Аз се събрах с него ,не от любов, а от това че видях че става за семейство.Той беше влюбения и настоятелният.Аз не.
Аз бях манипулирана и от роднини,като майка ,баба,че трябва да се задомявам.Че той изглеждал добро момче,щял да прави ремонти и т.н....егати простотията.Как можах да се поддам на това.И той все ми говореше за дете,да сме си направили....и си направихме. Ето.
По това време имар разни други връзки и като съпоставих с него,реших че е по-добрият вариант.Аз изобщо не гледам парите на човека,не съм меркантилна.А той горкиЯ ,нямаше нищо.Живееше на квартира.И така се събрахме и заживяхме.През купища трудности и семейни мои обстоятелства.Тя Лили знае,разказвала съм.
Но с времето нещата започнаха да се развалят,не че нещо е било красиво.Не-Той е ужасно ограничен човек,не е прочелл една книга,само ТВ гледа.И ходи да пуска тото.
Нашето съжителство за 7 години изобщо не е ограничаващо.Той е по цял ден на работа.Аз 3 години и половина гледах детето,без да работя.Започнах работа преди година и половина и съм щастлива че съм сред хора.
С него за 5 години да сме излезли двамата сигурно 3 пъти.Вярно е че нямаме баби и дядовци да гледат детето,но на него това не му пречи.Да не говоря за празници и т.н никакво внимание.
Ох само като изброявам тези неща и стомаха ми става на топка.
Изобщо не си гледа здравето.Трябва да умира за да отиде на лекар.Лежи,пъшка и стене в момента от зъбобол,а не отиде минала седмица....нямам думи.Прави се на многострадалец.
Еййй...ужас,ако остана с него,значи си заслужавам тоя ад