Моята Луна е в Рак, в 11 дом, съвпад СЛВ, квадрат със стелиума ми във Везни - Юпитер,Меркурий,Плутон,Слънце, най-точен аспект - квадрат с Плутон. Други аспекти - тригон с Уран, секстил с Хирон и куинкункс с Нептун.
Много емоции бушуват в мен, много чудо. Всяка моя мисъл или действие са обвити с емоция. Много ми е трудна тази Луна, но мисля, че тук пръст има и Плутон

В повечето случаи имам чувството, че никой не може да ме разбере, чувствам се различна, дори на моменти странна. Всичко приемам много лично, обидчива съм и съм със слонска памет

Иначе типично за Луната в Рак - за мен най-важните неща са дом, семейство и деца. Но въпреки това не се виждам като типичната домакиня, която да си седи вкъщи по цял ден, да готви,чисти и т.н. Дори не обичам да готвя, а на много места съм чела, че с тази Луна би трябвало едва ли не това да е най-голямата ми дарба.
Друго, което се сещам и мисля,че идва от тази ми Луна е една непрекъсната съпричастност към емоциите на хората, но не на съзнателно ниво, а на едно по-дълбоко вътрешно ниво - в смисъл, когато на някой му е тъжно, веднага го усещам и аз ставам тъжна, а когато човек е щастлив ,аз също изпитвам неговото чувство. Незнам как да го обясна, то е усещане... това допълнително ме натоварва, затова общуването ми с хората понякога е доста изтощително за мен, не самото общуване, а това че съм поела много от енергиите на хората (и аз какво обяснение написах, дано някой ме е разбрал).