Реакцията на някой човек е в резултат от неговия вътрешен свят, а взаимодействието е плод на синастрията ви т.е. има индивидуален смисъл и всякакви обобщения на база единични фактори са просто в резултат от личен субективен опит. Как може да те засегне това, освен ако този, който смяташ, че те е нападнал лично е улучил не особено приятна за теб тема, слабо място ?
Асол, някак не може толкова астролози да сме наблюдавали едни и същи реакции и да грешим. Може аз да греша - да съм субективна, но 4-5 човека, да грешат по един и същи начин, не става.
Мен никога не са можели да ме обидят, като ми кажат, че не изглеждам добре, или че съм кариерист, но това не означава, че не се опитват.
И Луната е винаги една и съща - водна или в Телец. И наблюдавам, че това отношение се проявява и към други хора, - общи приятели, колеги. Явно това са важни неща за тях, защото ето за си следвам моя път и не обръщам внимание на водните Луни (като пак ще подчертая говоря за женски карти и изключвам тригона между Светилата, и при някой напреднали индивиди секстила).
Дори в този форум, трябва ли да изброявам кой се заяжда лично, и кой прави конструктивна астрологична критика.
Защо за мен това поведение е опасно и какво бих препоръчала на всяка майка с момиченце - дете с огнена Луна: На ниските нива на образование в БГ, този тип деца, ще бъдат постоянно емоционално наранявани от деца със силна Луна, защото това е единственият начин за децата със силна Луна да оцелеят, но на ниво висше образование и работа - там където наистина се мисли, а не се имитира, мога да кажа, че жените с Огнена Луна и въздушна Луна се справят МНОГО добре. Те се разбират с мъжки колективи, разумни са, обективни, креативни, пробивни, разбират се и с други разумни жени и не създават проблеми на колектива. Не ревнуват другите жени (което ясно може да се види в нашата тема - за Огнените Луна - Марая с Луната си в Телец, почна да ни "хапе"), влизат в диалог и ясно разграничават ОБЩЕСТВЕНИЯТ от ЛИЧНИЯТ интерес. Те се подчиняват на общата цел, защото могат да я осмислят и разберат.
Докато на мен ми беше изключително трудно до около 9-10 клас (до тогава децата, които се подмазват на учителите, и имитират зададения модел - а Лунатиците тук са най-добри, бяха изключително ценени) с възрастта, все повече ме ценят именно, заради интелекта ми (и тук мога да благодаря на майка си с въздушна Луна, която в това отношение винаги ме е разбирала). И все повече ми се дава свобода, защото мога да мисля и да изкарвам пари! Ама аз можех да мисля от дете и дори искаха да ме изключват от елитната ми езикова гимназия, заради "проблемно поведение". Е кой е проблемен - този който мисли.
Завършила съм Университета си като първенец на випуска, ако ме бяха изключили, щяха да ми провалят живота! Затова видя ли дете с огнена Луна, веднага давам акъл на родителите му. И без да ми искат.