Да предположим..както казва Елфидка,че АС на мъжа ми може да е скорпион.
Мислила съм за това. Той е много мълчалив,потаен.И антисоциален.Той няма приятели.С никого не излиза.Просто сам ми е казвал ,че няма нужда от това.Той контактува само с хората,на които работи.Той е частник-майстор.
В останалото време се прибира в къщи,хубаво му е да обикалам покрай него,да има юут,детето да кръжи около нас. Това е добре.Но никога не ми е казал,: хайде да излезем,като мъж и жена,да намерим жена която да гледа детето,да поизлезем на кино,ресторант,театър.Никога!
А аз съм обратното.Искам да се виждам с хора,да общувам.
Той ми е казвал,че когато скъса връзка с някой-значи абсолютен край.Намрази ли го-нищо не може да го върне назад.Но това го отдавам,че има венера в скорпион.
Пък знае ли човек,може и АС да му е в скорпион.
Има всякакви риби.Аз наистина стези планети в телец съм търпелива,с нептун в 5ти имам богато въображение и като залагам на някои качества на мъжа до мен,мога да бъда продължително с някой.Както беше и с нас в началото.Аз не бях нечувано влюбена в него,но въображението ми е достатъчно богато,за да го приема,да се нагодя спрямо него,спрямо стилът му и нравът му.И това бе с идеята да се съберем,да създадем семейство,дете.В името на един нормален семеен живот.Аз лично бях на 35г.И си казах ,мога да живея с него,харесвам някои негови качества.
Но с времето какво стана,той спря съвсем да се привлича от мен,стреса ,ежедневието ни раздели.Емоционално.Преди се целувахме вечер преди лягане-сега го няма и това.....
Такива ми ти работи..