Здравей Гост

Развод

• 158 Отговора
  • 22429 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Развод
« Отговор #120 -: Юни 19, 2012, 03:01:28 pm »
Разбира се , че това са само догатки, но когато предполагаш неговия АЦ, имай предвид, че на ДЦ си ти.....
Дц- трябва да притежава твои качества

Същото важи и за твоята карта. С Водолей на ДЦ на теб на ти трябва партньор с нещо уранясало или планета във Водолей .....
Няма двойка на света без активиране на оста 1-7
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 03:09:03 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #121 -: Юни 19, 2012, 05:12:31 pm »
Знакови квадратури между светилата (Слънце в Риби и Слънце в Стрелец, Луна в Телец и Луна във Водолей) и никакви други смекчаващи аспекти помежду им. Водата и олиото не се смесват (oil and water don't mix).

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #122 -: Юни 19, 2012, 05:53:57 pm »
Знакови квадратури между светилата (Слънце в Риби и Слънце в Стрелец, Луна в Телец и Луна във Водолей) и никакви други смекчаващи аспекти помежду им. Водата и олиото не се смесват (oil and water don't mix).

това е мн интересно наистина - защото всъщност в наталите им Светилата са в секстил по между си (еднакъв аспект) но я няма връзка между двата натала. Всеки си е отделна система.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #123 -: Юни 20, 2012, 03:40:00 pm »
.Аз не бях нечувано влюбена в него,но въображението ми е достатъчно богато,за да го приема,да се нагодя спрямо него,спрямо стилът му и нравът му.И това бе с идеята да се съберем,да създадем семейство,дете.В името на един нормален семеен живот.Аз лично бях на 35г.И си казах ,мога да живея с него,харесвам някои негови качества.
Но с времето какво стана,той спря съвсем да се привлича от мен,стреса ,ежедневието ни раздели.Емоционално.Преди се целувахме вечер преди лягане-сега го няма и това.....

Такива ми ти работи..

Здравей Milky,

За първи път днес прочетох историята на отношенията ти с мъжа ти, но ме докосна много емоционално. Разбирам те в търсенето ти на астрологични показатели за раздяла или друго в отношенията с него - не е лесно изведнъж да се реши всичко. Но някак си с цялата си същност искам да ти кажа, че най-вече трябва да събереш смелост и да се разделиш с него - от описанието ти смятам, че няма да изгубиш абсолютно нищо и съм убедена, че животът ти ще тръгне в по-добра посока.

Има много любов на света и никоя жена не заслужава този тип отчуждено неангажирано неподкрепящо и т.н. поведение.
Сигурна съм, че когато направиш тази крачка, ще се намери друг мъж, който ще е готов да ти бъде мъж в най-добрият смисъл на тази дума. Нещата се нареждат, когато имаме смелостта да направим крачката, макар и в един момент да изглежда страшно - в това съм е убедила от собствения си опит.

Ако няма кой да те подкрепи от роднините ти, както пишеше в един от постовете ти, поне знай, че ние те подкрепяме, аз във всички случаи. И не се страхувай, че ще ти направи нещо - както са писали хората по-нагоре, едва ли ще го направи, особено, след като толкова го казва.

Знам, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, особено раздяла, но с цялото си сърце се надявам да събереш смелост и не се съмнявам нито за миг, че ще е за твое добро.
Dare mighty things!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #124 -: Юни 20, 2012, 10:00:43 pm »
Лина,много ти благодаря миличка за подкрепата. :'(

*

Anabell

• 2022
« Отговор #125 -: Юни 20, 2012, 10:19:23 pm »
постът на Lina е наистина много хубав и искрен.  :blink: Понякога един такъв пост, може да промени нечий живот.

