Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22563 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Развод
« Отговор #80 -: Юни 19, 2012, 09:27:09 am »
На тоя мъж така му горят ушите тия дни - обсъдихме го в има-няма 3 теми

На 40 години има 3 вида мъже: успели, неуспели и бонвивани. Естествено рядко са в чист вид. Неуспелите и успелите, които си мислят, че са можели повече, често се превръщат в хора, с които много трудно се живее. Ние тук втората гледна точка по проблема няма как да я знаем, но милки, всеки, като прави нещо, си мисли, че е прав. И не съм съгласна, че може да се промени, м/у 20 и 30 има шанс за шлифовка, след 30-не. Говоря като държание, иначе може и да успееш да го накараш да дава пари.

Успех

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #81 -: Юни 19, 2012, 09:34:12 am »
Първо Слънцето е определящо за шансовете за обвързване , а при теб е в крайните градуси . Има си правило за разглеждане на  шансовете за брак , а то включва сходящ аспект на Слънце към външните планети преди да напусне знака си . Тоест търсим външна планета , която е поставена след 28градуса и 59' , но в твоята натална карта липсва такава .

Второ имаш управител на ДЦС Уран и винаги ще търсиш личната свобода .

Трето с Нептун в пети дом ще имаш една илюзорна представа за любовните отношения .

Четвърто тази илюзорна представа е засилена от положението на слънцето в Нептунов дом .

Пето винаги ще си сексуална палавница със склонност да избираш мъже , които проявяват агресия или към които ти ще проявяваш агресия  заради положението ти на марс , съвпадащ с луна .

Шесто обичаш да си доминираща фигура покрай АСЦ си в Лъв и те устройват мъже , които обичат да се подчиняват .

И седмо трябва да се научиш на смирение и саможертва  , защото това ти е отредено като кармичен урок .

Колкото до партньора ти дори и да не с луна в осми дом , то тя е в Уранов знак  . В един мъжки хороскоп това си е показно за нетипично женско изначало , Уран пък му е в Плутонов знак , което подсказва трансформация . Венера също се мъдри там , Марс е в двойнствен знак и т.н. 

Затова ти предложих да пробваш нещо съвсем нетипично за съблазняване .

Съжалявам , че не му знаеш часа на раждане , защото започна да ми става много интересно с твоята история .

*

Grace

• 2257
« Отговор #82 -: Юни 19, 2012, 09:37:59 am »
След толкова много информация, пъзела започва се нарежда.
Ами защо не погледнете една друга гледна точка - Милки не обича мъжа си и както тя казва, никога не го е обичала. Той, за сметка на това, се е оженил за нея по любов. Какво точно се е случило за тези 7г, за да стигнат до тук, те си знаят. Но факт е, за щастието в една връзка отговарят и двамата. Рядко е виновен само единия.
Рибите имат склонност да се вкарват във всякакви филми и да живеят повече в мечти, отколкото в реалността. Това е техния начин да бягат от проблемите. Кой знае пък какъв е начина на мъжа и? И той явно е намерил свой си начин. И така пак се нараняват взаимно. И пак се въртят в един порочен кръг.   

*

elfidka

• 3129
« Отговор #83 -: Юни 19, 2012, 09:41:01 am »
Относно промените, този мъж вече се е променял веднаж - когато Плутон е газил Слънцето му и личните наблизо . Говорим за Голяма трансформация..... Тя вече е на лице и явно в този си вид не се харесва на Милки .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #84 -: Юни 19, 2012, 09:55:31 am »
ако са заедно от 7г минаването на Плутон върху Слънце е било преди това - 10-11 години. С друго събитие ще да е свързан - жалко, че няма домификация. Значимо е било, защото правейки съвпад Слънце е правил и тригон към Юпитер, а в натала Плутон и Юпитер са в опозиция.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #85 -: Юни 19, 2012, 09:56:32 am »
Милки, темата ме покърти.

