Милки, темата ме покърти.
Ти си интелигентна жена, с изгряващ лъв и Луна и Венера не само в съвпад, но и екзалте и на трон. Където и да заминеш на тази планета, каквото и да решиш да направиш винаги ще попадаш в добра среда и този аспект ще те защитава. Моите близки дори с този съвпад в дева, са изключителни късметлии и позитивисти - едни от най-приятните жени за общуване.
Имай предвид, че животът дава шансове постоянно. Но само при условие, че ти искаш да ги видиш. Лелята на моя приятелка на 60 се омъжи за чужденец (ние сме и помагали през нета, да комуникира с него), след като си отгледа децата сама и прецени, че и е време да си поживее. Класната ми на 57-58 се разведе и се ожени отново - и тя Слънчева Риба - водните зодии имате нужда от съпричастност, любов, емоции.
Вярно имаш стелиум в Телец, а Телците са бавни, устойчиви, но явно транз Юпитер върху натален Сатурн те е накарал сериозно да си пре-подредиш приоритетите в живота.
Не оставай с този мъж - ако трябва продай апартамента, дай му някаква сума, направи някаква промяна, just do it. И не се притеснявай, че родата няма да те разбере, аз толкова пъти съм го казвала във форума, ако съм слушала майка си до сега щях на 2 пъти да съм мъртва... а този криворазбран родов морал в България ме побърква. За да няма конфликти, трябва да се правим, че НИЩО не се случва, докато някой наистина не умре...дори съм слушала изключителни анализи от водещи БГ социолози по темата - българското общество е изключително агресивно и агресията е скрита и жените и децата страдат (естествено) от това.
Това е твоят живот. Прави каквото ти искаш - поне ще са твои лични грешки.
Понеже аз още на 21 се пробвах да емигрирам и имам опит в бягствата - имат смисъл ако си разбрал причините (аз си мисля, че ти си наясно със всичко, колкото и битово и болезнено да звучи). И винаги когато съм решавала да се боря, съм срещала хората, които са ми помагали, ВИНАГИ! Някакви супер случайни срещи, които променят целия ти живот - и в САЩ, и в Европа и в България, навсякъде е еднакво. Два пъти тотално съм изоставяла цялата си среда (най-близките си) и пак са ми се появявали хората с моите нови търсения и сме започвали заедно от нищото. :blink:
Вземи решение и действай - всяка не лична планета (от Юпитер нататък) в какъвто и да е аспект към друга планета в натала (особено връзките на Юпитер-Сатурн и отделно Уран, Нептун и Плутон към личните планети) - са предпоставка за нова енергия в твоя живот и възможност за нов живот - развод, брак, нова работа и т.н.