Лелеее,няма да повярвате какво ми предложи.

Аз отново подхванах разговор,защото виждах че до четвъртък изобщо няма да мисли и нищо няма да ми каже.
И говорих в продължение на 45 мин,а той само мълчеше.
Питах го,абе кажи бе човек,кажи кой вариант избираш? Като интелигентни хора да се разберем,кой от всичките варианти те устройва най-добре,кой пасва на твоя натюрел и индивидуалност.Нека се разберем като нормални хора.
После той ми каза,че не можел да се раздели с детето.Не можел, да не го вижда вечерно време,да вижда как ляга да спи.Аз му казах,че винаги ще може да го вижда,ще си поема отговорностите.Той каза,че не може да се раздели с него и това е.
Но казвам,как ще живеем ние като не можем да се търпим? Ми апартамента има нужда от поддръжка,да се почисти,да се вършат много неща.Да живеем нормалано.Не може да идваш само да спиш и да се къпеш ,това не е хотел.
И после като заговорих,че не мога да живея без любов,без секс,без топлина той ми каза:
Еми добре,намери си някой. Аз го питах: Ти сериозно ли? Той каза : Да,намери си някой.
Еми добре тогава,казах,значи така ще живеем.Ще си гледаме датето и къщата,но аз ще си излизам и ще бъда с друг.
И той каза :Да,добре.