Папи, при баба ми и баща ми, Луна в квадрат със Сатурн (аспект, който имам и аз) се е проявил в изключителна търпимост към ограничаване на личната им свобода. При мен - аз правя всичко възможно да съм Сатурн, а не Луната.
И те правят така, че нещата да се случват. Намират решение на всяка ситуация, никога не позволяват паниката да ги завладее, имат присъствие на духа. За разлика от брачните им партньори.
Баба ми умря на 69 години, защото дядо ми не успял да вземе решение да се обади на бърза помощ - панира се, не е устойчив психически. Така, че човек трябва да си прави сметка с какъв се събира....а и един род, за да го има, трябва да ги има родовите "пазители", нЕма начин иначе.
Родът си има значение, и тук не говоря за парите,или социалния статус, а за наследствените качества.
Нали това проверяваме в темата? Защото моите наблюдения доказват, че който си го "носи", си го носи. Кръвта вода не става. Въпросът беше къде, какво да търсим в хороскопа. Връзка между хороскопите на родители и деца винаги има - има повтарящи се модели и има кармични наслагвания.