Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22490 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Развод
« Отговор #40 -: Юни 18, 2012, 06:27:05 pm »
И аз ще си позволя в голяма степен да се съглася с написаното от Акрукс.

Проблемът не е мъжо да заобича Милки и да очакваме до четвъртък ситуацията изцяло да се промени, а в това, че тя е влязла в тази връзка без да е била влюбена. Влюбеността след време отминава, но някаква форма на обич трябва да има, за да живеят двама души заедно. Да ги свързват някакви общи цели освен децата и общата жилищна площ, която двамата обитават - в противен случай с течение на времето се превръщат в съквартиранти.

И за господина принципно сте прави. Един мъж ако не те желае истински и не те уважава, не държи на теб, няма изведнъж да промени отношението си, ако му поставиш ултиматум или под заплаха за раздяла. Кучето скача според тоягата, така са и те  ;D - ако поради някаква причина/интерес все още иска да те задържи, може видимо да си промени държането, да демострира привидна загриженост, внимание, но и тази промяна ще е временна, ако не идва от сърцето! Някои мъже го правят поради страх от отхвърляне, особено ако имат Луна или Венера в твърд аспект със Сатурн (ако при това Сатурн е ъглов, влиянието на аспекта ще е още по-подчертано).

Хубаво е човек да си взема поука, стига след това да има осъзнаване някакво. А не да недоумява отде и защо му е дошло, без да допусне нито за миг, че с отношението си може да е предизвикал у партньора желание да излезе от връзката.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #41 -: Юни 18, 2012, 07:26:59 pm »
Аз знам ,че промяната му е временна.Та тя е само от днес :-[И не й вярвам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Юни 18, 2012, 08:42:36 pm »
Лелеее,няма да повярвате какво ми предложи. ;D

Аз отново подхванах разговор,защото виждах че до четвъртък изобщо няма да мисли и нищо няма да ми каже.
И говорих в продължение на 45 мин,а той само мълчеше.
Питах го,абе кажи бе човек,кажи кой вариант избираш? Като интелигентни хора да се разберем,кой от всичките варианти те устройва най-добре,кой пасва на твоя натюрел и индивидуалност.Нека се разберем като нормални хора.

После той ми каза,че не можел да се раздели с детето.Не можел, да не го вижда вечерно време,да вижда как ляга да спи.Аз му казах,че винаги ще може да го вижда,ще си поема отговорностите.Той каза,че не може да се раздели с него и това е.

Но казвам,как ще живеем ние като не можем да се търпим? Ми апартамента има нужда от поддръжка,да се почисти,да се вършат много неща.Да живеем нормалано.Не може да идваш само да спиш и да се къпеш ,това не е хотел.

И после като заговорих,че не мога да живея без любов,без секс,без топлина той ми каза: Еми добре,намери си някой.
Аз го питах: Ти сериозно ли? Той каза : Да,намери си някой.

Еми добре тогава,казах,значи така ще живеем.Ще си гледаме датето и къщата,но аз ще си излизам и ще бъда с друг.

И той каза :Да,добре.

:-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #43 -: Юни 18, 2012, 08:46:55 pm »
Нормално е, израстнал е без родители

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Юни 18, 2012, 08:49:18 pm »
Лелеее,няма да повярвате какво ми предложи. ;D

Аз отново подхванах разговор,защото виждах че до четвъртък изобщо няма да мисли и нищо няма да ми каже.
И говорих в продължение на 45 мин,а той само мълчеше.
Питах го,абе кажи бе човек,кажи кой вариант избираш? Като интелигентни хора да се разберем,кой от всичките варианти те устройва най-добре,кой пасва на твоя натюрел и индивидуалност.Нека се разберем като нормални хора.

После той ми каза,че не можел да се раздели с детето.Не можел, да не го вижда вечерно време,да вижда как ляга да спи.Аз му казах,че винаги ще може да го вижда,ще си поема отговорностите.Той каза,че не може да се раздели с него и това е.

Но казвам,как ще живеем ние като не можем да се търпим? Ми апартамента има нужда от поддръжка,да се почисти,да се вършат много неща.Да живеем нормалано.Не може да идваш само да спиш и да се къпеш ,това не е хотел.

И после като заговорих,че не мога да живея без любов,без секс,без топлина той ми каза: Еми добре,намери си някой.

Еми добре тогава,казах,значи така ще живеем.Ще си гледаме датето и къщата,но аз ще си излизам и ще бъда с друг.

:-[

Толкова познато звучи...Стрелците харесват компромиса...и това е компромиса....
Трудно и тежко е съжителството м/у риби- стрелец...Почти невъзможно...,но с невероятно привличане...

Ако се върнеш назад...и попрочетеш..,ще разбереш много неща...

Той дава свободата-не злоупотребявай с нея...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Юни 18, 2012, 08:49:38 pm »
Нормално е, израстнал е без родители

Че ми предлага да си намеря любовник,но да живеем заедно ли?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Юни 18, 2012, 08:53:20 pm »
Никога не съм злоупотребявала със свободата.
Просто дойде момента ,в който той най-накрая го назова.И по този начин показа,че за него не съм нищо повече от майка на детето му,чистачка, и някакъв вид съквартирант,който милее между другото за дома и традициите.Които той не забелязва.

Но аз съм жена на 40 и все още се смятам за млада и още ми функционират хормоните и  яйчниците .Което мисля е нормално.
 Просто това ,че той не ме желае ,не значи че други мъже не ме искат и желаят.

