Здравей Гост

Help

• 48 Отговора
  • 5553 Прегледи
Help
« -: Юни 06, 2012, 01:36:54 pm »
Момичета, моля ако може някой да помогне.
Предстои ми развод.
Съпругът ми ме заплашва, че ще направи всичко възможно да ми отнеме децата. Знам, че на практика едва ли ще успее, но психическия тормоз върху мен е много голям. :'(
Родена съм в Ямбол, на 13.07.1977 г., в 11:43 ч. на обяд.
Моля да си кажете мнението, според вас децата при мен ли ще останат.
Интересува ме анализа на този въпрос в натала. У5 дом - Уран в рожденната ми карта не е добре аспектиран.
Доколкото мога да преценя транзитите към У5 дом са добри, в солара 5 дом също е добре. 
Благодарна съм на всеки, който си каже мнението.

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Help
« Отговор #1 -: Юни 06, 2012, 01:57:21 pm »
Уранът ти е екзалтирал в Скорпион. Няма начин да няма и негативни аспекти, но този Уран не е лесен за бутане. Не съм гледала картата подробно, но и сама явно знаеш, че деца от майка се взимат само в изключителни случаи и със свидетели и т.н. За какво се притесняваш? Това пък е най-смешната от всички заплахи. Отсвири го. (По-скоро квадратът с Меркурий в Лъв, мунданен знак на децата, показва проблемните комуникации по повод децата ти)

« Отговор #2 -: Юни 06, 2012, 02:03:29 pm »
Да го отсвиря, ама не е никак лесно.
 Опитва се да ме уязви по най-слабото място - децата.
А ако вземем, че Сатурн е съуправител заедно с Уран, картинката изглежда малко по-добре.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Юни 06, 2012, 06:20:38 pm »
Съветвам те да си намериш добър адвокат, би трябвало да можеш да си го позволиш. Проблемите могат да се задълбочат благодарение и на роднините на мъжа ти. Това първи брак ли ти е?

По-късно ще видя картата ти пак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Юни 06, 2012, 06:27:27 pm »
Да го отсвиря, ама не е никак лесно.
 Опитва се да ме уязви по най-слабото място - децата.

Я виж, Юпитер в момента транзитира в точен съвпад с наталния ти Марс (У7) и имаш бракоразводно дело и търкания със съпруга, пък после да ми разправят, че Юпитер носел благинки и разширение.  :lol:

По-напрегнат ще ти е периодът, докато Сатурн транзитира през Раху, но след като отново влезе в сидерални Везни, според мен напрежението лека-полека ще започне да се разсейва.

Не мисля, че ще ти вземе децата, но като може да блъфира и упражнява натиск, ще търси начини - всеки се пробва.  ;)

Струва ми се обаче, че по на дневен ред ще са въпроси, свързани с имуществени делби и жилищни въпроси, по натам може да е насочен интересът на съпруга, а не толкова към оспорване на родителските права.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Юни 06, 2012, 07:05:45 pm »
Извинявам се за оффтопика. В моята карта Юпитер носи щастие в нещастието.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Юни 06, 2012, 07:19:31 pm »
В моята карта Юпитер носи щастие в нещастието.

Както казват, всяко зло за добро  :blink: (за съжаление доста по-късно го разбираме).

За някой Юпитер може да е балон, за мен е "майстор блъф" - забелязвам го в доста "юпитерови" карти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Юни 06, 2012, 07:26:52 pm »
В/у ДСЦ-то ми е в момента... ;D в тригон с Венера....и едно голямо НИЩО! Докато не влезе в 8-ми дом...ще ми скъса нервите...само разширява и създава напрежение...Това е Юпитер. За мен е МАЛЕФИК!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Юни 06, 2012, 09:05:06 pm »
Гледах транзитите-в момента наистина напрежението може да е голямо, но истинските промени предстоят-вероятно в мястото на живеене (жилище), ще има и промени в личните доходи, както вероятно и в партньорствата.

Не съм спец, нека и другите да кажат

*

Grace

• 2257
« Отговор #9 -: Юни 06, 2012, 09:26:20 pm »
Denebola, извинявай за въпроса, ако не е удобно не ми отговаряй, но като ти гледах картата, се зачудих дали не си имала извънбрачна връзка и това да е една от причините за раздялата.

« Отговор #10 -: Юни 06, 2012, 11:52:35 pm »

Предстои ми развод.
Съпругът ми ме заплашва, че ще направи всичко възможно да ми отнеме децата. Знам, че на практика едва ли ще успее, но психическия тормоз върху мен е много голям. :'(
Интересува ме анализа на този въпрос в натала. У5 дом - Уран в рожденната ми карта не е добре аспектиран.
Доколкото мога да преценя транзитите към У5 дом са добри, в солара 5 дом също е добре. 

