Здравей Гост

Транзит на тежка планета към управителите на 2-8

• 26 Отговора
  • 4573 Прегледи
Оф,и аз в момента съм във финансов колапс. Заради квадрата,за който писах,а и на цялото ми нещастие Сатун се е настанил за вечни времена във 2-ри дом,съвпад с Плутон  :'(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

ivola

• 41
Миналата есен транзитен Сатурн през 2 дом., направи секстил с Марс упр.на 8 дом, разположен в 12 д.Получих аванс за предстояща работа.

Чакам с нетърпение големия воден тригон върху Луната - Юпитер, Сатурн и Нептун.

Дотук загубите бяха много, време е аз да съм печелившата, заслужих си го с много години зор и труд.  :blink:
аз пък го чакам върху венера ми- големият воден тригон на 17-07
а тр.Плутон до скоро беше в секстил към У2 Венера,на който е диспозитор,по натал имат същият асп.,но водещ асп. за финансите беше карето на тр.Плутон към К2 и К8- загубих сигурни доходи  :'
а в момента тр.Плутон ,ретро е в тригон към У8 Марс,по натал са в съвпад,но саде сати е трудна работа,стагнацията е факт,пък и когато луната е в съвпад У2 и У7и през тях транзитира сатурн
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
След квадрата на Сатурн към нат. Луна и на мен ми се свиха доходите, но постепенно - в резултат на драстично намаляване на източниците, т.е. клиентелата ми. Започнаха да идват все по-мижави поръчки, все по-нарядко, постоянно имаше проблеми с разплащанията - бавене, мотане, изплащане на малки суми на части... Такава беше тенденцията през последните три години, едва през 2012 леко се стабилизира положението, но не откъм поръчки (станаха още по-малко), а след като потърсих алтернативно решение - върнах се да работя на трудов договор, като наемен персонал. Преводите на свободна практика минаха на втори план, като малка добавка към заплатата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

като в "Денис Белята"- мистър Уилсън- ...защо другите ,когато се радват на благини,аз получавам киселини....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
Да си се радват, ако благините са заслужени.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

Венера У2, Плутон У8

При тр. Плутон тригон нат. Венера, тр. Уран тригон нат. Плутон започвах първата си работа, която беше доста сериозно платена

тр. Нептун секстил нат.Венера, тр. Плутон секстил нат. Плутон-нищо кой знае какво

Сега тр. Нептун тригон нат. Плутон и тр. Сатурн за втори път ще мине върху Плутона ми-положението става все по тежко. Преди това тр. Сатурн беше в опозиция на нат. Венера-от тогава ми е тегаво по финансовите въпроси

Притеснява ме този воден тригон върху Плутон/Луна да не подсили само тази тенденция

Погледнах, че и тр. Уран е на 1гр. от пр. Венера, а тр. Плутон я квадратира, ама както казах освен финансова криза, друго няма
« Последна редакция: Май 02, 2013, 08:08:22 pm от satin_ »