Ти си интелигентна жена, с изгряващ лъв и Луна и Венера не само в съвпад, но и екзалте и на трон. Където и да заминеш на тази планета, каквото и да решиш да направиш винаги ще попадаш в добра среда и този аспект ще те защитава. Моите близки дори с този съвпад в дева, са изключителни късметлии и позитивисти - едни от най-приятните жени за общуване.

Имай предвид, че животът дава шансове постоянно. Но само при условие, че ти искаш да ги видиш. Лелята на моя приятелка на 60 се омъжи за чужденец (ние сме и помагали през нета, да комуникира с него), след като си отгледа децата сама и прецени, че и е време да си поживее. Класната ми на 57-58 се разведе и се ожени отново - и тя Слънчева Риба - водните зодии имате нужда от съпричастност, любов, емоции.

Вярно имаш стелиум в Телец, а Телците са бавни, устойчиви, но явно транз Юпитер върху натален Сатурн те е накарал сериозно да си пре-подредиш приоритетите в живота.

Не оставай с този мъж - ако трябва продай апартамента, дай му някаква сума, направи някаква промяна, just do it. И не се притеснявай, че родата няма да те разбере, аз толкова пъти съм го казвала във форума, ако съм слушала майка си до сега щях на 2 пъти да съм мъртва... а този криворазбран родов морал в България ме побърква. За да няма конфликти, трябва да се правим, че НИЩО не се случва, докато някой наистина не умре...дори съм слушала изключителни анализи от водещи БГ социолози по темата - българското общество е изключително агресивно и агресията е скрита и жените и децата страдат (естествено) от това.

Това е твоят живот. Прави каквото ти искаш - поне ще са твои лични грешки.

Понеже аз още на 21 се пробвах да емигрирам и имам опит в бягствата - имат смисъл ако си разбрал причините (аз си мисля, че ти си наясно със всичко, колкото и битово и болезнено да звучи). И винаги когато съм решавала да се боря, съм срещала хората, които са ми помагали, ВИНАГИ! Някакви супер случайни срещи, които променят целия ти живот - и в САЩ, и в Европа и в България, навсякъде е еднакво. Два пъти тотално съм изоставяла цялата си среда (най-близките си) и пак са ми се появявали хората с моите нови търсения и сме започвали заедно от нищото.  :blink:

Вземи решение и действай - всяка не лична планета (от Юпитер нататък) в какъвто и да е аспект към друга планета в натала (особено връзките на Юпитер-Сатурн и отделно Уран, Нептун и Плутон към личните планети) - са предпоставка за нова енергия в твоя живот и възможност за нов живот - развод, брак, нова работа и т.н. 
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 10:26:22 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #86 -: Юни 19, 2012, 10:05:00 am »

Първо Слънцето е определящо за шансовете за обвързване , а при теб е в крайните градуси . Има си правило за разглеждане на  шансовете за брак , а то включва сходящ аспект на Слънце към външните планети преди да напусне знака си . Тоест търсим външна планета , която е поставена след 28градуса и 59' , но в твоята натална карта липсва такава .

това е вярно, за някой, за някой не е. Майка ми има съвпад на Слънцето и с Марс и с Плутон, но се жени изключително късно, за нейното поколение, когато прогресивният и асц влиза от Дева във Везни.  :-[

И като цяло, ако една жена иска любов, любовник, емоции - точно за една вечер може да си го намери - пълно е с мъже - и всякакви заведения и места, които предоставят възможност за срещи. Бракът по 7 дом е съвсем различно нещо - договор (Европа), в Индия гледат за жена 9 дом... зависи какво търси. 