Децата ще останат при теб на 100%, Поговори с мъжа си, той търси внимание. Чувства се предаден и излъган и затова е озлобял. Трябва да намериш начин да го умилостивиш без спорове и караници. Той има сили да ти се противопостави,но няма да успее. Успех!

« Отговор #11 -: Юни 07, 2012, 11:41:53 am »
Слънчево затъмнение в 8дом;Лунно-по остта 3-9домове,съвпад Нептун(У6).

По ЛЗ според мен ще е свързано с приключване на взаимоотношения/юридически въпроси,но как се тълкува съвпада с Нептун? :unsure:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #12 -: Юни 07, 2012, 07:39:14 pm »
Предстои ми развод.

айде, един бърз довод - упр 5 дом - Сатурн (сорка, ама много малко хора са на ниво отработване на Уранови енергии в БГ), в 11 дом (5 на съпруга) - децата ще отидат при него. Но опитът ми е показал, че който има планети в 11 дом, дори слабия Сатурн в лъв, все имат "облаги" от другите. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #13 -: Юни 07, 2012, 07:42:09 pm »
в женска карта Плутон в 1 дом е много добър психолог и манипулатор. Така, че каквото усещаш действай, а и Слънцето в Рак има добра интуиция.

« Отговор #14 -: Юни 07, 2012, 08:31:36 pm »
    Момичета едва сега успях да седна пред компютъра. Положението се влошава. За първи път в живота си имам усещането, че участвам в ефтина латиноамериканска сапунка.
    Grace, за каква извънбрачна любовна връзка говориш. :( В момента последното нещо за което мисля е това.
     Anabell, отчайваш ме, но поне си каза точно мнението и го обоснова добре.
     Oceanborn, това за стоте процента, май е само пожелание. :'(
     Отчаяна съм, тъй като чисто астрологически нещата не изглеждат много добре, макар че всички мои познати казват, че няма начин да ми вземат децата и то не само защото съм майка, а и защото съм права.

« Отговор #15 -: Юни 07, 2012, 08:38:53 pm »
            Консултирах се и с един много добър и известен български астролог, но поне три пъти го попитах при кого се очаква да останат децата погледнато чисто астрологически, но и трите пъти не получих категоричен отговор, а само съвети да си избера добър адвокат и да му следвам съветите стриктно. Като че ли избягваше категоричен отговор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юни 07, 2012, 08:55:06 pm »
Денебола, от чисто юридическа гледна точка (не астрологична) съпругът може да ти вземе децата само в случай, ако се развежда с теб по твоя вина, не уреждате нещата по взаимно съгласие, и ако докаже, че ти не си в състояние да се грижиш адекватно за децата поради редица причини, няма да изброявам. Ако тези предпоставки липсват, тогава не знам защо толкова се притесняваш.

Кой е инициирал развода, ти или съпругът? Ако ти си подала молбата, възможно е съпругът да се заинати и да не иска да ти дава развод или да те заплашва с децата, не знам какви са му съображенията в случая.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Юни 07, 2012, 08:59:25 pm »
Защото, лили, ако мъжът й доведе трима свидетеля да кажат, че са я виждали с друг мъж интимно, върви доказвай, че нямаш сестра

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #18 -: Юни 07, 2012, 09:02:31 pm »
Това не е причина за отнемане на децата. Причините за отнемане на децата от майката са драстични своеволия от нейна страна. Не всявайте паника.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #19 -: Юни 07, 2012, 09:02:39 pm »
Луната ти е в мъжки знак, не е силна, за да помогне в случая, Юпитер е в падение, а и имаш изгряващ Плутон + силен 8 дом, винаги акцентираните водни домове водят до загуби в материалния свят, за да се освободи душата. Марс е слаб в Телец в 8 дом (упр на 7 дом - партньори, бизнес взаимоотношения). Твоят личен сектор - (1,2,3, дом) е СИЛЕН със транс сатурнови планети, но и секторът на другите (7,8,9) не е слаб. А където са трансатурновите планети, там очаквай жертва с личното за сметка на "универсалното". Реши нещо, какво ще пожертваш, за да си запазиш децата.

Съжалявам, че това виждам, но вселената си знае работата (имам Сатурн и Уран в 1 дом, както и повечето от неомъжените ми приятелки, работещи по 12 часа дневно....съм правила огромни "лични" жертви, защото така е избрано - тези като мен, имат по-различни лични програми). Колективното съзнание ти е отредило друга роля, особено с този Плутон в 1 дом. Не си свършила нещо, което е нужно на голям колектив - държавата, семейството, родът, работата, и ако не го свършиш ще се почне с кризите, докато не осъзнаеш нуждите на душата си, изборът който си направила, преди да се родиш (ПЛУТОН).

Така, че моят съвет е - остани сама, много сериозно си помедитирай, разрови се в спомените си, мечтите си като дете, и т.н. и ще разбереш какво трябва да свършиш. Ако от инат и его си решиш, че ще действаш както "прецениш рационално", а не както усещаш, Плутон ще е безкомпромисен.  :-\