Здравей Гост

Натална карта за разгадаване

• 113 Отговора
  • 14366 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Натална карта за разгадаване
« Отговор #100 -: Май 27, 2012, 11:14:28 pm »
Неговият управител Венера е в една много особена позиция, нарича се казими/"в сърцето" на Слънцето. Към дадения момент само съм чела за нея, никога не съм я наблюдавала в реалния живот.

Иначе не съм очарована от хора с изгоряла Венера, едни от най-тежките периоди за планетата са когато Венера е изгорена от Слънцето (мита за златната ябълка и змея). Не познавам човек с изгоряла Венера, който да не проявява повечето Венерени качества пряко върху личността си (стават артисти, вида им е от първостепенно значение и т.н. нямат особено сполучливи връзки), но тук ситуацията е по различна - казими.

Иначе УПР на 7 дом е МНОГО силно поставен и класически и модерния - Марс и Плутон. Другите хора ще решават съдбата на това момче. Нямам предвид, че той ще е безволев, но другите ще са по силни. Не знам как да го обясня, за да няма недоразумения. При мен е обратното - тези планети са на асцендента и аз съм пряк носител на енергията им, без изобщо да го осмислям или да се стремя, нося си авторитета и това е. Хората без да се замислят приемат всякакви мои инициативи и идеи за важни и ме подкрепят и ми вярват. При него ще е обратното - той ще вярва и той ще следва, защото вътрешната му воля е такава. 
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #101 -: Май 27, 2012, 11:26:46 pm »
Анабел , точна си. Знаеш ли как да му се помогне , има ли нужда от стимул,за да направи нещата в своя полза?

« Отговор #102 -: Май 27, 2012, 11:39:17 pm »
Какво е казими... :-[

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #103 -: Май 27, 2012, 11:56:29 pm »
аз не виждам какво трябва да му се помага на това момче  ;), ако някой вижда - да пише

КАЗИМИ - изгаряне в рамките на орбисата до 17 минути се нарича "казими" /в сърцето на Слънцето/ и се счита за особено достойнство на планетата.

Из нета има много информация по темата. :rolleyes: ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #104 -: Юни 03, 2012, 10:15:22 pm »
А виждате ли още нещо за характера на момчето и бъдещата му партньорка...:)))

« Отговор #105 -: Юни 05, 2012, 09:21:36 am »
Луна в Телец в 12-ти дом, Венера в Козирог в съвпад със Слънце и Меркурий, У7 Плутон и Марс на трон. В 7-мия му дом се намира Сатурн (Уран го броя за елемент на 8-мия му дом). Луна и Плутон са в опозиция, Луна и Марс също са в опозиция, която Венера балансира с хармонични аспекти, а Юпитер - с напрегнати. Относно бъдещата му партньорка и партньорките му изобщо мисля, че се разкъсва между "добрата съпруга" - красивата жена, която държи на семейните ценности и стои далеч от прожекторите, оставяйки на него ролята на стожер и преуспял силен мъж и "жената-вамп" - страстната любовница, която води тангото и го кара да я следва. Би могъл да съчетае и двете в едно успешнно, стига пред обществото партньорката му да е смирена, а в леглото - огън.

Мисля, че в края на годината, началото на следващата, когато транзитен СЛВ е върху DC, а транзитен Сатурн - върху Плутон, може да срещне потенциална партньорка за продължителна връзка или брак. Ако вече има такава, може да се бракуват в този период. Прогресивна Луна ще бъде в съвпад с натална и ще повтори опозициите й с Плутон и Марс. Мисля, че тове ще бъде доста емоционален период за него, изпълнен с напрежение и силни чувства, които могат да се изживеят повече на вътрешно, отколкото на външно ниво, заради положението на натална и прогресивна Луна в 12-ти дом.
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 09:33:00 am от Mirabella »

« Отговор #106 -: Август 28, 2012, 08:01:45 pm »
Хора , здравейте ! :) Искам да ви запитам дали можете отново да ми помогнете за направата и разгадаването на една натална карта чрез използване на следните данни: Милен Боев , гр. Варна , час на раждане - 11.09.79 17:30. Благодаря ви много предварително за помощта преди и евентуалната такава сега !
« Последна редакция: Август 28, 2012, 08:33:50 pm от moonchilddd »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #107 -: Август 28, 2012, 08:25:45 pm »
Хора , здравейте ! :) Искам да ви запитам дали можете отново да ми помогнете за направата и разгадаването на една натална карта чрез използване на следните данни: Милен Боев , гр. Варна , час на раждане - 17:30. Благодаря ви много предварително за помощта преди и евентуалната такава сега !

Датата напиши
« Последна редакция: Август 28, 2012, 08:32:02 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #108 -: Август 29, 2012, 09:14:46 am »
Извинете видях ,че коментирате аспектите на луната и венера, някой може ли да ми каже нещо повече за квадрата между венера и юпитер,и да отнася ли се и за женската карта, това че ако луната има квадрат с венера то венера ще изневерява или това в женската карта са по скоро проблемните взаимоотношения с жени .

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #109 -: Август 29, 2012, 02:23:43 pm »
По молба на moonchilddd ето наталната карта
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #110 -: Август 29, 2012, 06:58:10 pm »
Много планети в 7 дом ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #111 -: Август 29, 2012, 09:29:32 pm »
Защо си мисля че този човек ще е много дребнав ,критичен,подреден до безобразие ,може би даже и студен сатур в един и същи знак със слънцето ,извинявам се ако не се изказвам добре и много точно но за първи път коментирам карта,също така смятам, в предвит че девите са на върха на седми дом ще е верен в брака си ,но може по други причини да преживее развод ,също така е възможно търсенето на по възрастен  партньор със сатурн тук.

« Отговор #112 -: Септември 07, 2012, 12:26:20 pm »
Хора , вие сте писали!:))) Такъв е , ако можете да кажете нещо и за любовният му живот? Жените около него и прочие , гаджето му е заинтересовано,понеже и бях разказала за този сайт и че разбирате много тук.

« Отговор #113 -: Септември 07, 2012, 12:34:22 pm »
Samoella , големи благодарности! Можете ли да помогнете и с разгадаването?