме се виждали..той е имал освен контакта с мен- само още 1 жена, за една две вечери ..и ми обясни, че било "от нямане на къде"..и ми обясняваше колко ме искал и какво било.

Малко лично стана :-[...............но така с мъжете, дето са "под ножа"..с кофтито аспекти...Всичко е много индивидуално. И как хората..си взаимодействат- все пак.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #64 -: Май 11, 2012, 06:19:33 pm »
Ще се включа и аз ако ми позволите....

Zikavu, този младеж да не е бил Стрелец? Попадна ми една статистика съвсем скоро и Стрелците водят класацията по изневери. Даже е малко вероятно Стр да не изневери, но те така го правят, че по никакъв начин, никога няма да се почувстват виновни и да съжалят, но поне ще направят вс възможно да скрият от партн. си...

Аз устойчиво поддържам теорията, че приятелство между мъж и жена е мн трудно да има- в чистата му фомра разбира се. НЕка не забравяме пурвичната си природа...Рядко мъж ще остане безразличен към жена, която му е близка....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #65 -: Май 11, 2012, 06:21:41 pm »
Мъж Везни с Асц Стрелец- близооо сиии:) С Юпитер и Уран на АЦ.

Голям хубавец..много красив...с голям Харли Дейвидсън...кариерист, снобар. Със синя кръв.

Жените не измираха за него- ами познай! ;D

А за 1- та жена съм сигурна, защото ние си говорихме откровенно- нямали сме връзка..
« Последна редакция: Май 11, 2012, 06:25:56 pm от zikovu »

« Отговор #66 -: Май 11, 2012, 06:26:52 pm »
zikovu , просто може би хората сме различни и взаимоотношенията ни са такива..
Това е форум за лични неща :))) Искаш да кажеш,че нещата с него са станали? А защо не продължите връзката си, ако би те направило щастлива,разбира се.
Мъжете везни са доста вятърничеви :))) Не зная как си се справила...

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #67 -: Май 11, 2012, 06:31:43 pm »
Мъж Везни с Асц Стрелец- близооо сиии:) С Юпитер и Уран на АЦ.

Голям хубавец..много красив...с голям Харли Дейвидсън...кариерист, снобар. Със синя кръв.

Жените не измираха за него- ами познай! ;D

А за 1- та жена съм сигурна, защото ние си говорихме откровенно- нямали сме връзка..

ХАхаха...тъкмо щях да пиша, че втория в класацията е Везни...Ама как си го намерила този....Няма как да не е такъв, какъвто го описваш..

А, аз горката какво правя, струвам не знам, но все на Стрелци попадам...А, аз РАче с асц Лъв, и Венера някъде си, прави сметка....Сигурно е карма някаква...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #68 -: Май 11, 2012, 06:34:18 pm »
zikovu , просто може би хората сме различни и взаимоотношенията ни са такива..
Това е форум за лични неща :))) Искаш да кажеш,че нещата с него са станали? А защо не продължите връзката си, ако би те направило щастлива,разбира се.
Мъжете везни са доста вятърничеви :))) Не зная как си се справила...

Няма да станат работите..живеем в различни държави и имаме различни животи, макар огромната тръпка между нас, няма да се получат работите- той е адски колеблив, адски, адски- чак и за везни ми идва много!
Е, съдбовна си е нашата среща- имали сме какво да изживеем, но сме го изживяли..мисля... :blink:

Е..Гая- имам един приятел стрелец- 9 години верен на съпругата си- тя сега иска развод той плаче ли плаче...тряя му погледна хороскопа!

п.с и той не е зле изглеждащ мъж! И с добра работа и с добри пари и много спиритуален човек :rolleyes:
« Последна редакция: Май 11, 2012, 07:09:47 pm от zikovu »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Май 11, 2012, 07:25:51 pm »
За една година- когато сме можели сме се виждали..той е имал освен контакта с мен- само още 1 жена, за една две вечери ..и ми обясни, че било "от нямане на къде"..и ми обясняваше колко ме искал и какво било.

Колко познато звучи  ;D, с такива вече нямам време за губене. Каквото е било дотук, това ще е.
Но Уран в момента ми е в точен съвпад със Слънцето, тъй че за каквото и да се заричам, най-добре ще е да нямам никакви очаквания. По Сатурн във Везни бяха ударите под кръста, по Уран ще да са гръмотевици по главата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #70 -: Май 11, 2012, 07:57:57 pm »
Аз устойчиво поддържам теорията, че приятелство между мъж и жена е мн трудно да има- в чистата му фомра разбира се. НЕка не забравяме пурвичната си природа...Рядко мъж ще остане безразличен към жена, която му е близка....

Това е страхотно клише, което аз мога да опровергая с повече от двадесет и петгодишни приятелства предимно с мъже. Аз жени приятелки съм имала две за целия си живот. Така че, няма подобни правила. Има само нагласи. Аз не съм тръгвала към тези мъже с такава нагласа и те са ми отвръщали с едни изключително стабилни ценни приятелства. не разбирам подобни ограничения. Аз търся хората-приятели. Полът им не ме вълнува.

*

Papy

• 4343
« Отговор #71 -: Май 11, 2012, 08:31:01 pm »
Мхм, бившият ми мъж ми е бил много добър приятел, и сега ми е, нищо, че не се виждаме често. Венерата ми е в квадрат с плутон и нищо не съм опорочила. Имала съм гадже с квадрат луна-венера-не мисля, че би ми изневерил, в огъня за мен влизаше. Всичките ми приятели-мъже са ми разказвали подробно за новите си любови, понякога бъдещи жени, даже тактики за свалка сме мислили. Понякога бъдещите жени са ревнували в началото, но е било за кратко. Подозирам само една, че още ревнува и с тоя ми приятел за момента избягвам да се виждам насаме, да не я дразним жената :)

Така че...всичко зависи
« Последна редакция: Май 11, 2012, 09:48:53 pm от Papy »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #72 -: Май 11, 2012, 08:46:26 pm »
У Ronia усещам нещо Водолейско или греша? Аз пък винаги съм се чудела как успяват жените да създават такива трайни приятелства с мъже, евала за което. Но тази Венера в съвпад с Плутон в Скорпион мойта сексуализира всичко, не знам хората как успяват да избягат от това.

Слънце съвпад с Уран в Скорпион. Екзалтирал се Уран.  ;D Не знам какс е получава, с жени ми е изключително трудно да създавам приятелства и съответно са само две значими такива. С мъжете от малка все приятели, мъжки компании.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #73 -: Май 11, 2012, 09:57:15 pm »
Ммм, не знам, аз имам откровено Скорпионско-Козирожко излъчване, даже за хора, които нищо не разбират от астрология и само по вестниците са чели туй-онуй. Иначе за знаците - за мен са важни, понякога повече и от аспектите, поне за мен лично е така. Уранът го усещам повече като свободолюбие и бунтарство, смелост и понеже има тригон от Марс, има и енергия, плюс тази от Слънцето. А проблемите с жени ги дава и квадратът Слънце/Уран срещу Луна/Сатурн. Женските енергии са ми по-некомфортни просто, макар моята си да я управлявам добре. Мисля, че това са неща, които са индикирани обикновено от няколко неща в картата.

*

Papy

• 4343
« Отговор #74 -: Май 11, 2012, 10:17:23 pm »
А проблемите с жени ги дава и квадратът Слънце/Уран срещу Луна/Сатурн. Женските енергии са ми по-некомфортни просто, макар моята си да я управлявам добре. Мисля, че това са неща, които са индикирани обикновено от няколко неща в картата.

Не искам да звучи като заяждане, но тия болднатите са ми в противоречие. Може ли да обясниш как става?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #75 -: Май 11, 2012, 10:21:40 pm »
Луна на края на Рак, Сатурн в началото на Лъв, но е У на Асц и го усещам много. Слънце/Уран са подсилени от Марс и според мен това е доминацията на мъжката енергия. Но всяка карта е индивидуална. Иначе любовта също е важна, разбира се. Аз съм си Скорпионка и без страст (по-скоро) не мога да вирея. Но тя е към детето ми, към спорта, към изкуството, към любимите ми неща, не е ограничена в мъжко-женска такава. Може би затова ми се получават тези приятелства, не знам. Едната ми много близка приятелка също е Скорпионка и също има много мъже приятели, не съм срещала такова тълкуване на скорпионското, но ето и при нея е така, но не съм й гледала картата, вероятно има аспекти да подкрепят.

