Здравей Гост

Родители и деца

• 60 Отговора
  • 8692 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Родители и деца
« Отговор #20 -: Юли 01, 2012, 05:07:27 pm »
Като се има предвид историята ни, почти няма семейство, дето да не е ощетено

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Юли 01, 2012, 06:28:32 pm »
Папи, при баба ми и баща ми, Луна в квадрат със Сатурн (аспект, който имам и аз) се е проявил в изключителна търпимост към ограничаване на личната им свобода. При мен - аз правя всичко възможно да съм Сатурн, а не Луната.  ;)   

И те правят така, че нещата да се случват. Намират решение на всяка ситуация, никога не позволяват паниката да ги завладее, имат присъствие на духа. За разлика от брачните им партньори.

Баба ми умря на 69 години, защото дядо ми не успял да вземе решение да се обади на бърза помощ - панира се, не е устойчив психически. Така, че човек трябва да си прави сметка с какъв се събира....а и един род, за да го има, трябва да ги има родовите "пазители", нЕма начин иначе. 

Родът си има значение, и тук не говоря за парите,или социалния статус, а за наследствените качества. Нали това проверяваме в темата? Защото моите наблюдения доказват, че който си го "носи", си го носи. Кръвта вода не става. Въпросът беше къде, какво да търсим в хороскопа. Връзка между хороскопите на родители и деца винаги има - има повтарящи се модели и има кармични наслагвания.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Юли 01, 2012, 06:40:44 pm »
Аз лично търся събитията по аналогичните аспекти, не специфики на характера и рода

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юли 01, 2012, 07:14:15 pm »
Мерси, пешън
Като се събере инфо, ще се опитам да направя някакво умозаключение
Нали казват, че аспектите са и събития, не само черти на характера, предпоставки и т.н.

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Юли 01, 2012, 08:19:37 pm »
Ми...живеенето заедно е късно като фактор-раждаш се с натал х -с аспекти-повторения от натали y и z. Да кажем, че не е случайно. И сега-как 3-те аборта на майката са в картата на детето-има ли ги, няма ли ги-такива неща

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Юли 01, 2012, 08:55:46 pm »
Как би помогнало...

Ако ти имаш плутон квадрат венера и знаеш какво се е случило
И гледаш при дъщеря ти -същата работа-помага ли?

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юли 01, 2012, 09:05:07 pm »
Ето-това търся

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Юли 01, 2012, 10:59:14 pm »
До моментазабелязвам само,че преобладава връзката м/у аспектите на който детето прилича повече

Някой да потвърди/отрече?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #28 -: Юли 01, 2012, 11:55:36 pm »
Да. Аз приличам на баща си и имам общи аспекти с него. Синът ми прилича като черти на мен, но с цветовете на баща си (светли), има моите аспекти.

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Юли 02, 2012, 12:15:59 am »
Мерси, роня  :blink:

Сега ми дойде друго нещо на акъла (какво значи да си нощна птица)
Я погледнете, моля, най-точните аспекти към личните няма ли ги под някаква форма при децата

П.п. Пешън, при съвпад слънце слв и тр слв на асц тригон натални август средата нещо трябва да се получи-като най-точен аспект

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #30 -: Юли 02, 2012, 08:59:45 am »
Папи, вчера установих нещо интересно, по повод повтарящите се конфигурации в семейството.
Писах,че всички имаме тао с нодалната ос. Събитията не са по едно и също време, но протичат по сходен начин.
Винаги съм недоумявала, защо всичките ми връзки са със слънчеви лъвове.. ;D....имам везни на Дсц. Опитах да си спомня рожденните дати на всички и установих, че най-вече Слънце или друга лична планета допълват наталното ми тао със Слънцето до голям квадрат. Съпругът ми прави малко изключение, с Асц Лъв е, но градусите са точни...
Аналогично е положението и при сина ми. Венера в Телец,въх на тао,в 7 д, близо до Дсц. Всичките му приятелки са слънчеви скорпиони...... ;D
Дано информацията да ти бъде полезна. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Юли 02, 2012, 09:07:42 am »
Мерси, росин
Повечето хора търсят по-малкото съпротивление, докато допълването на таоквадрат аз лично го смятам за изключително градивно
Може ли да споделиш как са приключвали при теб и сина ти тези връзки

Благодаря на всички ви, момичета  :kissd:
Искам изрично да подчертая, че нямам никакви професионални амбиции в астрологията и всичко, което разнищвам, накрая ще бъде споделено, ако успея да го обобщя, разбира се

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #32 -: Юли 02, 2012, 09:34:59 am »
При мен повечето ми останаха приятели. Слънце във Водолей, 11 дом, възлите 1/7. Като се замисля, все аз съм прекъсвала връзките, с едно две изключения, където се разделихме по независещи от нас причини.
При сина е по-друго, на двете крайности почти. И него са отхвърляли и той е прекъсвал връзки, особено когато е решил, че някой иска да го обсеби или манипулира. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Юли 02, 2012, 11:06:13 am »
Да  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Юли 02, 2012, 12:47:27 pm »
Да
Ама...в случая физиката и нагласите не са ми важни
Само събитията
Виж ако квадрат на уран към асц е донесъл тежка травма при родителя и квадрат слънце-уран подобна при детето-вече е интересно, нищо, че не е същия аспект

Аналогии търся

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Юли 02, 2012, 12:54:51 pm »
Нагласата ,определя вида събитие. :blink:

Не  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Юли 02, 2012, 12:59:01 pm »
Ще взема да дам пример

На един мой приятел майка му претърпя операция-тежка
Ще ви кажа всички аспекти, които ви интересуват, часът на раждане е приблизителен
Като начало: луна в дева в 1-ви връх на таоквадрат с юпитер, слънце и нептун
(юпитер съвп слънце), нептун е в стрелец, в 4-ти

Та...каква е операцията според вас

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Юли 02, 2012, 05:23:19 pm »
Ще взема да дам пример

На един мой приятел майка му претърпя операция-тежка
Ще ви кажа всички аспекти, които ви интересуват, часът на раждане е приблизителен
Като начало: луна в дева в 1-ви връх на таоквадрат с юпитер, слънце и нептун
(юпитер съвп слънце), нептун е в стрелец, в 4-ти

Та...каква е операцията според вас

Вероятно е била свързана със стомаха...Възможни са проблеми с червата... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Юли 02, 2012, 05:24:42 pm »
Сърдечна

Продължавам
Венера съвпад-точен марс в осми в овен опозиция на плутон във везни
Дъщеря им е още малка, дано да няма здравословни проблеми

Та...такива неща

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Юли 02, 2012, 05:32:02 pm »

Вероятно е била свързана със стомаха...Възможни са проблеми с червата... :rolleyes:
Може да има и други проблеми, не ми е удобно да питам