Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22549 Прегледи
Re: Развод
« Отговор #20 -: Юни 17, 2012, 05:12:28 pm »
А хазарт? Да не пилее парите по игрални зали? Друг вариант - да си ги кътка на сметка, за да си купи жилище. Или действително да не печели.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юни 17, 2012, 05:13:01 pm »
Не мога,лошо ми е,боли ме главата,под стрес съм,имам мач,има новини,ама сега ли....не искам.Ей такива думи,при всеки опит да съм с него.

Ееее, по-лошо е от жена в цикъл при него!  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Юни 17, 2012, 05:14:51 pm »
Какви са показателите при транзити и прогресии,които показват развод?

И не само да го показват,но и да се осъществи.

Благодаря ви,не задавам така изобщо въпросът,а защото съм изправена пред подобна промяна.С тази разлика,че живея без подпис и няма да се стигне до адвокати.
Но то ще си бъде ,точно като развод.

До адвокати се стига..,когато има не само подпис :blink:...В случая имате общо дете...
Аспектите са доволно много ,за да бъдат изброени.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Юни 17, 2012, 05:27:37 pm »
От всичко най-много ме плаши това,че е груб и отмъстителен.
От това,че ми каза,че щял да ме убие.

А искам нещата да станат по тих начин,просто довиждане и това е.
И като интелигенти хора да мислим за бъдещето на детето.
Но това мойто, е явно само мечти.

Лошото е,че аз нямам подкрепата от никой близък.
Татко ми Бог да го прости,все защитаваше зетя си.Все го жалеха и милееха за него,защото винаги са смятали,че аз съм лоша.
Майка ми и брат ми също са на негова страна.С тях прекратих взаимоотношения.Никога няма да се застъпят за мен.
Така,че ще трябва да се оправям сама.

« Отговор #24 -: Юни 17, 2012, 06:10:29 pm »
Акрукс, а според теб, ако имаш желание ми отговори, разбира се, има ли предпоставки за развод в тази карта (моята е).
ами аз лично, от това което съм чела, не намирам прознаци за развод, картата ти е хубава
с Плутон в 1д до Асц- силна личност, способна да променя себе си и обстоятелствата
У3,5 Юпитер в 5д.- късмет в любовта, творчеството, У 5 Нептун в 3д. - налице е взаимна рецепция по дом, която подсилва качествата на планетите, Нептун в съвпад с Марс в 3д.- определено имаш талант за писане, Марс е У7- в 3д. показва хубава връзка и партньорство, базираща се на братски отношения, духовни ценности и интелектуална съвместимост
този Уран във 2 дом- малката ми дъщеря го има- лесно печели и лесно харчи, досега ми вади душата по скайпа за пари(щяла да ги върне, дрън дрън)  ;D
а Венерката, която заема по-голяма част от 7д и е У8, У12 в 12д.- скрита лимонка си, но това не е показател за развод, това разположение дава голяма интуиция, боравене с парите на партньора, а може и да въртиш тайно любов без никаки проблеми ;)
По-позитивен прочит на картата си не бях виждала, благодаря ти много, така имах нужда от 2 положителни думи :) Имам талант за писане, да, лесно печеля и като тръгна да харча... добре, че Сатурн понякога слага юздите  :P За Венера и интуицията си права, имам я, доверявам и се и рядко ме подвежда, виж за парите на партньора и тайните връзки не знам, там времето ще покаже, още веднъж много благодаря.
П.П. Все още не съм видяла късмет в любовта, но и за там има време  :-[
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Юни 17, 2012, 07:01:30 pm »
Milkyway,мисля че си "влязла" в този брак заради нещо ( ти си знаеш защо) и не можеш да "излезеш" пак заради нещо ( не е заради детето).След 25,26 .06 ако   жертваш нещо (дом,сигурност,роднини,личен живот) ще  "се спасиш" ,ако нямаш тази увереност -след година и половина.
Намираш се в прекалено емоционелен период,приемаш всичко лично ,но пък и от доста години не си чувствала такава вътрешна увереност,че трябва да промениш съществуващата ситуация .
Обърни се за съвет,помощ към приятел/приятели ,с който работиш и/или поддържаш по-скоро телефонна/интернет връзка.
Благодаря ти Пешън,
много си права. 26 юни е много скоро.Дано получа разбиране и резултат и от мъжа ми.Казах му да помисли до четвъртък,как вижда нещата и какво би направил.
Много ви благодаря на всички.
Ще ви разкажа,ако има някакво развитие :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юни 17, 2012, 08:37:24 pm »
Милки, имаш слв почти точно на десц и уран на иц, сатурн на к11 е сериозен, имаш нужда от сериозни, дълбоки и трайни връзки
Заради тригона на слв и сатурн и секстила към слънце, както и слънце-луна И марс-венера си мисля, че ще имаш такава на по-късни години

Относно времето-аз мисля, че и сега можеш да почнеш да се "развеждаш"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Юни 17, 2012, 09:30:08 pm »
Милки, имаш слв почти точно на десц и уран на иц, сатурн на к11 е сериозен, имаш нужда от сериозни, дълбоки и трайни връзки
Заради тригона на слв и сатурн и секстила към слънце, както и слънце-луна И марс-венера си мисля, че ще имаш такава на по-късни години

Относно времето-аз мисля, че и сега можеш да почнеш да се "развеждаш"
Благодаря ти Папи,
наистина съм задълбочена и сериозна ,когато става дума за любовни взаимоотношения.
Всеки има нужда от щастие,дано и на мен ми се случи да го преживея наново.

