Здравей Гост

ниво на преработка

• 89 Отговора
  • 9946 Прегледи
Re: ниво на преработка
« Отговор #40 -: Май 18, 2012, 02:26:19 pm »
Една сатурново оцветена Луна най-малкото принадлежи на дистанциран човек, който не се доверява лесно, трудно споделя и обича да контролира емоциите си и въобще да упражнява контрол и да демонстрира резервираност и привиден непукизъм за да получи необходимата му емоционална хармония и спокойствие. Също така ще гледа да не дава повод на някой отвън да го засегне т.е. да открие някаква негова слабост. Козирогатата Луна или "оцветената" от Сатурн не обича да изглежда слаба и да показва слабостите си, даже не иска да си ги признае, защото се получава така, че по този начин ще признае пред себе си, че чувства една вътрешна несигурност, която иначе се опитва да игнорира. Намира се в знака на екзалтация на Марс и  домицил на Сатурн и определено човекът с Луна в Козирог ще го привличат волевите и авторитетни личности, които могат да спомогнат за емоционалния комфорт на такава Луна. Отсрещните е необходимо да минат през доста сита, за да получат по-голям достъп до вътрешния свят на такъв човек. Все пак не става въпрос за взаимодействие между личните планети като Луна и Венера например, а Луната и Сатурн са два противоположни принципа. И ако няма някакъв отдушник за компенсация е кофти.

Много е важно към твърдият аспект Луна/Сатурн дали има друг/и аспекти  и какви-тук винаги има нужда от "отдушник",за да се "реализира" ,онова за което споделяте какво дава аспекта. :blink:

Асол, прекрасно написано. Комплименти.

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Май 18, 2012, 02:54:10 pm »
мирабела, ти имаш много аналитичен подход, да те поканя да се изкажеш по картата, която сложих?

също и пешън, и който му се стори интересна, разбира се

*

Grace

• 2257
« Отговор #42 -: Май 18, 2012, 03:00:24 pm »
винаги като знаем кой е човека, е лесно да се каже какво, защо

слагам една карта- кажете как е реализиран човека - какво е нивото на преработка

после ще ви разкажа

би следвало да има добра реализация в професионалната сфера - според мен човека е с артистични заложби - актъор, творец, мода, .. Със Слънце в 10-и би трябвало да блести в кариерата и там да е насочил усилията си. за сметка на това не виждам същия успех в интимната сфера. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #43 -: Май 18, 2012, 03:04:52 pm »

би следвало да има добра реализация в професионалната сфера - според мен човека е с артистични заложби - актъор, творец, мода, .. Със Слънце в 10-и би трябвало да блести в кариерата и там да е насочил усилията си. за сметка на това не виждам същия успех в интимната сфера.

тоест според теб жената е успяла да се възползва максимално от даденостите си - поне е професионалната сфера и да се реализира добре? конкретизирам, защото тука въпроса един вид е доколко можем да познаем, дали човекът ще употреби всичко, което има- без значение колко и какво е то

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Май 18, 2012, 03:07:16 pm »
винаги като знаем кой е човека, е лесно да се каже какво, защо

слагам една карта- кажете как е реализиран човека - какво е нивото на преработка

после ще ви разкажа

Мисля, че е реализирана личност с високо ниво на проработка. Уникален интуит и наред с това общественичка. Струва ми се , че талантите в тази карта със Сатурн и Меркурий...Работа в полза на другите...

Смятам също така , че реализицията е в сферата на писателската дейност...Възможно е да е била лектор...Точен и прецизен изказ. :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #45 -: Май 18, 2012, 03:11:38 pm »
да, определено. смятам, че би трябвало да е реализирала потенциала си, тъй като има динамика в хороскопа и, т.е. активните планети са част от съответните конфигурации. не знам с какво се занимава тази жена, но има оригинален и нестандартен подход.

« Отговор #46 -: Май 18, 2012, 03:24:40 pm »
Папи, благодаря за хубавите думи за аналитичното ми мислене. Но ми липсват знания. Например, не знам как виждате в наталната карта дали е реализиран потенциалът или не. Аз не съм стигнала дотам.
Сатурн е във 2-ри дом, в опозиция с Юпитер в 8-ми и тригон с Меркурий (У2) в 10-ти. Откъм намиране на начин за печелене, получаване на пари мисля, че е реализирана. У7 в тригон с У5 Юпитер в 8-ми. Има солиден спонсор?

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Май 18, 2012, 03:29:35 pm »
Папи, благодаря за хубавите думи за аналитичното ми мислене. Но ми липсват знания. Например, не знам как виждате в наталната карта дали е реализиран потенциалът или не. Аз не съм стигнала дотам.

и аз не съм, нали затова цяла тема направих, и се надявам с общи усилия да открием топлата вода

давай смело натам - спонсор...абе не- няма за момента да казвам нищо

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #48 -: Май 18, 2012, 03:47:34 pm »
По картата на Папи - аз като видя Плутон в 1 дом и изтръпвам, при мъжете в живота ми до сега винаги се оказва фатален - залитат по алкохол, жени само удоволствия търсят, но при жени е малко по различно проявлението. При нея и Луната е проблемна - 29 градус, но Юпитер е много силен, би трябвало каквото и да и се случи да е позитивно настроена. Но не мисля, че ще успее да осъществи каквото и да е "конструктивно нещо", без силна земя (Слънце въздух, асц огън, Луна - вода). Но мисля, че е жена, която си живее живота (прави каквото душа и иска, нищо, че може да проваля другите и себе си в материален план).  :blink:

Една корекцийка - Марс и Сатурн в дева, винаги ще и осигуряват достатъчно дисциплина, че все пак да оцелее, в материалния свят, но девата не дава висока позиция, не е Козирог.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #49 -: Май 18, 2012, 03:50:56 pm »
Мисля, че като дете тази жена е била изключително наранена, носи някаква голяма болка с този Плутон и Луна...

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Май 18, 2012, 03:51:59 pm »
Но не мисля, че ще успее да осъществи каквото и да е "конструктивно нещо", без силна земя (Слънце въздух, асц огън, Луна - вода).

чувала съм го това за земята- смятате ли, че е правило- някой има ли данни за някой известен, успял, реализиран, да няма земя?

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Май 18, 2012, 03:54:25 pm »
По картата на Папи - аз като видя Плутон в 1 дом и изтръпвам, при мъжете в живота ми до сега винаги се оказва фатален - залитат по алкохол, жени само удоволствия търсят, но при жени е малко по различно проявлението. При нея и Луната е проблемна - 29 градус, но Юпитер е много силен, би трябвало каквото и да и се случи да е позитивно настроена. Но не мисля, че ще успее да осъществи каквото и да е "конструктивно нещо", без силна земя (Слънце въздух, асц огън, Луна - вода). Но мисля, че е жена, която си живее живота (прави каквото душа и иска, нищо, че може да проваля другите и себе си в материален план).  :blink:

Една корекцийка - Марс и Сатурн в дева, винаги ще и осигуряват достатъчно дисциплина, че все пак да оцелее, в материалния свят, но девата не дава висока позиция, не е Козирог.

Тц... ;D Грешиш...Има дори статистика в световен мащаб...Най- успешните и успели хора имат Дева на МЦ ... ;)
Сатурнов дом с аналитичен и детайлен управител...подвижен и флексабилен...Успеха е динамика..,не е статика.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #52 -: Май 18, 2012, 03:57:50 pm »

Тц... ;D Грешиш...Има дори статистика в световен мащаб...Най- успешните и успели хора имат Дева на МЦ ... ;)
Сатурнов дом с аналитичен и детайлен управител...подвижен и флексабилен...Успеха е динамика..,не е статика.

зависи какво имаш предвид като успех. За мен като Козирог, това не е да си управител на банка, и да имаш много пари, а е възможността да създадеш нещо значимо за човечеството. Нютон (айде един козирог) е значим. Или създателят на някоя държава. Високите аспирации са по Козирог, но те не съвпадат със съвременната ценностна система.

И Мадона с нейния асц Дева е успяла, но музиката и е боза. Не е Моцарт (и дой а асц Дева  :P :P) или Вивалди. Няма го ВИСОКОТО качество.

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Май 18, 2012, 03:58:39 pm »

май имаше статистика, че най-много милионери/милиардери са дева?

http://www.forbes.com/2006/03/28/billionaires-horoscope-astrology-cz_lk_0328billyhoroscopes.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 18, 2012, 04:00:32 pm »

:72: Мдаа...така е.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #55 -: Май 18, 2012, 04:00:42 pm »
Но не мисля, че ще успее да осъществи каквото и да е "конструктивно нещо", без силна земя (Слънце въздух, асц огън, Луна - вода).

чувала съм го това за земята- смятате ли, че е правило- някой има ли данни за някой известен, успял, реализиран, да няма земя?

Има много успели хора без земя - Опра Уинфри е един много типичен пример, има парите и т.н., но след смъртта си няма да остави нищо конструктивно на човечеството.

Земята придава форма, на човешкия дух (по огън), душа (по вода)... и твори за бъдещите поколения, независимо на какъв мащаб. Опра дори няма деца. След нея погром. Но е добър комуникатор със сигурност. Точно за телевизионен водещ е.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #56 -: Май 18, 2012, 04:03:09 pm »

http://www.forbes.com/2006/03/28/billionaires-horoscope-astrology-cz_lk_0328billyhoroscopes.html

Това ли е най-важното?

За мен успял човек е Борис I, който е покръстил нацията ни и и е дал бъдеще, и е приел Кирилицата и днес над 300 милиона на планетата ползват тези букви. Това е да си значим човек, според Козирога.  :P :P

Създал е нов тип култура = нов тип обяснение на света = нов тип съзнание.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Май 18, 2012, 04:04:41 pm »
Това е избрала Опра...това прави... ;D
Освен собствени деца..,може да се грижи и за милионите гладуващи по света...и да направи нещо в пъти по-ценно и стойностно от това да сменя памперси и да създаде поколение.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #58 -: Май 18, 2012, 04:06:37 pm »
Maraq za спора, можем да си спорим цял ден, аз нямам време,.... Опра МНОГО я харесвам, изключителна жена, но идеята беше да дефинираме, какво означава да си успял, и какво означава да създаваш нещо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Май 18, 2012, 04:08:28 pm »
Maraq za спора, можем да си спорим цял ден, аз нямам време,.... Опра МНОГО я харесвам, изключителна жена, но идеята беше да дефинираме, какво означава да си успял, и какво означава да създаваш нещо.

Не спорим...Но за да не излизаме от темата...ПРОРАБОТКА  :blink: Смятам, че създалия е успял...