Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22474 Прегледи
Re: Развод
« Отговор #60 -: Юни 18, 2012, 09:15:46 pm »
Мислех,че ще каже,че например ще излезе на квартира или нещо друго.А не това което той ми изтърси :mellow:

Това би направил мъж на място, мъж с достойнство.  :blink:

И що му е да излиза на квартира - нали изрично ти е казал, че каквото и да правиш, го устройва?

Каза,че не можел да се раздели с детето и това е най-голямата причина ,която ми изтъкна.
И следователно ,ще живее по правилата на семейството,и ми дава едва ли не карт бланш да си намеря друг.
Е добре...сега оставя да си намеря....

Една вметка - незнам как стои въпроса с имущество и т.н. при двойки без брак, но имай едно наум, че ако някога се стигне до съд между вас двамата и ти си "водила свободен живот пред  детето ", може да го използва в своя полза.

Олеее ужас...недей ;D
Няма да е пред детето ..спокойно ;D

Не казвам, че ще е така  :blink:

Така може да го представи

*

Papy

• 4343
« Отговор #61 -: Юни 18, 2012, 09:17:21 pm »
По ретро Венера казват, че ако се прекъсват отношения, щяло да има повторение после...

Вероятно става въпрос за отношения, които търпят развитие и преосмисляне, не за еднодневки.

И другото е вярно-малко напрежение да се е натрупало-сега излиза с бясна сила
Ма...мен ме бива по скандалите, за щастие

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #62 -: Юни 18, 2012, 09:18:41 pm »
Виж сега, милки
Не ме разбирай грешно, наистина ти съчуствам
Но
Има някои неща, които ме притесняват
-защо искаш любов от някой, който не обичаш
-защо имаш дете от него, та сега драмата да е по-голяма
-защо и майка ти и брат ти (и баща ти, лека му пръст), са за него и мислят, че в теб е проблема
Не ми отговаряй и не се сърди

Неговата реакция ми е ясна, не иска без детето, като типичен мъж-като има кой да опъва вкъщи, той защо да го прави, не те обича и поне не те лъже
Сега...ти какво правиш-изпадаш в депресия, примиряваш се и търсиш любовник, казваш му вън и започваш отначало?
Знам, че няма да ти хареса, но моят съвет е-започни от начало-човекът каквото е имал да дава-дал е, детето ще си остане негова кръв, но ако не се грижи за него-все тая. Ако пък е свидетел на напрежение, кавги, стрес-гарантираш му труден семеен живот в бъдеще

Защото той ВИНАГИ е мълчал в един ъгъл и се е усмихвал като Мона Лиза :blink:
Как да имат реална представа за него? ;) Като само мълчи и нищо не казва....

*

Papy

• 4343
« Отговор #63 -: Юни 18, 2012, 09:25:45 pm »
Да-това обяснява нещата-познавам такива хора
И други подобни-навън-душица-миличка, удобно ли ти е, студено ли ти е..., вкъщи-я си гледай работата

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Юни 18, 2012, 09:31:11 pm »
Да-това обяснява нещата-познавам такива хора
И други подобни-навън-душица-миличка, удобно ли ти е, студено ли ти е..., вкъщи-я си гледай работата

Имахме си такъв обръз вкъщи - пред съседи, познати и хора с по-високо социално положение (или от които има интерес) говори с мазно преправено гласче, вкъщи с близките ръмжи. Нагрубява и хора, коита са служители, по-нисшестоящи, а той е в позиция на клиент.

Интересна ми е позицията на милкиния мъж - преди броени дни крещя, заплашва, а сега щял да приеме всичко, само да останел в къщата... нептунска му история.

« Последна редакция: Юни 18, 2012, 09:37:46 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Юни 18, 2012, 09:35:57 pm »
Сега се сетих за едно семейство
Жената с любовници от години
Мъжът-и той
Обаче: вкъщи и двамата се държат много мило, на всеки празник са събрани около масата, жената получава подаръци и цветя по поводите
Детето-нормално, е, като порасна, взе да се поусеща какво става, но нали вкъщи всичко е мирно-тихо-не виждам да му се е отразило

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #66 -: Юни 18, 2012, 09:43:39 pm »
Даааа и сега в момента е кротък като котенце.

Питах го преди малко : Кажи ми моля те,имаш ли си някоя друга? И да имаш...нищо здраве да е,но ми кажи.И аз ще си намеря ...и така?Ще измислим нещо....