Да,като че ли по-осезаемо започват да настъпват импулсите за промяна при мен.
Дано имам попътен вятър.

*

Grace

• 2257
« Отговор #28 -: Юни 17, 2012, 09:32:43 pm »
Милки, все пак тук получаваме само една гледна точка - твоята.
И за да не оставяме астрологичната тема настрана - какви транзити има в момента мъжът ти към личните планети и осите ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #29 -: Юни 17, 2012, 09:36:38 pm »
Осите не можем да ги знаем,защото няма час на раждане.
Но ето картата му с час ,който съм задала по лични преценки:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юни 17, 2012, 09:50:16 pm »
Милки, в картата на мъжа ти Луната е в опозиция със Сатурн (знакова), а Венера е в квадрат с него, т.е. има двойно подчертаване на сатурновата тема във взаимоотношенията. С тая скорпионска Венера в квадрат със Сатурн има тенденция към себично вкопчване в партньора, дори след като чувствата отдавна са отминали. Добре де, поне в началото нямало ли е по-голяма дълбочина в чувствата от негова страна или винаги е бил ригиден, хладен и отчужден?

От друга страна, има още едно двойно подчертаване - Луна във Водолей и Венера в съвпад с Уран. Може и затова тази форма на съжителство да го устройва. Тук има хем трудно угаждане и тенденция към бързо изстиване в емоционален план, хем тенденция към "задържане" на партньора... Всъщност той е намерил свой начин да "наказва" половинката си - чрез формално дистанциране и игнориране на нейните емоционални и чувствени потребности.

А с тоя съвпад на Слънцето и Меркурий с Нептун не бих очаквала с лекота да говори откровено и без заобикалки за мотивите си, ретроградният близнашки Марс отсреща дава склонност към увъртане. Впрочем и заплахите му за физическа разправа ми се струват блъф - просто начин да задържи статуквото такова, каквото него го устройва.

Не предполагах, че си му кака.  :blink:

« Последна редакция: Юни 17, 2012, 10:04:56 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #31 -: Юни 17, 2012, 10:01:54 pm »
Милки, за едно му вярвам на мъжа ти - парите го интересуват и собствения интерес, твърде много. Квадрата Сатурн/Венера допринася и за известна студенина към и без това дистанцираната водолейска Луна. Този човек не обича емоционалните излияния, има нужда от "пространство" в отношенията.
Наистина Сатурновата тематика във взаимоотношенията ще бъде много водеща в близко бъдеще - транзита на Сатурн /още по-важен, защото го има в натала / ще мине върху съвпада Венера/Уран, а после и Луната в квадрат. Той ще научи много за връзките и взаимоотношенията, и то по трудния начин. Интересно ми е обаче, как се е отразил тригона на транзитния Нептун към Венерата му ? По това което пишеш, очевидно не е станал по-романтичен, мечтателен, отнесен,...И друга, казваш няма ...  :unsure:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Юни 17, 2012, 10:19:28 pm »
Аз се събрах с него ,не от любов, а от това че видях че става за семейство.Той беше влюбения и настоятелният.Аз не.
Аз бях манипулирана и от роднини,като майка ,баба,че трябва да се задомявам.Че той изглеждал добро момче,щял да прави ремонти и т.н....егати простотията.Как можах да се поддам на това.И той все ми говореше за дете,да сме си направили....и си направихме. Ето.
По това време имар разни други връзки и като съпоставих с него,реших че е по-добрият вариант.Аз изобщо не гледам парите на човека,не съм меркантилна.А той горкиЯ ,нямаше нищо.Живееше на квартира.И така се събрахме и заживяхме.През купища трудности и семейни мои обстоятелства.Тя Лили знае,разказвала съм.

Но с времето нещата започнаха да се развалят,не че нещо е било красиво.Не-Той е ужасно ограничен човек,не е прочелл една книга,само ТВ гледа.И ходи да пуска тото.
Нашето съжителство за 7 години изобщо не е ограничаващо.Той е по цял ден на работа.Аз 3 години и половина гледах детето,без да работя.Започнах работа преди година и половина и съм щастлива че съм сред хора.
С него за 5 години да сме излезли двамата сигурно 3 пъти.Вярно е че нямаме баби и дядовци да гледат детето,но на него това не му пречи.Да не говоря за празници и т.н никакво внимание.
Ох само като изброявам тези неща и стомаха ми става на топка.
Изобщо не си гледа здравето.Трябва да умира за да отиде на лекар.Лежи,пъшка и стене в момента от зъбобол,а не отиде минала седмица....нямам думи.Прави се на многострадалец.
Еййй...ужас,ако остана с него,значи си заслужавам тоя ад