*

Papy

• 4343
« Отговор #126 -: Юни 20, 2012, 10:27:37 pm »
Емпатичен :)

Ние тука все сме едни студенокръвни и дидактични събрани

*

elfidka

• 3129
« Отговор #127 -: Юни 22, 2012, 08:37:05 am »
Милки, когато тр. Плутон застане на 13 гр. и направи тригон с Нат. венера, ще дойде и любовта и куража за нов живот.
Мъж, който ще срещнеш по работа, не казвам колега Венера е в 10, не в 6 дом. Активират се 4, 10, и 11 дом. Кармична любов, такава не можеш да я прескочиш  ;)
Очаквам и една детенце от него  ;D
По това време тр. Уран съвпад с мерка и е опозе на У7 - промени  партньоратвото. Реално тогава ще е раздялата със сегашния.
« Последна редакция: Юни 22, 2012, 09:35:38 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #128 -: Юни 22, 2012, 09:39:19 am »
всякакви аспекти към нейното слънце, марс, венера, транзити през 7 дом са подходящи за срещане на мъже. Ако тя иска това все пак :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #129 -: Юни 22, 2012, 10:16:17 am »
Милки, когато тр. Плутон застане на 13 гр. и направи тригон с Нат. венера, ще дойде и любовта и куража за нов живот.
Мъж, който ще срещнеш по работа, не казвам колега Венера е в 10, не в 6 дом. Активират се 4, 10, и 11 дом. Кармична любов, такава не можеш да я прескочиш  ;)
По това време тр. Уран съвпад с мерка и е опозе на У7 - промени  партньоратвото. Реално тогава ще е раздялата със сегашния.
Мерси Елфидке :blink:
Уж транзитен плутон тригон венера трябва да се усеща(4градуса сходящ),кога мислиш че може наистина да се запозная с този кармичния? При точният тригон ли? Когато стане 13гр?
А детенце няма как...аз си имам вече,не ми се забременява на 41 години.
Явно раздялата със сегашният ми мъж няма да е сега....но просто вече със всеки изминал ден не се издържа.Ужасно е сприхав,ни се води ни се кара.Все има някакви здравословни проблеми.Преди 1 седмица зъби,сега го боляло ухото,вчера му подута ръката....и тези неща+безпаричието го правят злобен и нервен.....
Трябва да изчисля кога плутон ще застане на 13 гр.
Мислиш ли,че влиянието на тригона може да се усеща от сега?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #130 -: Юни 22, 2012, 10:26:27 am »
Уж транзитен плутон тригон венера трябва да се усеща(4градуса сходящ),кога мислиш че може наистина да се запозная с този кармичния? При точният тригон ли? Когато стане 13гр?
Явно раздялата със сегашният ми мъж няма да е сега....но просто вече със всеки изминал ден не се издържа.Ужасно е сприхав,ни се води ни се кара.Все има някакви здравословни проблеми.Преди 1 седмица зъби,сега го боляло ухото,вчера му подута ръката....и тези неща+безпаричието го правят злобен и нервен.....
Едва ли.....нужни са подкрепящи аспекти, за тази цел Урана трябва да отиде в/у мерка и ....още други неща след макло ще погледна подробно
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #131 -: Юни 22, 2012, 10:35:49 am »
Аз видях.
Чак 2014 година някъде ще е точният тригон... :mellow:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #132 -: Юни 22, 2012, 10:43:53 am »
Едва ли.....нужни са подкрепящи аспекти, за тази цел Урана трябва да отиде в/у мерка и ....още други неща след макло ще погледна подробно

Горе долу,по това време ще е и съвпада на прогресивно слънце с нат.венера :-[ в 10 дом
С други думи казано.....ще трябва да съм търпелива ;D Да си дойде времето...
И изобщо,много аспекти вещаещи промяна и нова любов.
И както казваш ти Елфидке,чрез кариерата ,по работа...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #133 -: Юни 22, 2012, 10:49:37 am »
Всичко с времето си ... ;D  ;D
И аз така като тебе чаааакам ли чакам..... и работа чакам и мъж чакам...пък ще видим кое ще е по-напред при мене...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #134 -: Юни 22, 2012, 11:57:28 am »
а мен дали ще ме споходи нова любов или ще се събирам с бившия ;D

Милки, от опит ти казвам, че в началото наистина е страшно. Питай Марая как изглеждах в началото на раздялата. Струваше ми се, че целия свят е против мен, бях смазана и отчаяна. Когато се успокоиха нещата, започнаха да ми се случват много хубави неща, неща, които съм искала цял живот, но от съобразяване със съпруга не съм направила. И наистина са прави старите хора, които казват всяко зло за добро.

