Здравей Гост

Огнена Луна

• 141 Отговора
  • 17151 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Огнена Луна
« -: Юни 09, 2012, 02:10:13 pm »
Хайде разкажете как усещате огнената си луна...В какви аспекти чувствате силата и...и в какви слабостите и...
Посочете в какви конфигурации присъства в картата Ви...и кой от аспектите в които участва е най-силно изразен...Посочете и най-точния аспект които прави луната..

Приятно писане огнени... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Огнена Луна
« Отговор #1 -: Юни 09, 2012, 02:17:21 pm »
Моята е в стрелец, в 3-ти, ама мн близо до иц
Аспектите вече ги писах:съвпад венера, тригон юпитер, куинкос сатурн
Много си я харесвам, макар че понякога ме вкарва в доста авантюристични ситуации  :blink:

Най-хубавото й е според мен, че няма нерешими проблеми, няма вайкане-ау, оу, ми сега...
Дружелюбничка е, енергична, оптимистична, бързо прощава и й минава, незлоблива и независтлива

Не й усещам никакво негативно влияние  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Юни 09, 2012, 02:20:18 pm »
Моята е в стрелец, в 3-ти, ама мн близо до иц
Аспектите вече ги писах:съвпад венера, тригон юпитер, куинкос сатурн
Много си я харесвам, макар че понякога ме вкарва в доста авантюристични ситуации  :blink:

Най-хубавото й е според мен, че няма нерешими проблеми, няма вайкане-ау, оу, ми сега...
Дружелюбничка е, енергична, оптимистична, бързо прощава и й минава, незлоблива и независтлива

Не й усещам никакво негативно влияние  ;D

Според мен е много важно какво прави Юпитер...какви аспекти има в натала..,както и дали има аспект с Луната...
Как е ситуиран в картата ти? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Юни 09, 2012, 02:27:37 pm »
Юпитер-в седми в овен
Аспекти: секстил марс, опозиция плутон, тригон нептун и луна, широк квадрат меркурий

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Юни 09, 2012, 02:30:46 pm »
Юпитер-в седми в овен
Аспекти: секстил марс, опозиция плутон, тригон нептун и луна, широк квадрат меркурий

Юпитер управлява 3-та декада на знака Овен... ;D
В тригон с Луната означава , че има абсолютна хармония м/у светилата...

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юни 09, 2012, 02:35:05 pm »
Щеше да е хубаво :)
Юпитер е на 18.30* в овен
Но както казах, и сега ми е хармонично  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Юни 09, 2012, 02:54:17 pm »
Специално за Луната в стрелец имам по-различно мнение... ;D
Юпитер екзалтира в Рак..., а това е дома на Луната...И тъй като Юпитер управлява Стрелец според мен Луната би следвало да има по-специални достойнства в Стрелец...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Юни 09, 2012, 04:20:25 pm »
Овнешка, 7-домна, на ДЦ. Тригонирана от Марс, който е в съвпад със СЛВ.
Луната би била много хубава, експанзивна, страстна и пробивна, ако не беше ранена от Плутон. Сега я е срам понякога да покаже същността си, защото смята, че чувствата са нещо лично и не е необходимо да замесваме трети лица в тях.
Като цяло, отношенията с хората приемам доста лично, не съм "перде". Но кипне ли ми л**ното, няма връщане назад.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #8 -: Юни 09, 2012, 08:59:52 pm »
Моята е Лъв в 9 дом, точен тригон с Мерк и квадрат Сатурн. Мога да мисля, и този дар ми е даден от Луната. Психически стабилна, концентрирана, упорита, уверена, творчески настроена, благородна и милостива. Имам МНОГО умни мъже, покровители в живота си. Докато средното образование ми беше скучно и натоварващо, в университета си отживях, и бях любимка на преподавателите си - имаме си общата страст - теорията, идеите.

Обичам животните, хубавите дрехи, бижута (не нося нещо, което не е скъпоценно) и имам стил (най-вече знам да се обличам подходящо за случая). Обичам мед, хляб, картофи, карамел, ванилия, канела, злато и ментов чай, жълтото е любимият ми цвят. Любимото ми животно е тигърът и любимата ми цивилизация - древен Египет. Обичам светлината, Слънцето, отворените пространства. Кожата ми е златиста, и косата ми е светла за цвета на веждите и кожата. Имам дълъг маникюр и не излизам без да съм с лакирани нокти. Най-редовно си купувам обувки на висок ток, които не мога да нося....

Свободолюбива съм, не обичам да съм във връзка, независима съм.  ;) ;D
Най-важните връзки в живота ми са били с мъже с въздушно Слънце (които ме оставят да командеря, да съм ентусиазирана, да водя и да върша и тяхната работа....) Луните им са били водни или земни.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Юни 09, 2012, 09:12:08 pm »
Анабел и the_one, според мен най-силното ви качество е скромност, но едва ли идва от луната-чисто астрологически не зная къде трябва да я търсим
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 09:26:36 pm от Papy »

