Луна в Телец в 12-ти дом, Венера в Козирог в съвпад със Слънце и Меркурий, У7 Плутон и Марс на трон. В 7-мия му дом се намира Сатурн (Уран го броя за елемент на 8-мия му дом). Луна и Плутон са в опозиция, Луна и Марс също са в опозиция, която Венера балансира с хармонични аспекти, а Юпитер - с напрегнати. Относно бъдещата му партньорка и партньорките му изобщо мисля, че се разкъсва между "добрата съпруга" - красивата жена, която държи на семейните ценности и стои далеч от прожекторите, оставяйки на него ролята на стожер и преуспял силен мъж и "жената-вамп" - страстната любовница, която води тангото и го кара да я следва. Би могъл да съчетае и двете в едно успешнно, стига пред обществото партньорката му да е смирена, а в леглото - огън.
Мисля, че в края на годината, началото на следващата, когато транзитен СЛВ е върху DC, а транзитен Сатурн - върху Плутон, може да срещне потенциална партньорка за продължителна връзка или брак. Ако вече има такава, може да се бракуват в този период. Прогресивна Луна ще бъде в съвпад с натална и ще повтори опозициите й с Плутон и Марс. Мисля, че тове ще бъде доста емоционален период за него, изпълнен с напрежение и силни чувства, които могат да се изживеят повече на вътрешно, отколкото на външно ниво, заради положението на натална и прогресивна Луна в 12-ти дом.