Аз имам две по-сериозни връзки през живота си до момента, които бяха на приливи и отливи, първата беше в продължение на 18 години, от които близо 2 години сме живяли заедно зад граница, а втората - аз бях ангажирана с чувства, докато за него бяха повече приятелски и сексуални увлечения. Първата я изживях много трудно, реалният финал не знам точно кога е, но датата на транзитите са в датата, на която по телефона му набълвах едни солени майни /раздяла/...Сега не може да ме погледне в лицето, бяга като попарен...Втората също многократно сме прекратявали и пак сначале, но миналата година окончателно беше решил че ще живее с Момата - датата на транзитите сложих пак на датата, на която избълвах гняв, болка и обида раздяла1/...След това пак сме се срещали, последната среща беше много добре изкарана, романтична, изпълнена с всичко от което години съм се нуждаела - внимание....като за изпроводяк /карта раздяла 2/...Реално все още ме търси като приятелче, но аз вече съм се отдалечила. Слагам композити - макар че не виждам да са много показателни. Иначе при мен развоят беше по Лунни възли, някъде назад в темите бях поствала първите срещи и там бях засякла действието им. По начало при мен СЛВ ми е с управител Уран и Сатурн.