Здравей Гост

Водна Луна

• 7 Отговора
  • 1332 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Водна Луна
« -: Юни 09, 2012, 02:13:20 pm »
Хайде разкажете как усещате водната си луна...В какви аспекти чувствате силата и...и в какви слабостите и...
Посочете в какви конфигурации присъства в картата Ви...и кой от аспектите в които участва е най-силно изразен...Посочете и най-точния аспект които прави луната..

Приятно писане водни...  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

anili

• *
  • 77
Re: Водна Луна
« Отговор #1 -: Юни 09, 2012, 03:24:56 pm »
Моята Луна е в Рак, в 11 дом, съвпад СЛВ, квадрат със стелиума ми във Везни - Юпитер,Меркурий,Плутон,Слънце, най-точен аспект - квадрат с Плутон. Други аспекти - тригон с Уран, секстил с Хирон и куинкункс с Нептун.
Много емоции бушуват в мен, много чудо. Всяка моя мисъл или действие са обвити с емоция. Много ми е трудна тази Луна, но мисля, че тук пръст има и Плутон  ;)
В повечето случаи имам чувството, че никой не може да ме разбере, чувствам се различна, дори на моменти странна. Всичко приемам много лично, обидчива съм и съм със слонска памет  ;D
Иначе типично за Луната в Рак - за мен най-важните неща са дом, семейство и деца. Но въпреки това не се виждам като типичната домакиня, която да си седи вкъщи по цял ден, да готви,чисти и т.н. Дори не обичам да готвя, а на много места съм чела, че с тази Луна би трябвало едва ли не това да е най-голямата ми дарба.
Друго, което се сещам и мисля,че идва от тази ми Луна е една непрекъсната съпричастност към емоциите на хората, но не на съзнателно ниво, а на едно по-дълбоко вътрешно ниво - в смисъл, когато на някой му е тъжно, веднага го усещам и аз ставам тъжна, а когато човек е щастлив ,аз също изпитвам неговото чувство. Незнам как да го обясна, то е усещане... това допълнително ме натоварва, затова общуването ми с хората понякога е доста изтощително за мен, не самото общуване, а това че съм поела много от енергиите на хората (и аз какво обяснение написах, дано някой ме е разбрал).

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Юни 09, 2012, 07:23:17 pm »
Луната ми е в Риби. Много съм емпатична и чувствителна като цяло. Постоянно съчувствам на хората и се старая да помагам с каквото мога. Вярвам в доброто във всеки един човек и живея с максимата-направи добро, хвърли го зад себе си, за да го срещнеш пред теб. Мисля, че действа!

« Отговор #3 -: Юни 10, 2012, 07:23:42 am »
Луна в скорпион,3дом

Емоциите ми идват в повече. ;) Също така винаги съм "крайна" в чувствата си-или силно обичам,или точно обратното.И аз като Мия обичам да помагам;да се раздавам за близките.Но вече в по-малка степен  ;D,защото доброто се забравя и злобата надделява.Все пак на никой с нищо не съм задължена,така че...

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Юни 12, 2012, 10:04:00 pm »
Вие като сте скромни, ще дойда да ви наводня темата  :blink:

Оказа се, че една от най-дългите ми приятелки е с луна в рак. Голяма изненада за мен. Никога не би си признала колко я е заболяло от нещо, но по един или друг начин разбирах, че я тормози
Една близка роднина е с луна в рак 29,56*. Може да се спори за часа на раждане, но и тя не признава къде какво я "боли". Обаче другите винаги разбират, втурват се да й помагат, докато тя продължава да повтаря "няма проблем, нищо не е станало"

Обаче и двете са се грижили добре за мен-ще ми направят кафенце, ще ме нахранят, ще ми сипят да си пийна...пък после може и да заговорим за техните "не-проблеми"

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #5 -: Юни 12, 2012, 11:11:17 pm »
Винаги съм се чувствала неудобно да говоря за проблемите си, дори и с най-близките си. Почти никога никой не може да ме разбере, че си имам проблеми, освен ако вече външно не ми проличи (както в момента съм много отслабнала и пак хората ми казват: "Еййй, как успя да отслабнеш?" едва ли не с възхищение. Как да им кажа: "Еми от нерви"). Може би това при нас с Луна в Рак идва от факта, че не искаме да натоварваме околните с проблемите си, знам ли, или пък от друга страна така ще се почувстваме по-слаби и уязвими, ще се разкрием, а това е последното нещо, което желае Рачето  ;D
Но иначе съм магнит за хората, които имат нужда да се оплачат на някого, като изповедалня съм.

« Отговор #6 -: Юни 13, 2012, 06:10:44 am »
Цитат
Но иначе съм магнит за хората, които имат нужда да се оплачат на някого, като изповедалня съм.

До скоро и аз бях така-особено за роднините.(като кошче за душевни отпадъци :angry:) Но ми омръзна да ме товарят излишно психически и им показах другото ми АЗ,което определено ги отблъсна. ;D Не казвам проблемите си,не искам и на мен да казват. ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #7 -: Юни 19, 2012, 09:30:26 am »
Луна в 3 дом, в Рак.
Най точен е аспектът с Плутон.
 :moo: :sec:  :sat:
 :moo: :tri: :ura:
 :moo: :kva: :plu:
 :moo: квинконс :nep:
 :moo: :sec: АЦ
 :moo: :opo:МЦ

Всичко написано дотук отговаря в пълна сила и за мен!Много обичам да ям, но не и да готвя.
Чувствителна съм, но и доста прикрита в чувствата си.
 Повечето хора казват, че съм експресивна и общителна.За мен любовта е много важна, но все ме и малко.... иска ми се да ми казват колко ме обичат и да ми го показват.-;DИмам и Венера в Близнаци в тригон с Плутон.Не обичам повърхностни любовни връзки.Много държа на семейството, но без подпис/Уран в 7 ми дом/ и децата.Живот и здраве декември ще ставам мама. :-[