Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22448 Прегледи
Re: Развод
« Отговор #100 -: Юни 19, 2012, 11:28:40 am »
Привет на всички!
Милки, не знам дали си попадала на бг-мамма сайта, но там има един подфорум "Родители отглеждащи сами децата си" и има безброй много истории като твоята и доста се споделя и виждаш,че нито си първия, нито си последния. Може и да е много, много по-гадно от твоето положение. Решението разбира се ще си го вземеш сама, ама така според мен не се живее...

Сега ще приложа моята карта и тази на съпруга ми. Нещо стана преди една година с него, напусна ни - ей така като гръм от ясно небе... , но аз се очудвам на промените в мен които се случват последните 2-3 месеца и аз съм тази която ще подам документите - ясно е, че аз не съм съгласна с живота който той си устрой и смятам да го прекратя.
Ще се радвам, ако някои напише някоя друга дума...
Благодаря предварително!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Юни 19, 2012, 11:29:43 am »

НЕ ПОЗНАВАМ МОНОГАМНА РИБА...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА... ;D

еееее Марайче, уби рибата, душа.  :93: :rolf:

склонна съм да се съглася, че рибите са изключително любвеобилни, както и до голяма степен другите водни зодии, но аз познавам "моногамни" риби. Освен това нашата Милки има стелиум в Телец - земните зодии, обичат да ограничават, да поставят ясни граници и видя ли дори 2 планети в нечий хороскоп (лични) в земна зодия, не очаквам изневери - ще има край на връзката, но изневери не (земята я мързи за такива неща...), при силна вода и само 1 планета лична в земя (моя приятелка Скорпи) - излизаше едновременно с 7 мъже.... това някой със силна земя НИКОГА не би го направил.  ;)

Дори и по сидерал последната декада на риби има силно нептуново присъствие...
Не е важно къде са личните ти планети , а къде са планетите , които свързваме с моногамия и полигамия....
Имам конкретен въпрос към теб? Ще цитирам нея....
"Аз никога не съм го обичала." "Аз го съблазнявам, а той не ми обръща внимание".
Много е важно слънцето по отношение на това какъв тип мъж искаме и какво очакваме от връзката си...
Когато едно слънце има твърди аспекти от тежките планети...,то НИКОГА НЕ Е УДОВЛЕТВОРЕНО ОТ ВРЪЗКИТЕ СИ..../В това число и аз ;D/...Наред с това упр. на ДСЦ е показател за отношението ни към полигамия и моногамия...В неиния случай водолей...Доста често се срещат лезбийки и гейове с такъв дсц....НЕ ВИЗИРАМ НИКОЙ С ТОВА ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ...,ЧЕ КАКТО СЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ В ТОЗИ ФОРУМ МОЖЕ И БИК ДА ИЗЛЕЗЕ.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #102 -: Юни 19, 2012, 11:32:52 am »
Цитат на Марая относно знака на ДЦ :
В неиния случай водолей...Доста често се срещат лезбийки и гейове с такъв дсц....НЕ ВИЗИРАМ НИКОЙ С ТОВА ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ...,ЧЕ КАКТО СЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ В ТОЗИ ФОРУМ МОЖЕ И БИК ДА ИЗЛЕЗЕ....
 :85: :85: :85: :85: :85: :85:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #103 -: Юни 19, 2012, 11:33:03 am »
Привет на всички!
Милки, не знам дали си попадала на бг-мамма сайта, но там има един подфорум "Родители отглеждащи сами децата си" и има безброй много истории като твоята и доста се споделя и виждаш,че нито си първия, нито си последния. Може и да е много, много по-гадно от твоето положение. Решението разбира се ще си го вземеш сама, ама така според мен не се живее...

Сега ще приложа моята карта и тази на съпруга ми. Нещо стана преди една година с него, напусна ни - ей така като гръм от ясно небе... , но аз се очудвам на промените в мен които се случват последните 2-3 месеца и аз съм тази която ще подам документите - ясно е, че аз не съм съгласна с живота който той си устрой и смятам да го прекратя.
Ами при него си го има заложено по натал . Има Уран в седми дом .

