Здравейте мили АСТРОХОРА

,
Напоследък много често попадам на аспект в астрологията, който се нарича "Вратата на Пепеляшка". Признавам си, не го приех много сериозно в началото...Като се позачетох из обаче се оказа, че действително в живота си ние минаваме през такъв период, когато можем да бъдем Пепеляшки

Темата ми е много интересна, още повече, че май и на мен ми предстои отварянето на вратата ок. 11 юни, ако сметнем, че съвпад на Транз Юпитер върху натален Хирон във Везни е ключът

Споделете какво мислите вие по въпроса. Някой от вас минавал ли е през "портата"? Какво се случва, как трябва да се подготвим и да реагираме и колко време е отворена, както и всичко, което може да ви се стори интересно

Нека заедно да я разнищим

Ето и нещо, което намерих:
"В живота на всяка жена има време, когато тя може да срещне своя Принц, да го обикне, (както и той нея) и да се омъжи за него.А след това, точно както в приказката, дълго и щастливо да живеят заедно.Това е нейното Време на Пепеляшка, когато жената е най-очарователна, желана и привлекателна.С помощта на звездите и астрологията тя може да узнае кога пред нея се отваря Вратата на Пепеляшка, за да не пропусне шанса за осъществяването на романтичната си мечта.
Ключът към Вратата на Пепеляшка е Хирон.Всеки път, когато той сключва Вълшебен Ъгъл към радикалната Венера, Юпитер или Нептун, се открехва вълшебната Врата.Същото се случва и когато транзитните Венера, Юпитер или Нептун сключват въпросния Ъгъл с нашия радикален Хирон.Това е времето, когато можем да срещнем очарователния Принц.
"
Вие сте....