« Отговор #10 -: Юни 09, 2012, 09:23:25 pm »
Хахахахаха ;D ;D ;D Тънка ирония. Добре, добре.
Просто огнената Луна умее да направи всичко, за да бъде забелязана. Понякога дори не й се налага да прави каквото и да е, с ентусиазма си увлича останалите. Това не значи, че е по-умна от другите, просто толкова много държи на идеите си, че не отстъпва от тях, докато не убеди останалите в правотата си. Въздушната Луна е по-обективна, защото е безпристрастна, каквото и да си говорим. И правилно си споменала квадрата си Меркурий/Сатурн, Анабел. Според мен този аспект (особена ако Меркурий е в Козирог или Водолей и ъглов) е източникът на бистрия ти ум, способен да се концентрира и структурира информацията. Умението ти да формулираш ясно мислите ти също се дължи на него, но и на тригона Луна/Меркурий, благодарение на който е лесно и приятно да те четат.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #11 -: Юни 09, 2012, 09:58:01 pm »
аз НЕ СЪМ СКРОМНА, но съм честна и обективна. Когато мога - мога, когато не - си казвам и си действам по направленията. И изобщо скромността е измислен похват на пред-индустриалното общество.  ;) Днес трябва да се покажеш в обществото, за да те видят, да те наемат на работа, да те харесат за гадже (такава е системата, иначе к'во да умра от глад със скромно наведена глава ли...)  ;) :blink:

BTW - не сме егоцентрични, най-много се вживяват за себе си водните луни, ние действаме, изкарваме енергия навън. Няма да прекараме 3 месеца в самосъжаление  :P. Ние даваме на света! И държим да бъдем оценени ;D :rolf: :haha:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Юни 09, 2012, 10:11:28 pm »
Мирабела, благодаря за анализа, ;) :blink: съгласна съм, че въздушните Луни са по-обективни, но хрумването е на Огнените Луни. Можеш да видиш огънчето в очите на хора с огнено светило, светлината на съзнанието им. Просто струи топлина от очите им. Това не е интелект (въздухът е тук) а си е чиста енергия.

Сега поне си имаме тема и МОГА да се хваля колкото си искам.  :P ;D

Но ние никога не можем да се нагаждаме какво земните и водните Луни. Затова и определено жени с женски Луни по - лесно оцеляват в интимна връзка, нищо че не могат да изнесат реч като една огнена Луна  :P ;D. Тя огнената Луна и на гаджетата си изнася речи.... и ги третира като публика.  :P :-[
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 10:51:34 pm от Anabell »

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Юни 09, 2012, 10:22:20 pm »
Овча Луна У11 в 7д. на К8- опозиця на Слънце, куинконкс с Уран в 12д ,  по-малко от 8гр я делят от Юпитер в 8д овен
На младини  ми носеше успехи в спорта и на олимпиади по математика- все гледах да съм първа и ме ядеше отвътре, когато не се получи... Последните няколко години надделява повече Слънцето и влиянието на асц. -У1 Меркурой в 1д.
Луната си изяде шамарите от транзитния Сатурн+ Плутон и се кротна в ураническа прегръдка  ;D

Пак ще дойде време да се вихри

*

Papy

• 4343
« Отговор #14 -: Юни 09, 2012, 11:33:24 pm »
Роднините...най-добре е да се обичат отдалеч-ако изобщо

*

Anabell

• 2022
« Отговор #15 -: Юни 09, 2012, 11:41:48 pm »

:08: :rolf:

огнена Луна, бейби, я питай една на трон (за ме_рак-а говоря) дали няма да се опита да изконсумира всичко що може на роднините!  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юни 09, 2012, 11:46:42 pm »

Споделям същото мнение - туй ще да е от огнения стелиум, не от водната Луна.  ;D

Не поддържам много топли роднински връзки, именно защото не ми допадат консуматорски нагласи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #17 -: Юни 09, 2012, 11:58:04 pm »
и планетите в 1 дом, дават желание за ранно отделяне и самостоятелност.

Обаче съм виждала Луна в Телец, Луна в Скорпион, Луна в Рак, които консумират всичко де що е семейно....и при един левент със Слънце в Козирог и Луна в Риби (нЕма отделяне от мама и тати).

Луна в Козирог - прекалена самостоятелност и понякога се изтощават емоционално и физически от това желание всичко сами да си направят. И при Луна в Дева съм го наблюдавала.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #18 -: Юни 09, 2012, 11:58:45 pm »

:08: :rolf:

огнена Луна, бейби, я питай една на трон (за ме_рак-а говоря) дали няма да се опита да изконсумира всичко що може на роднините!  :P
ще се опита, но може и да не облажи- в моята рода братчетката с луна в телец беше любимката на баба и дядо и наследи имотите и спестяванията им, които не са никак малко- за нас останалите по чаша студена вода, която не е достатъчна да изгаси огъня на луната ми  ;D

дам, потвърждавам наблюденията!!!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Юни 10, 2012, 12:42:15 am »
Да се изкажа пред публика  ;D
Най-полезното нещо, което човек трябва да знае в живота си, е да казва не, не и толкоз

По повод на скорошен християнски празник определих таван на сумата за подаръци х. Познайте дали някой се опита да получи повече...знам, че звучи дребно-това е просто пример
Повечето роднини са ми сравнително близки, но не им давам да ми се бъркат, съветват и изобщо изречения с "ти трябва да..." не ги чувам завършени. Нито на емоционално изнудване поддавам, нито на каквото и да е друго. Естествено ми отне доста годинки :)

П.п. И от родата нищо не искам обаче, защото то си е нож с две остриета