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #87 -: Юни 19, 2012, 10:25:12 am »
В периода от средата на юни миналата година до февруари следващата година Уран образува Тригон към твоя АСЦ и това е период , когато се образуват краткотрайни връзки и силно желание за промяна . Сега от 14 -15 този месец до 24 число ще си в засилено желание да се освободиш от всичко , което чувстваш , че ти налага ограничения .
В периода от ноември до края на август някъде следващата година ще оценяваш връзките в живота си  /имаш Сатурн образуващ квадратура с АСЦ /  , ще се чувстваш изолирана и няма да намираш подкрепа дори там , където си получавала любов безвъзмездно . Ако си даваш ясна оценка на ситуацията , то ще понесеш периода с ясното съзнание , че ти се дават възможности за ново начало , но иначе ще потънеш в самосъжаление за загубите .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #88 -: Юни 19, 2012, 10:27:07 am »

това е вярно, за някой, за някой не е. Майка ми има съвпад на Слънцето и с Марс и с Плутон, но се жени изключително късно, за нейното поколение, когато прогресивният и асц влиза от Дева във Везни.  :-[

И като цяло, ако една жена иска любов, любовник, емоции - точно за една вечер може да си го намери - пълно е с мъже - и всякакви заведения и места, които предоставят възможност за срещи. Бракът по 7 дом е съвсем различно нещо - договор (Европа), в Индия гледат за жена 9 дом... зависи какво търси.
На колко градуса и е слънцето и на колко градуса е Плутон ?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #89 -: Юни 19, 2012, 10:36:06 am »

ще отговаря така - Плутон и Слънцето са в 1 декада на Дева, Плутон 4 градуса преди Слънце, Марс е във втора декада на Дева (но по това правило и разходящите и сходящите аспекти се гледат), а Меркурий е в 3 декада на Дева. Баща ми е Овен - брак по Марс. Колкото и "наивно" да звучи - майка ми не е изневерявала, гледа си кариерата и е доволна от семейството и спокойния живот, който води - ДЕВА.

Сатурн в 7 дом - дава забавяне на брака (за нейното поколение). Брак се сключва при точното преминаваме на прогресивен асц Дева във Везни.

Колкото е по-осъзнат един човек, толкова повече звездите спират да действат "номинално" според астро правилата и дават свобода на избора.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #90 -: Юни 19, 2012, 10:37:56 am »
Blagodaria momicheta, izvinete che pisha na latinica. ot rabotata.

az niamam afinitet kum braka. predpochitam da jivea s niakoi bez podpis, kakto sum sega.

no da ima liubov.

dano Gospod me zakrila v nachinaniata i da mi pomaga...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #91 -: Юни 19, 2012, 10:38:56 am »
и да ако не се действа и енергията не се прояви навън - ще се почне с някакви вътрешни преживявания - защото енергията все си е енергия.  ;) Но при Милки - с този пълен 9 дом и Слънце в радост там, не виждам, защо да не действа.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Юни 19, 2012, 10:42:06 am »
След толкова много информация, пъзела започва се нарежда.
Ами защо не погледнете една друга гледна точка - Милки не обича мъжа си и както тя казва, никога не го е обичала. Той, за сметка на това, се е оженил за нея по любов. Какво точно се е случило за тези 7г, за да стигнат до тук, те си знаят. Но факт е, за щастието в една връзка отговарят и двамата. Рядко е виновен само единия.
Рибите имат склонност да се вкарват във всякакви филми и да живеят повече в мечти, отколкото в реалността. Това е техния начин да бягат от проблемите. Кой знае пък какъв е начина на мъжа и? И той явно е намерил свой си начин. И така пак се нараняват взаимно. И пак се въртят в един порочен кръг.   

:blink: Точно....така. Каква любов тогава очаква? И защо го съблазнява...,след като не го обича? :rolleyes:
Значи не става дума за любов ...,а по-скоро за секс. А той също е много важен в една връзка..,колкото и да го отричаме. :blink:

А за рибите съм много съгласна...

Милки,
Всяко неудовлетворение ражда свръх фиксирани идеи...Ти не си моногамен типаж...и при теб е важно да има още някой освен 'мъжа ти'...,за да се чувстваш добре.
Моят съвет е да спреш да търсиш, да се концентрираш в/у себе си...и да си отговориш ясно и конкретно какво искаш.
Човек намира само тогава , когато знае какво иска...и търси!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #93 -: Юни 19, 2012, 10:46:32 am »
Naprotiv - monogamna sum.