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #104 -: Юни 19, 2012, 11:40:16 am »

НЕ ПОЗНАВАМ МОНОГАМНА РИБА...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА... ;D

еееее Марайче, уби рибата, душа.  :93: :rolf:

склонна съм да се съглася, че рибите са изключително любвеобилни, както и до голяма степен другите водни зодии, но аз познавам "моногамни" риби. Освен това нашата Милки има стелиум в Телец - земните зодии, обичат да ограничават, да поставят ясни граници и видя ли дори 2 планети в нечий хороскоп (лични) в земна зодия, не очаквам изневери - ще има край на връзката, но изневери не (земята я мързи за такива неща...), при силна вода и само 1 планета лична в земя (моя приятелка Скорпи) - излизаше едновременно с 7 мъже.... това някой със силна земя НИКОГА не би го направил.  ;)

Дори и по сидерал последната декада на риби има силно нептуново присъствие...
Не е важно къде са личните ти планети , а къде са планетите , които свързваме с моногамия и полигамия....
Имам конкретен въпрос към теб? Ще цитирам нея....
"Аз никога не съм го обичала." "Аз го съблазнявам, а той не ми обръща внимание".
Много е важно слънцето по отношение на това какъв тип мъж искаме и какво очакваме от връзката си...
Когато едно слънце има твърди аспекти от тежките планети...,то НИКОГА НЕ Е УДОВЛЕТВОРЕНО ОТ ВРЪЗКИТЕ СИ..../В това число и аз ;D/...Наред с това упр. на ДСЦ е показател за отношението ни към полигамия и моногамия...В неиния случай водолей...Доста често се срещат лезбийки и гейове с такъв дсц....НЕ ВИЗИРАМ НИКОЙ С ТОВА ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ...,ЧЕ КАКТО СЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ В ТОЗИ ФОРУМ МОЖЕ И БИК ДА ИЗЛЕЗЕ.... ;D

:clap: :rolf: :haha:
разкрихме ги гейовете и лезбийките...
Слънце с твърди аспекти от външните планети си е тегаво, особено за мъж, аз ги наричам социалните реформатори, но не виждам защо това да спира Милки да действа. Може никога да не намери съвършения мъж - но да има и кариера (социален живот) и да е удовлетворена от емоционалната близост, която изживява с човека до себе си.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Юни 19, 2012, 12:09:41 pm »
Анабел, :blink:
Социалните реформатори не само имат имат тежки аспекти на Слънце с транссатурновите...,но ги имат на кардиналните оси...
В противен случай няма как от кадентни , следващи...домове да извършват реформи... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #106 -: Юни 19, 2012, 12:12:02 pm »
Вижте обаче как действа транзита на на Сатурн върху Юноната. Тр. Сатурн е в/у СД Юнона на човека на Милки. Както всички знаем, Милки отдавна се колебае относно него а наталната му Юнона е на 15  градуса в Дева........Кога ли беше тр. Сатурн на 15 в Дева от октомври 2009 ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Юни 19, 2012, 12:31:05 pm »
За да има развод/раздяла трябва да има движение в/у наталния спектакъл...Често ингресиите на прогресивни планети , както и промяната във фазите им са индикации за раздяла/развод...Пр.Луна в домовете на кардиналните оси също показва промяна по отношение на социалния статус...Само транзитите не са достатъчни...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #108 -: Юни 19, 2012, 12:44:16 pm »
Анабел, :blink:
Социалните реформатори не само имат имат тежки аспекти на Слънце с транссатурновите...,но ги имат на кардиналните оси...
В противен случай няма как от кадентни , следващи...домове да извършват реформи... :blink:

да, това го потвърждавам. :)  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #109 -: Юни 19, 2012, 12:59:26 pm »
Да предположим..както казва Елфидка,че АС на мъжа ми може да е скорпион.
Мислила съм за това. Той е много мълчалив,потаен.И антисоциален.Той няма приятели.С никого не излиза.Просто сам ми е казвал ,че няма нужда от това.Той контактува само с хората,на които работи.Той е частник-майстор.
В останалото време се прибира в къщи,хубаво му е да обикалам покрай него,да има юут,детето да кръжи около нас. Това е добре.Но никога не ми е казал,: хайде да излезем,като мъж и жена,да намерим жена която да гледа детето,да поизлезем на кино,ресторант,театър.Никога!

А аз съм обратното.Искам да се виждам с хора,да общувам.
Той ми е казвал,че когато скъса връзка с някой-значи абсолютен край.Намрази ли го-нищо не може да го върне назад.Но това го отдавам,че има венера в скорпион.
Пък знае ли човек,може и АС да му е в скорпион.

