При мен аспекта (:moo: :kva: :ven:) наследство от баща ми действа комплексно.
Често ми се случва така, че да има връзка между планетите като архетипи и разположението им в запознанствата ми с жени(Венера в 3, У7 и 11; Луна в 12, И8).
В приятелствата си съм лоялен, но Луна в 12 дом изисква понякога "пауза" да се реобнови.

Във връзките си не изневерявам(ясно е какво се има в предвид, но самата дума е една от несъществуващите за мен, както и думата "случайност", но явно такава е била волята на природата). Обичам ли някой съм му верен, не щото се въздържам, или се контролирам насила, а просто, защото така ми харесва.
Ако е в следствие само на сексуална връзка, то тогава ми е без значение, но такива връзки като цяло са рядкост, фокуса ми е в качество.

А и добре знам, че такива връзки не водят до нищо добро в краен резултат, най-вече за жената.
Но дори и на този, който обичам да му е без значение, аз пак му оставам верен, поне докато "съм с него" съзнателно, като не му ограничавам свободата нищо, че ценностите ми не го зачитат и одобряват.
От друга страна по Венера и Луна са обществените прояви, които примерно обичам да посещавам, но само, ако си заслужават, ако ли не предпочитам без общественост, защото само, ако не познаваш обществото имаш желание да се вреш в него.

По алгоритъм няма как фокуса да пада само и единствено върху Венера в партнъорски взаимоотношения, особено в интимните такива Луна е в пъти по-важна. Не знам защо при толкова много хора битува мнението за Венера като най-голямо значение по въпроса с партньорски взаимоотношения. Всъщност се досещам защо.

Да, Венера е всичко свързано с другите хора, всичко съвместно, което правим, общи цели - ти си ми нужен да удовлетвориш моите желания, аз съм ти нужен да удовлетвеориш твоите, затова и дипломацията при нея е много основна тема, но Луна е преди Венера, защото по Луна приемаме, иначе то и един силен Марс пак е показател за здрави връзки.
Но да - Венера е индикатор за партньорства, особено в мъжка карта се превръща в двоен сигнификатор, при мен е троен защото е управител и на К7.