А той: Нямам,нямам!! Нямам друга.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Юни 18, 2012, 09:46:36 pm »
Тогава да вземе да промени отношението си към теб, но същото и ТИ ще трябва да направиш.  :blink:

Ако не си готова, ефектът от взаимния компромис ще е временен и после всичко ще си върви по старому.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #68 -: Юни 18, 2012, 09:50:13 pm »
Тогава да вземе да промени отношението си към теб, но същото и ТИ ще трябва да направиш.  :blink:

Ако не си готова, ефектът от взаимния компромис ще е временен и после всичко ще си върви по старому.

Знаеш ли колко се опитвах? Аз винаги съм била артистична,закачлива ...и т.н ...но той не поддава :(Аз го ухажвам,прегръщам...той стои като импотентен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Юни 18, 2012, 09:52:23 pm »
Какъв е тоя дръвник, не знам! Тежък случай.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #70 -: Юни 18, 2012, 09:53:39 pm »
Милки, моите мисли клонят към разсъжденията на Папи.
Разбирам те, но мисля, че в теб има и доста подсъзнателна емоция, която се е натрупала. Два пъти по-тежко ти е, защото си неудволетворена като жена, която има нужда от любов и копнее по някой. И това не е мъжът ти.
А относно детето - аз го разбирам напълно; и вярвам, че не иска да се разделя с него т.е. не го ползва като предлог, за да живее в апартамента.
Не знам, не давам оценка. Опитай да оставиш емоциите настрана и да направиш трезва преценка. Стрелеца поне не лъже. А ако го притиснеш за битовите въпроси, сигурно ще постигнеш успех.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Юни 18, 2012, 09:58:32 pm »
Милки, моите мисли клонят към разсъжденията на Папи.
Разбирам те, но мисля, че в теб има и доста подсъзнателна емоция, която се е натрупала. Два пъти по-тежко ти е, защото си неудволетворена като жена, която има нужда от любов и копнее по някой. И това не е мъжът ти.
А относно детето - аз го разбирам напълно; и вярвам, че не иска да се разделя с него т.е. не го ползва като предлог, за да живее в апартамента.
Не знам, не давам оценка. Опитай да оставиш емоциите настрана и да направиш трезва преценка. Стрелеца поне не лъже. А ако го притиснеш за битовите въпроси, сигурно ще постигнеш успех.
Така е. За битовите се разбрахме за сега.Нямало да бъде тази седмица,но от другата-почвал.Ще видим..
Аз наистина,неистово се нуждая от любов.Това мойто е мъчение...заради лятото ли е,заради някои транзити ли е..но това не е нормално.Хора сме от плът и кръв......не е редно,не съм дала обет за въздържание,а живота ми го налага......и не мога да съм с всеки...трябва да има силна емоция,за да съм с някой...а трудно се намира :unsure:

*

Grace

• 2257
« Отговор #72 -: Юни 18, 2012, 10:14:42 pm »
познавам бащи - обичат си децата, но "минават метър с парите", защото жена им се справя и без тях. Ами жени, вместо да се правите на "майки-героини" - що не тропнете категорично с крак - "или участваш финансово или без мен" ?
да, има много такива мъже - стискат си парите и оставят жената да тегли ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Юни 19, 2012, 12:48:18 am »
Никога не съм злоупотребявала със свободата.
Просто дойде момента ,в който той най-накрая го назова.И по този начин показа,че за него не съм нищо повече от майка на детето му,чистачка, и някакъв вид съквартирант,който милее между другото за дома и традициите.Които той не забелязва.

Но аз съм жена на 40 и все още се смятам за млада и още ми функционират хормоните и  яйчниците .Което мисля е нормално.
 Просто това ,че той не ме желае ,не значи че други мъже не ме искат и желаят.

За 5 години,да правиш секс с мъжа си 5 пъти....мисля,че не е в реда на нещата,не е нормално.
А когато ме ухажваше,не слизаше от мен ;) :unsure:

Аз от както те познавам...,ти все търсиш някой...С теб веднъж сме се виждали в реала...Въпроса е в това, че за да те иска един мъж...се иска много повече от гушкане и ухажване..според мен...
Приеми, че връзката е в нов етап на развитие и направи това, което ти иска сърцето...
Видно от думите му ..вие сте съквартиранти...,а такива много с лопата да ги ринеш.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #74 -: Юни 19, 2012, 06:27:22 am »
Никога не съм злоупотребявала със свободата.
Просто дойде момента ,в който той най-накрая го назова.И по този начин показа,че за него не съм нищо повече от майка на детето му,чистачка, и някакъв вид съквартирант,който милее между другото за дома и традициите.Които той не забелязва.