Има всякакви риби.Аз наистина стези планети в телец съм търпелива,с нептун в 5ти имам богато въображение и като залагам на някои качества на мъжа до мен,мога да бъда продължително с някой.Както беше и с нас в началото.Аз не бях нечувано влюбена в него,но въображението ми е достатъчно богато,за да го приема,да се нагодя спрямо него,спрямо стилът му и нравът му.И това бе с идеята да се съберем,да създадем семейство,дете.В името на един нормален семеен живот.Аз лично бях на 35г.И си казах ,мога да живея с него,харесвам някои негови качества.
Но с времето какво стана,той спря съвсем да се привлича от мен,стреса ,ежедневието ни раздели.Емоционално.Преди се целувахме вечер преди лягане-сега го няма и това.....

Такива ми ти работи..

*

Grace

• 2257
« Отговор #110 -: Юни 19, 2012, 01:31:08 pm »
Привет на всички!

интересно ... горе-долу преди година неговата прогр Луна е направила съвпад ИЦ, Венера и секстил наталната му Луна. Вероятно тогава се е влюбил в друга ? Обаче нещо не мога по транзити да видя момента на внезапното му напускане... Кога точно е станало това?

всъщност, гледам по транзити Сатурн квадрат ИЦ/МЦ - Август 2011; Юпитер съвпад Луна в 1-и - чувствата са процъфтявали ...Интересно ми - между 23 и 25 август 2011 ли се е изнесъл мъжът ти от вкъщи ?
Така ли се е развивала историята ?
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 01:41:55 pm от Grace »

« Отговор #111 -: Юни 19, 2012, 01:46:16 pm »
Грейс и Нкара, благодаря за включването.

Грейс, тъй като часа на раждане не е съвсем точен, затова предполагам, че леко са мръднали планетите - напусна ни  14 юни 2011г, иначе на 25 май 2011 ми заяви, че ще се изнася. Дали се е влюбил в друга - един Господ знае... но въпреки че си тръгна, не ме оставя на мира - и тук и там - може би...  :-X
Но при мен какво се случва - с този транзит Плутон в седми дом... работата наистина е много сериозна...
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 01:51:18 pm от florina »

*

Grace

• 2257
« Отговор #112 -: Юни 19, 2012, 01:59:24 pm »
florina, искам да те питам - имате ли някакви бизнес съвместни начинания с мъжа ти ? имате много благоприятен огледален съвпад на Юпитер/Меркурий. дава взаимна подкрепа и насърчение, поощрява идеите и мислите в една посока и по еднакъв начин за много неща.
Ако е удобно и да питам - ти ли си човека с парите в тази връзка ? Според мен много лесно ти се удава да правиш кариера, макар че това, което трябва да научиш е как да градиш дом и семейство.

и още един въпрос имам. четох сега темата за неподвижните звезди, а картата ти може да бъде чудесен пример в това отношение.  :blink: та ... Слънце/Венера съвпад Регулус. Ако ти нямаш влиятелни хора за родители, мъж или в близкото обкръжение, тогава не знам кой ...Хайде да видим сега ..  ;)
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 02:08:10 pm от Grace »

« Отговор #113 -: Юни 19, 2012, 02:13:41 pm »
Нямаме съвместни начинания към момента, иначе да - мислим(хме) много в една посока, подкрепяхме се много. Определено той е по-деен, т.е. който взима(ше) по-мащабните решения за семейството...
В началото на връзката ни аз бях с по-големите материални възможности, но в последните години неговата кариера тръгна с бесни темпове нагоре - все пак има качества, които никой не може да ги отрече, и ги използва максимално в сферата си на работа, съответно и материалното му положение към момента е много блестящо.
И аз си имам моята работа, която не е зле. Смятам, че имам още поле за изява, и то ме "чака"  :blink:.
Съгласна съм за дома и семейството. Междудругото това беше довода му за напускане - уж...

Родителите ми са нормални хора, да баща ми е бащата-мечта-идеал. Цял живот съм имала от него всякакъв вид подкрепа, дори и сега в това за мен тежко положение. Да, за мен той е много влиятелен-в моите очи и душа. Иначе за друго не се сещам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #114 -: Юни 19, 2012, 02:24:29 pm »
да, в картата на мъжа ти има всичко нужно за успех в бизнеса и кариерата. но той наистина харесва майчински тип жени - с грижа за дома и семейството / Венера в Рак, че и в 4-и дом / семейния уют му е много важен. Обаче с Уран в 7-и дом - има нужда от известна свобода във връзките. И със сигурност жената да не е скучна, трябва дори да е разкрепостена / Уран тригон Венера / възбудата в интимните отношения е много важна и стимулираща за него. А как я получава - друг въпрос  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #115 -: Юни 19, 2012, 02:24:56 pm »
Мислила съм за това. Той е много мълчалив,потаен.И антисоциален.Той няма приятели.С никого не излиза.Просто сам ми е казвал ,че няма нужда от това.Той контактува само с хората,на които работи.Той е частник-майстор.
В останалото време се прибира в къщи,хубаво му е да обикалам покрай него,да има юут,детето да кръжи около нас. Това е добре.Но никога не ми е казал,: хайде да излезем,като мъж и жена,да намерим жена която да гледа детето,да поизлезем на кино,ресторант,театър.Никога!

