Ох, как ме разсмя рано сутрин! Благодаря за което! Денят започна добре. Имаш много точни попадения, наистина. Да, Венерата там е нещо, което се показва рядко и наистина не на всеки, иначе носи пари от другите, при мен това действа. За мързела си много права също - тригонът дава лекичко протичане на енергията, но Марс понеже е в Рак е склонен да го мързи за нещата, които не са му любими. Но за спорт, примерно, е на линия. За работа - по-трудно. И за изкуствата си права, и за творчеството..
Преди време бях чела, че Сатурн в Лъв издига и срива през определени интервали от време. Има ли други с такова положение да споделят? При мен е 100% вярно. Периоди на кариерен ръст, вискчо изглежда супер и после изведнъж, външно събитие някакво, нещо върху което нямам контрол и тотален срив, до безработица. И така нагоре-надолу.
Papy , няма за какво, аз така си го тълкувам, казвали с ами, че Луна в Рак в 7ми дом има нужда да бъде майка и там се проявява в най-добрата си светлина. И е женствена, де, заради 7мия дом е ориентирана към връзки, не е някаква темерутка.