« Отговор #135 -: Юни 22, 2012, 06:44:29 pm »
MILKY, привет и от мен!!
Ще ти подскажа още една гледна точа.
Половите хормони са на върхът на имунната система,  ако един мъж няма нужда от споделяне и ласки в продължение на осем - десет дни е сериозно болен, нещо дълбоко стаено се готви да  му се стовари във връска със здравният му статус. Не го защитавам от гл.т. на мъжката солидарност, със сигорност е и депресиран (директно реже задържането на ерекцията и т.н), да знаеш че сте проспали няколко години в които този процес е пълзял. Мъжете са кекави на постоянен стрес. Изобщо прехода (модел) в страни като нашата, може да завърши успешно само заради жените!! Деградирайки постепенно, но не отменно, той не го знае вторачил в друго и след като няма друга муза, ти е било хубаво да поемеш контрола, както майките го правят към децата си рефлекторно. Сега (без да иска) те е повлякъл и тебе  и те подкопава емоционално, от там ще ти уязви системите, може да слезе (тази резунансната вълна) в някой "орган който да даде на късо" (обикновенно при жените - щитовидна жлеза, гърди, бъбреци), като конституционно твое слабо място. Ситуацията хич не е безобидна и й се иска да максимализира щетите. Ако му бием шута вън от дома и семейството, защото той не е много пълноценен, предполагам ще го удари на пиене за да ви накара да страдате (от съчувствие), ще ви обвини евентуално, че успеха му е убегнал, защото сте били зли към него и сте едни егойсти (твоята рода) всичките и ако се алохолизира (инсулт и/или диабет), детенцето ше се чувства много зле (ще страда и то ) откъм вътрешна подкрепа и няма да се гордее с вас като силен модел на родители (соц среда е място изпълнено с агресия). Последно този човек - съпруга ти - трябва да разбере, че както монетата има две лица, така и в живият живот - ние хората живеем в един своеобразен дуализъм - освен пари и кариера, имаме още тела и те трябва да се развиват, да се разбират. Защо се въртят тия мити планети и съзвездия над главите ни, защо тая огнетена ЗЕМЯ се трепе и страда заради надеждата на архиетипите, че няма всеки път да се случваме само като консуматори, че ще има деца които да растат с обич и да са много обгрижени. Нищо не го оправдава че е невеж в тази насока, в 21век това не те извинява!
Жестоко и хронично сте се наранили взаймно, имам една сакрална рецепта за вас, а и за всеки друг, които е отговорен за здравето си. Домашен пчелен мед по една или две лъжици сутрин и вечер на човек. В него има микро елементи от цялата менделеева таблица, дар от природата, дори не се разваля колкото и да се съхранява. За мен е стократно по-ценен от златото (само един елемент е това). Яжте го завинаги.

Един филм бих препоръчал да изгледате заедно "Разделени заедно", ако пророни сълза (мъжът), заслужава още един шанс!
Аз не знам какво го е мотивирало да бъде до теб, да му родиш или да минете заедно през живота? :unsure:

Стискаме ти палци Milky (и на детенце), вие сте ни важни!! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #136 -: Юни 22, 2012, 09:06:49 pm »
Благодаря ти Борисе,
толкова хубави неща си казал.Когато четях написаното от теб,сравних и начина по който говоря аз на моят мъж.Със същата интелигентност,спокойно,мъдро и дълбоко.Поне последният път,преди 3 дни бе така.Аз говорех така,а той мълчеше ли мълчеше.Никога нищо не казва.
Или ако излезе дума от устата му,то тя е пълна със злоба ,яд ,скандал.

За секса е абсолютно така.Явно той нещо не е добре,за да не му се прави.А може и да му се прави,но не с мен.А това е мое гадание,защото той нищо не казва.
По себе си съдя,колко много имам желание за това и колко зле се чувстваш като няма с кой.