Togava zashto sum stoiala 7 godini v izmuchvane?

Ako biah poligamna , shtiah da si nameria niakoi oshte v nachaloto.

I samo i samo da niama promiana i da se opraviat neshtata sum turpiala .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #94 -: Юни 19, 2012, 10:55:16 am »

ще отговаря така - Плутон и Слънцето са в 1 декада на Дева, Плутон 4 градуса преди Слънце, Марс е във втора декада на Дева (но по това правило и разходящите и сходящите аспекти се гледат), а Меркурий е в 3 декада на Дева. Баща ми е Овен - брак по Марс. Колкото и "наивно" да звучи - майка ми не е изневерявала, гледа си кариерата и е доволна от семейството и спокойния живот, който води - ДЕВА.

Сатурн в 7 дом - дава забавяне на брака (за нейното поколение). Брак се сключва при точното преминаваме на прогресивен асц Дева във Везни.

Колкото е по-осъзнат един човек, толкова повече звездите спират да действат "номинално" според астро правилата и дават свобода на избора.
Ще ми пратиш ли данните на майка ти на лични , че ми стана много интересно да видя картата и .  Това естествено ако не преминавам границите на личното ти пространство .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #95 -: Юни 19, 2012, 11:01:47 am »
Naprotiv - monogamna sum.

Togava zashto sum stoiala 7 godini v izmuchvane?

Ako biah poligamna , shtiah da si nameria niakoi oshte v nachaloto.

I samo i samo da niama promiana i da se opraviat neshtata sum turpiala .

НЕ ПОЗНАВАМ МОНОГАМНА РИБА...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА... ;D
И това е не е страшно...СТРАШНО Е ЗА МЕН ДА ЖИВЕЕШ С НЯКОЙ , КОЙТО НЕ ОБИЧАШ...Това е грях...Защо искаш да запазваш връзката , при условие , че не го обичаш?! , Че не си удовлетворена в тази връзка?! :-\ :rolleyes:

Но ти го търсиш този НЯКОЙ Милки...от много време..и самия факт , че го търсиш не те прави полигамна.... ;D

Можеш да намериш диамант..,но да не разпознаеш блясъка и да решиш...,че си намерила кристал...
Осъзнай първо какво търсиш , а после го търси... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #96 -: Юни 19, 2012, 11:09:34 am »

НЕ ПОЗНАВАМ МОНОГАМНА РИБА...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА... ;D

еееее Марайче, уби рибата, душа.  :93: :rolf:

склонна съм да се съглася, че рибите са изключително любвеобилни, както и до голяма степен другите водни зодии, но аз познавам "моногамни" риби. Освен това нашата Милки има стелиум в Телец - земните зодии, обичат да ограничават, да поставят ясни граници и видя ли дори 2 планети в нечий хороскоп (лични) в земна зодия, не очаквам изневери - ще има край на връзката, но изневери не (земята я мързи за такива неща...), при силна вода и само 1 планета лична в земя (моя приятелка Скорпи) - излизаше едновременно с 7 мъже.... това някой със силна земя НИКОГА не би го направил.  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #97 -: Юни 19, 2012, 11:16:55 am »
Ха-ха е чак пък със седем  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #98 -: Юни 19, 2012, 11:23:58 am »
Ха-ха е чак пък със седем  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

7 ! От де толкоз енергия не знам (Слънце и асц - Скорпион и още 2 планетки там).... ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #99 -: Юни 19, 2012, 11:26:19 am »
Аз слагам АЦ-то на човека на Милки в началните градуси на Скорпион. Някой друг опитвал ли се е да го търси ?
Ето и доводите ми :
Слънцето на Милки има опозе с Плутон и Юноната ѝ е във Венерин Знак в съвпад с Уран.
Неговия Уран е в съвпад с Венерата мъ в Скорпион, слгам ги обаче в 12 -тия му дом
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева