Благодаря на всички включили се.
@ Mirabella - Луната е в 12 дом, в знака на асцендента, но не искам тук да казвам, кой знак е, това е лична информация. Затова и не качих картите, а наистина така на парче трудно се вижда цялата картина. Юпитер и тригонира Луната и е в опозиция със Слънцето, Мерк, Марс, които са в края на 10 дом, в знака на 11 дом (а Слънцето си е там).
@ Sladurkata - аз съм и учила с девойката, освен, че сме приятелки, никога не е била кариерно ориентирана, но много обича компаниите, да е сред хора, социална е. В такъв смисъл и обича, да е в центъра на вниманието, да е сред хора. Дори ми е правило впечатление, че предпочита да изкара по-ниска оценка, но да няма конфликти, между съучениците.
@ Stella - имат и хубави аспекти към светилата имат и някой проблемни, но луните им са в секстил, а Венерите и на двамата съвпадат с партньорското слънце и винаги е имало много ведрина и разбирателство при тях, плюс съвпад Венера/Марс, и квадрат Венера/Марс и тригон женско Слънце - мъжка Луна.
Но мисля, че споделянето духовното, емоционалното, материалното - 8 дом, в случая беше важен коментар. Нейното Слънце е в неговия 8 дом, където е и неговата Венера. Аз лично заложих на 12 дом, Сладурка се оказа права за 4 дом, и сега гледам и 8 дом, явно водните домове, ще се окажат много важни при такъв тип връзка (посвещение).
:58:
няма да Ви правя четки, ама всеки път МНОГО ми помагате като зацикля. Радвам се, че "познавам" дори само виртуално жени с такъв интелект и разбиране.