Всъщност,ти каза ,че жената трябвало да направи така,че да спаси това положение.А мислиш ли че не съм го правила.и то не веднъж.Всякакви опити съм правила.То го прегръщам,целувам,закачам се ,шегувам.Той ми се усмихва и казва,ама сега какво правиш,ама недей,ох уморен съм......айде друг път.
Просто не мога да излреждам всичко....той се държи като ощипана мома,а аз съм ухажора.И в един момент,аз се уморих...не мога повече.И започнах да си харесвам други мъже.Но за моя много голяма жалост,въпросните мъже не ме искат.Първо ме ухажват и след време започват да странят от мен.
И така,на този етап,аз не мога да си намеря любовник! Това е една от моите големи трагедии.
Защото ако имам такъв,много по-лесно ще понеса този вкъщи....

В последните няколко дни мъжа ми  не е добре.
Никога не се е грижил сериозно за здравето си.Трябва да умира,за да отиде на лекар.Преди няколко дни зъби,сега със някаква зверска инфекция в ухото и му дали антибиотици.Навън е 35 градуса,а той е облечен с пуловер и завит с одеало,че го тресе.

Последните дни той с мен беше много зъл.Какъвто монолог да поведа,той ме прекъсва със жлъч и злоба.

Преди малко му казах: не мислиш ли,че не си добре ,защото тези дни беше мтого лош,че прекаляваш с алчността си,с това че си устремен само към парите....а тях ги няма....
не се задържаш в семейството си..само на работа ходиш,нищо не правиш за дома...? а в отговор а той само сумти.......
А като се върне само се къпе,яде и ляга пред ТВто....нищо не помръдва оттук до там.И ако му кажа нещо,става още по злобен.

Е ,как да съм добре мили хора? Как?

« Отговор #137 -: Юни 22, 2012, 09:38:18 pm »
Веднага пиша кратичко на прима виста, преди да съм усмислил цялата инф от теб, за да се опитам и да съм полезен с нещо.
Така ушите го болят, защото отказва да чуе какво му говори най-важният човек до него. И този човек влага цялата си енергия и опование за да бъде чут и адресата не ебава и затова ушите ще го болят. докато не се научи да ги използва.
Ако намерим нов любим и след време се получи сходна картина (му омекне трайно), значи че урокът ти не е докрай проработен. Нещата са много дълбоки, само с ''бабини зъби'' няма да минем. Затова да видим има ли с какво може още да ни научи оригиналът.
Вярвам че е късметлия с такава силна жена до себе си (това му е шанса на това момче).

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #138 -: Юни 22, 2012, 09:45:33 pm »
Веднага пиша кратичко на прима виста, преди да съм усмислил цялата инф от теб, за да се опитам и да съм полезен с нещо.
Така ушите го болят, защото отказва да чуе какво му говори най-важният човек до него. И този човек влага цялата си енергия и опование за да бъде чут и адресата не ебава и затова ушите ще го болят. докато не се научи да ги използва.
Ако намерим нов любим и след време се получи сходна картина (му омекне трайно), значи че урокът ти не е докрай проработен. Нещата са много дълбоки, само с ''бабини зъби'' няма да минем. Затова да видим има ли с какво може още да ни научи оригиналът.
Вярвам че е късметлия с такава силна жена до себе си (това му е шанса на това момче).
Благодаря ти Борисе,
кажи ми тогава как да не се получи сходна картина и това да не се случи със следващ партньор? :unsure:
Какъв е тогава моя урок? На теб на какво ти прилича?
Аз искам да оправя нещата,поне за себе си...все пак съм млада :unsure:

« Отговор #139 -: Юни 22, 2012, 10:06:22 pm »
Milky, мисля си, че моделите с които е бил "въоръжен" мъжът ти  и недокрай обективните стериотипи които е следвал (сляпо) не са се състояли и това го е сринало емоционално. Сигорно му е и кофти от приятелите му че е "заврян зет" и той там губи още самучувствие. Ти изкарваш повече пари от него и това го дразни, пак е уязвим, а не трябва. Говориш му за висшите сили и това би могло да е ключ за него, но той знае колко усилия се искат за такъв тип диалог и се прави че не го касае и става зъл като защитна реакция.. От какво??
Ти си силна жена и обикновенно се счита, че това е предпоставката един мъж да излети нагоре - напред. Какво не сработва? Ами ако бяхте с ипотека?
Имаме някакво нервно пренапрежение, което му докарва имунен срив, но трябва да се произнесе лекар, аз съм само интелигентна публика в най-добрия случай, но се опитваме да разбереме механизма, извинявай за което.