Квадратът ми носи определено трудности с жените. не само приятелства, по принцип.

Властта е нещо, което ме омайва. Особено във връзките ми с мъже, трябва да е магнетично-властен.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #76 -: Май 11, 2012, 10:22:44 pm »

Не искам да звучи като заяждане, но тия болднатите са ми в противоречие. Може ли да обясниш как става?

Не знам, как да ти обясня? Рядко ми допада общуване с жена, приятелство още по-трудно. Но аз се чувствам добре като жена, като майка. Това обаче също е аспект на тронова Луна, тя не е само с едно проявление. Тъй като Венерата ми е в Дева, не я виждам много заета с майчинство, а и не е от най-женствените, но е осмодомна и често я усещам като такава, та дава едно рамо на чувствеността най-вече.

*

Papy

• 4343
« Отговор #77 -: Май 11, 2012, 10:28:22 pm »
Да-разбрах, роня, мерси, за първи път виждам далавера от луна в рак

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #78 -: Май 12, 2012, 08:46:00 am »
Ох, как ме разсмя рано сутрин! Благодаря за което! Денят започна добре. Имаш много точни попадения, наистина. Да, Венерата там е нещо, което се показва рядко и наистина не на всеки, иначе носи пари от другите, при мен това действа. За мързела си много права също - тригонът дава лекичко протичане на енергията, но Марс понеже е в Рак е склонен да го мързи за нещата, които не са му любими. Но за спорт, примерно, е на линия. За работа - по-трудно. И за изкуствата си права, и за творчеството..

Преди време бях чела, че Сатурн в Лъв издига и срива през определени интервали от време. Има ли други с такова положение да споделят? При мен е 100% вярно. Периоди на кариерен ръст, вискчо изглежда супер и после изведнъж, външно събитие някакво, нещо върху което нямам контрол и тотален срив, до безработица. И така нагоре-надолу.

Papy , няма за какво, аз така си го тълкувам, казвали с ами, че Луна в Рак в 7ми дом има нужда да бъде майка и там се проявява в най-добрата си светлина. И е женствена, де, заради 7мия дом е ориентирана към връзки, не е някаква темерутка.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #79 -: Май 14, 2012, 04:11:31 am »
Аз пък винаги съм се чудела как успяват жените да създават такива трайни приятелства с мъже, евала за което. Но тази Венера в съвпад с Плутон в Скорпион мойта сексуализира всичко, не знам хората как успяват да избягат от това.

Замислих се, това е все едно като аз да се чудя как някой мъж е създал приятелство с жена. ;D Не знам, не виждам нищо за чудене.
А твърде много внимание се отдава на транссатурнови планети, доколкото се пропускат много по-важни детайли. Сексуализирането често може да действа двупосочно, като всичко в този свят. Проблема на такова положение и въобще на аспектите на Венера и Плутон може би основно идват от това, че без секс любов няма, или обратното - за да има любов трябва и секс. Двете величини може да са размити, а най-добре е по възможност да се полимеризират ;D в хармония и взаимодействие в партньорствата. Kaкто и без да биват подлагани другите хора на притежателни копнежи и чувства за разположение с тяхната личност. Да се осъзнае, че не може да се притежава всичко, че не сме най-добрите в задоволяването на сексуалните желания на другите, и да не ти остава тъпо чувство от това. И не на последно място - изместване на "дай-вземи" режима на по-високо ниво, а не само мотивацията за личната изгода от какъвто и да е тип от персоната на някой, с цел да си подхраним и без това илюзиорно силната си, а всъщност твърде уязвима природа. ;D
Според зависимост разположението и аспектите поставя личността да стигне до същината, до истината за любовта. 
« Последна редакция: Май 14, 2012, 04:32:48 am от kris »