*

Grace

• 2257
« Отговор #33 -: Юни 17, 2012, 10:37:34 pm »
Милки, вярвам, че се е събрал с теб, защото те е обичал./ Сл съвпад Нептун  :blink: , а и Венера в Скорпион има нужда да обича - в случая Телеца в теб  :blink:/
Жалко, че се е превърнал в типичния средностатистически български мъж - неудачник. След като не си щастлива, то е ясно и ти си знаеш какво трябва да направиш. Живота е кратък, важното е да намериш вътрешна хармония и удволетвореност. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юни 17, 2012, 10:38:03 pm »
Еййй...ужас,ако остана с него,значи си заслужавам тоя ад

Едно е ясно - ако някой близък ни дразни и с това, че нещо го боли, непоносимостта е ескалирала сериозно. Не го казвам с укор, и аз съм го изживявала, познато ми звучи.

Ако вече си сигурна, че с него няма какво да ви свързва оттук нататък, може би наистина по-интелигентният вариант е да се спре тая агония, да не я удължавате.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Юни 17, 2012, 10:44:39 pm »
Така...
1-во се подготви: събирай касови бележки, квитанции и изобщо каквото можеш, за да докажеш, че ти издържаш най-малкото себе си и детето
2-ро: помисли дали ти е възможно да се изнесеш при някой временно или на квартира
3-то: като почне цирка, хубаво е детето да е при някой друг

И тогава: завеждаш жалба/иск, че живее в твоето жилище без твоето съгласие
Ако има и най-малкия шанс детето да не е негово-оспорване на бащинството и т.н.
Един адвокат ти трябва да помага

И...ако нямаш възможност/намерение да направиш всичко това, поне можеш да го използваш като довод и да го накараш да се изнесе, преди да се е стигнало до "съдебна разправа"

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #36 -: Юни 18, 2012, 07:01:51 am »
Така...
1-во се подготви: събирай касови бележки, квитанции и изобщо каквото можеш, за да докажеш, че ти издържаш най-малкото себе си и детето
2-ро: помисли дали ти е възможно да се изнесеш при някой временно или на квартира
3-то: като почне цирка, хубаво е детето да е при някой друг

И тогава: завеждаш жалба/иск, че живее в твоето жилище без твоето съгласие
Ако има и най-малкия шанс детето да не е негово-оспорване на бащинството и т.н.
Един адвокат ти трябва да помага

И...ако нямаш възможност/намерение да направиш всичко това, поне можеш да го използваш като довод и да го накараш да се изнесе, преди да се е стигнало до "съдебна разправа"

Само като допълнение-Жалба в полицията за заплаха от физическа разправа и агресивност от негова страна. Така ще затегнеш примката и ще го заковеш по-лесно. Това в случай, че не разбира от разумни приказки. Успех
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Юни 18, 2012, 03:48:38 pm »
Много хубаво,че сподели Пърпъл.Мерси за това.
И е грешно наистина двама да стоят заедно,без любов пък камо ли уважение :'(
От вчера до днес е станал като робот.Каквото кажа ,го изпълнява.Един мил ,любезен.Но знам,че това е прикритие на нещо.Заради срока ,който му поставих да мисли до четвъртък.

Но на мен въпреки всичко не ми е добре.
Аз не виждам как за два дни,той ще ме заобича.Как ще стане това? Просто не знам,пък и аз не изпитвам влечение към него.Много съм объркана :(
Имам в момента силно привличане към друг :( Но той ме разиграва :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Юни 18, 2012, 04:24:37 pm »
От вчера до днес е станал като робот.Каквото кажа ,го изпълнява.Един мил ,любезен.Но знам,че това е прикритие на нещо.Заради срока ,който му поставих да мисли до четвъртък.
Всички знаем, че хората не се променят(е, освен ако самите те не го желаят, но явно партньорът ти не желае), още повече за няколко дни.Ако досега не се е постарал за семейството си, едва ли изведнъж ще започне.Мисли за себе си и за детето си, пък той бързо ще се уреди според мен
Така е.
Все пак ще изчакам до четвъртък,да видя какъв отговор ще ми даде.Какво е помислил за нас,за нашето общо бъдеще.Тук ли ще остава,ако остане как ще я караме.Или смята да се изнесе.Това трябва да ми го каже.Ако започне да увърта,много тежко ще го преживея.И ще трябва да премина през друг Ад .Но честно да ви кажа,в момента изобщо не се чувствам добре.Тъжна съм,депресирана,емоционално изчерпана.Душата ме боли.Нямам желание за нищо.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #39 -: Юни 18, 2012, 05:14:48 pm »
Милки, миналата година минах през почти същото, но сега вече нямам време да ти пиша.
Само набързо искам да ти кажа, че ако си решила да се разделите, трябва да си много, много силна и да знаеш, че понякога, когато сме обременени от ситуацията, правим грешки.