Благодаря ти Борисе,
толкова хубави неща си казал.Когато четях написаното от теб,сравних и начина по който говоря аз на моят мъж.Със същата интелигентност,спокойно,мъдро и дълбоко.Поне последният път,преди 3 дни бе така.Аз говорех така,а той мълчеше ли мълчеше.Никога нищо не казва.
Или ако излезе дума от устата му,то тя е пълна със злоба ,яд ,скандал.
За секса е абсолютно така.Явно той нещо не е добре,за да не му се прави.А може и да му се прави,но не с мен.А това е мое гадание,защото той нищо не казва.
По себе си съдя,колко много имам желание за това и колко зле се чувстваш като няма с кой.
Всъщност,ти каза ,че жената трябвало да направи така,че да спаси това положение.А мислиш ли че не съм го правила.и то не веднъж.Всякакви опити съм правила.То го прегръщам,целувам,закачам се ,шегувам.Той ми се усмихва и казва,ама сега какво правиш,ама недей,ох уморен съм......айде друг път.
Просто не мога да излреждам всичко....той се държи като ощипана мома,а аз съм ухажора.И в един момент,аз се уморих...не мога повече.И започнах да си харесвам други мъже.Но за моя много голяма жалост,въпросните мъже не ме искат.Първо ме ухажват и след време започват да странят от мен.
И така,на този етап,аз не мога да си намеря любовник! Това е една от моите големи трагедии.
Защото ако имам такъв,много по-лесно ще понеса този вкъщи....
В последните няколко дни мъжа ми не е добре.
Никога не се е грижил сериозно за здравето си.Трябва да умира,за да отиде на лекар.Преди няколко дни зъби,сега със някаква зверска инфекция в ухото и му дали антибиотици.Навън е 35 градуса,а той е облечен с пуловер и завит с одеало,че го тресе.
Последните дни той с мен беше много зъл.Какъвто монолог да поведа,той ме прекъсва със жлъч и злоба.
Преди малко му казах: не мислиш ли,че не си добре ,защото тези дни беше мтого лош,че прекаляваш с алчността си,с това че си устремен само към парите....а тях ги няма....
не се задържаш в семейството си..само на работа ходиш,нищо не правиш за дома...? а в отговор а той само сумти.......
А като се върне само се къпе,яде и ляга пред ТВто....нищо не помръдва оттук до там.И ако му кажа нещо,става още по злобен.
Е ,как да съм добре мили хора? Как?