Milky, аз и голяма част от приятелите ми сме с асц Скорпион - ние имаме нужда да принадлежим към група. Това е направо болезнено усещане, да не си сам, че си част от нещо и гледаме да ги балансираме нещата...емоционално и всичко да е честно. Потайни сме, но не с близките. Скорпионите имат нужда от емоции и изразяване на емоциите. Няма значение дали ще крещиш на един мъж скорпион или ще го обожаваш, стига да са ти дълбоки чувствата (да усеща енергията) и той става като "котенце" (и сегашният ми и бившият ми са с асц скорпион) и започва и той едно отдаване на енергия. Най-малкото сме дистанцирани (там където сме преценили, че ни е мястото).

Това, което описваш ми напомня много повече земен асц (те са капсулирани, и света да загине няма да се трогнат, нищо не може да ги сломи, омърси, но и не могат да усещат общите емоции).  ;)

« Отговор #116 -: Юни 19, 2012, 02:29:18 pm »
да, в картата на мъжа ти има всичко нужно за успех в бизнеса и кариерата. но той наистина харесва майчински тип жени - с грижа за дома и семейството / Венера в Рак, че и в 4-и дом / семейния уют му е много важен. Обаче с Уран в 7-и дом - има нужда от известна свобода във връзките. И със сигурност жената да не е скучна, трябва дори да е разкрепостена / Уран тригон Венера / възбудата в интимните отношения е много важна и стимулираща за него. А как я получава - друг въпрос  :blink:

Много, много съгласна с всяко едно изречение написано!

*

Grace

• 2257
« Отговор #117 -: Юни 19, 2012, 02:41:17 pm »
florina, погледнах ти транзитите и прогресиите. наистина периода е емоционално доста тежък за теб - прогр ти Луна е в Скорпион - дълбоки, интензивни, мъчителни чувства. към тях се добавя и опозицията на тр Нептун към Луна - объркване, несигурност, неяснота, разочарование, ... и всичко това по отношение на връзката и семейните въпроси. / МП Сл/Луна / И това вероятно не е отскоро, поне 1-2 г. До края на 2013 г ще трябва да бъдеш силна и да се справяш с проблемите. Помощ можеш и ще получиш от по-възрастни хора, независимо дали са ти роднини или някой, който да е като духовен учител за теб. И когато след около година Юпитер стигне Асц-та ти ще се върнат оптимизма, вярата и радостта от живота.  :blink:

« Отговор #118 -: Юни 19, 2012, 02:51:14 pm »
Грейс, много ти благодаря за отделеното време!  Аз съм  лайк в астрологията, но е вярно, че "звездите ми го говорят"! Така е, големи трансформации ми дойдоха на главата - направо такова чудо никога не е било. Всяка една дума много точно описва състоянието ми и периода е точен.

Дано от 2014 година да усетя отново радоста от живота и нещо хубаво да се случи и на любовния фронт.  ;)

Отново ти благодаря!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #119 -: Юни 19, 2012, 02:55:06 pm »

Milky, аз и голяма част от приятелите ми сме с асц Скорпион - ние имаме нужда да принадлежим към група. Това е направо болезнено усещане, да не си сам, че си част от нещо и гледаме да ги балансираме нещата...емоционално и всичко да е честно. Потайни сме, но не с близките. Скорпионите имат нужда от емоции и изразяване на емоциите. Няма значение дали ще крещиш на един мъж скорпион или ще го обожаваш, стига да са ти дълбоки чувствата (да усеща енергията) и той става като "котенце" (и сегашният ми и бившият ми са с асц скорпион) и започва и той едно отдаване на енергия. Най-малкото сме дистанцирани (там където сме преценили, че ни е мястото).

Това, което описваш ми напомня много повече земен асц (те са капсулирани, и света да загине няма да се трогнат, нищо не може да ги сломи, омърси, но и не могат да усещат общите емоции).  ;)

Може би си права :unsure:
Няма да разберем,само ще гадаем.
Даже някога си мисля,че е АС рак,привързан към дома,срамежлив,затворен.......