За 5 години,да правиш секс с мъжа си 5 пъти....мисля,че не е в реда на нещата,не е нормално.
А когато ме ухажваше,не слизаше от мен ;) :unsure:
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 08:58:07 pm от Milkyway »

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Юни 18, 2012, 08:57:55 pm »
Какъв е проблема, вече не разбирам???
Искаш да те обича?
Ти обичаш ли го?

Имаш нужда от...
Някой да те е спрял?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Юни 18, 2012, 08:58:49 pm »

Чудя се дали наистина е готов да жертва мъжкото си самочувствие и да приеме да имаш друга връзка или гледа да си върже гащите. Понякога човек е готов да жертва достойнството си, ако не желае промяна, иска да съхрани статуквото - преглъща горчивата буца и продължава да си живее по старому. Понякога прави такива жертви и от обич, привързаност. В случая кой мотив го води? Няма как да знаем...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Юни 18, 2012, 08:59:49 pm »
Какъв е проблема, вече не разбирам???
Искаш да те обича?
Ти обичаш ли го?

Имаш нужда от...
Някой да те е спрял?

Какво не разбираш? :blink:
Просто разказвам,за това какво решение избра той.Нещо което не предполагах,че ще направи.
Мислех,че ще каже,че например ще излезе на квартира или нещо друго.А не това което той ми изтърси :mellow:
Това е,нали просто ви споделям :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юни 18, 2012, 09:02:26 pm »
Мислех,че ще каже,че например ще излезе на квартира или нещо друго.А не това което той ми изтърси :mellow:

Това би направил мъж на място, мъж с достойнство.  :blink:

И що му е да излиза на квартира - нали изрично ти е казал, че каквото и да правиш, го устройва?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Юни 18, 2012, 09:04:40 pm »

И що му е да излиза на квартира - нали изрично ти е казал, че каквото и да правиш, го устройва?

Каза,че не можел да се раздели с детето и това е най-голямата причина ,която ми изтъкна.
И следователно ,ще живее по правилата на семейството,и ми дава едва ли не карт бланш да си намеря друг.
Е добре...сега оставя да си намеря....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Юни 18, 2012, 09:07:35 pm »
Каза,че не можел да се раздели с детето и това е най-голямата причина ,която ми изтъкна.

Може и така да е, да е казал истината.
Но щом не може да живее без детето, да поеме и той грижата за него, а не да обитава жилището като съквартирант.  :blink:

Цитат

Чакай да свърши ретроградието на Венера поне  ;D, сега тенденциозно се изясняват отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #53 -: Юни 18, 2012, 09:09:52 pm »

И следователно ,ще живее по правилата на семейството,и ми дава едва ли не карт бланш да си намеря друг.

Една вметка - незнам как стои въпроса с имущество и т.н. при двойки без брак, но имай едно наум, че ако някога се стигне до съд между вас двамата и ти си "водила свободен живот пред  детето ", може да го използва в своя полза.

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Юни 18, 2012, 09:10:32 pm »
Виж сега, милки
Не ме разбирай грешно, наистина ти съчуствам
Но
Има някои неща, които ме притесняват
-защо искаш любов от някой, който не обичаш
-защо имаш дете от него, та сега драмата да е по-голяма
-защо и майка ти и брат ти (и баща ти, лека му пръст), са за него и мислят, че в теб е проблема
Не ми отговаряй и не се сърди

Неговата реакция ми е ясна, не иска без детето, като типичен мъж-като има кой да опъва вкъщи, той защо да го прави, не те обича и поне не те лъже
Сега...ти какво правиш-изпадаш в депресия, примиряваш се и търсиш любовник, казваш му вън и започваш отначало?
Знам, че няма да ти хареса, но моят съвет е-започни от начало-човекът каквото е имал да дава-дал е, детето ще си остане негова кръв, но ако не се грижи за него-все тая. Ако пък е свидетел на напрежение, кавги, стрес-гарантираш му труден семеен живот в бъдеще

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Юни 18, 2012, 09:11:09 pm »

Една вметка - незнам как стои въпроса с имущество и т.н. при двойки без брак, но имай едно наум, че ако някога се стигне до съд между вас двамата и ти си "водила свободен живот пред  детето ", може да го използва в своя полза.

Олеее ужас...недей ;D
Няма да е пред детето ..спокойно ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Юни 18, 2012, 09:12:13 pm »
И един личен съвет от мен  :blink: - не вземай за чиста монета всичко, което ти казва нептунов Стрелец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Юни 18, 2012, 09:12:25 pm »

Може и така да е, да е казал истината.
Но щом не може да живее без детето, да поеме и той грижата за него, а не да обитава жилището като съквартирант.  :blink:

Цитат

Чакай да свърши ретроградието на Венера поне  ;D, сега тенденциозно се изясняват отношения.
Да така е....ще видим..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #58 -: Юни 18, 2012, 09:13:12 pm »
И един личен съвет от мен  :blink: - не вземай за чиста монета всичко, което ти казва нептунов Стрелец.
Ооо абсолютно,той също може да си има някоя.Еми да са живи и здрави.А аз защо да не мога?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Юни 18, 2012, 09:15:16 pm »
По ретро Венера казват, че ако се прекъсват отношения, щяло да има повторение после...

Вероятно става въпрос за отношения, които търпят развитие и преосмисляне, не за еднодневки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.