Но аз съм жена на 40 и все още се смятам за млада и още ми функционират хормоните и  яйчниците .Което мисля е нормално.
 Просто това ,че той не ме желае ,не значи че други мъже не ме искат и желаят.

За 5 години,да правиш секс с мъжа си 5 пъти....мисля,че не е в реда на нещата,не е нормално.
А когато ме ухажваше,не слизаше от мен ;) :unsure:

Аз от както те познавам...,ти все търсиш някой...С теб веднъж сме се виждали в реала...Въпроса е в това, че за да те иска един мъж...се иска много повече от гушкане и ухажване..според мен...
Приеми, че връзката е в нов етап на развитие и направи това, което ти иска сърцето...
Видно от думите му ..вие сте съквартиранти...,а такива много с лопата да ги ринеш.
Ами да,в къщи като няма споделяне и разбиране,въпреки усилията ми,трябва да си намеря някой.Друг е въпросът,че не ми се получава в последно време,защото явно по някакъв начин плаша мъжете :unsure:Може би с прекалената си сериозност,която всъщност не осъзнавам,но ми личи и прозира през мен :'(
Просто явно трябва да се откажа да търся,за да се появи. :-\

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #75 -: Юни 19, 2012, 08:33:15 am »
 ;D  Ами какъвто и мъж да се яви в живота на Милки едва ли ще я задоволи .

Разположението на Нептуна и в пети дом , Слънцето в нептунов знак , АСЦ в Лъв , ДСЦ водолей ми бодат в очите .
След това слънцето е разположено на 28 градуса и преди да напусне знака не прави никакъв аспект с външни планети , което да дава шанс да търси друг мъж . Това , че този се е появил си е като шестица от тотото и да си благодари на секстилите към слънцето  . 

А твоя си е самодостатъчен с Луна в осми дом и под Уранов знак , Уран в пети дом пък в Скорпион , на много странни помисли ме отвява .

Пробвала ли си да се обличаш в мъжки дрехи пред него  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #76 -: Юни 19, 2012, 08:54:33 am »

Разположението на Нептуна и в пети дом , Слънцето в нептунов знак , АСЦ в Лъв , ДСЦ водолей ми бодат в очите .
След това слънцето е разположено на 28 градуса и преди да напусне знака не прави никакъв аспект с външни планети , което да дава шанс да търси друг мъж . Това , че този се е появил си е като шестица от тотото и да си благодари на секстилите към слънцето  . 

А твоя си е самодостатъчен с Луна в осми дом и под Уранов знак , Уран в пети дом пък в Скорпион , на много странни помисли ме отвява .

Е, ти уби рибата !!!!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #77 -: Юни 19, 2012, 08:57:08 am »

Е айде сега.
Имала съм много споделени любови,благодаря на Господ.
Видяла съм що е любов,хубав секс,разбиране и нежност.

Неговите домове не се знаят,защото не знаем час на раждане.Така че няма как луната да е в 8ми дом.
Искаш да кажеш ,че може да е обратен ли?

И защо да не си намеря друг мъж? Надали от 40 до 60 години ще си стоя така...не вярвам ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #78 -: Юни 19, 2012, 09:16:01 am »
Милки,
Всичко което изчетох до тук ме шокира. Само не разбрах този човек има ли някакъв сексуален живот ? Питам, защото много жени пренебрегват сексуалния си живот за да си отгледат детето, ама мъж защо да гоправи, като той дори не е ангажиран с гледане на дете...
Мила, какъв е зора да живееш с него, седни и помисли.......
Имаш ли някакви облаги от неговото присъствие ? Пари ? Грижа ? Време прекарано с детето ?
То много семейства водят двойнстевн начин на живот, ама........поне не го казват официално. 
Всеки развод е различен...хората са различни...
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 09:22:08 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #79 -: Юни 19, 2012, 09:24:22 am »
И защо да не си намеря друг мъж? Надали от 40 до 60 години ще си стоя така...не вярвам ;)

Не ти трябва за сега друг мъж, времето не е подходящо. Първо намери себе си. Събери се , защото както си сега объркана най-много да привлечеш някой по-объркан от теб и ще я втасате напълно. Подобното привлича подобно.....нали знаеш ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева