Здравей Гост

ФИНАЛ НА ЕДНА ВРЪЗКА

• 86 Отговора
  • 17840 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: ФИНАЛ НА ЕДНА ВРЪЗКА
« Отговор #40 -: Юни 20, 2012, 03:46:23 pm »
Не съм сигурна, че горното правило работи
При нас у1-слънце, у7-уран, у3-меркурий, у4-венера

В момента тр мерк съвпад комп марс в 12-връх на тао със слънце и венера
Тр уран съвпад слънце опозиция на венера, тр сатурн почти на иц

...и Папи, какво ... ??

Ми нищо, какво :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #41 -: Юни 20, 2012, 03:53:39 pm »
Папи, ходих да ти търся композита в другата тема. Постни го и тук за удобство, моля  :blink:

Та, първо, Уран тепърва ще се задейства, гледайки градусите. Второ, Слънцето в композита е в един прекрасен голям тригон със Сатурн и Нептун. И най-важно - Слънце/Сатурн са У1/У7.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Юни 20, 2012, 04:00:33 pm »
Папи, ходих да ти търся композита в другата тема. Постни го и тук за удобство, моля  :blink:

Та, първо, Уран тепърва ще се задейства, гледайки градусите. Второ, Слънцето в композита е в един прекрасен голям тригон със Сатурн и Нептун. И най-важно - Слънце/Сатурн са У1/У7.  :blink:

Не мога  :( тия дни съм само с телефон
Вярно е за уран, но той вече е минал и през луна -у12, и през меркурий-у12-у3
Не си спомням нещо специално

« Отговор #43 -: Юни 20, 2012, 08:24:43 pm »
Аз имам две по-сериозни връзки през живота си до момента, които бяха на приливи и отливи, първата беше в продължение на 18 години, от които близо 2 години сме живяли заедно зад граница, а втората - аз бях ангажирана с чувства, докато за него бяха повече приятелски и сексуални увлечения. Първата я изживях много трудно, реалният финал не знам точно кога е, но датата на транзитите са в датата, на която по телефона му набълвах едни солени майни /раздяла/...Сега не може да ме погледне в лицето, бяга като попарен...Втората също многократно сме прекратявали и пак сначале, но миналата година окончателно беше решил че ще живее с Момата - датата на транзитите сложих пак на датата, на която избълвах гняв, болка и обида раздяла1/...След това пак сме се срещали, последната среща беше много добре изкарана, романтична, изпълнена с всичко от което години съм се нуждаела - внимание....като за изпроводяк /карта раздяла 2/...Реално все още ме търси като приятелче, но аз вече съм се отдалечила. Слагам композити - макар че не виждам да са много показателни. Иначе при мен развоят беше по Лунни възли, някъде назад в темите бях поствала първите срещи и там бях засякла действието им. По начало при мен СЛВ ми е с управител Уран и Сатурн.

*

Grace

• 2257
« Отговор #44 -: Юни 20, 2012, 08:40:08 pm »
daisy, прави ми впечатление, че и в двата случая е задействана Луната. Слънцето като че ли изобщо няма касателство.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Юни 21, 2012, 10:42:34 am »
Казах за уран, че е прибл съвпад слънце, не иц-нали говорихме за управители

И колко няколко-ако уран обикаля за 84 години, пък сега е в овен ... :)
Исках да кажа, че Уран ще направи аспект с иц на 20 градуса, когато отиде на 20 гр. в Овен а не във Везни разбира се  ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #46 -: Юли 11, 2012, 07:58:18 am »

Това е картата на деня, в който се разделихме. Ясно се вижда опозицията на У1 и У7. Но пък в четвърти дом Сатурн прави тригон със Слънцето и Меркурии.
Как да си направя композитна карта? Има ли програма, която да я изчислява директно?

« Отговор #47 -: Юли 11, 2012, 09:06:21 am »
всеки финал е ново начало- да мислим позитивно ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #48 -: Юли 11, 2012, 10:10:47 am »
Няма опозиция между У1 Луна в Скорпион и У7 Сатурн във Везни. Но има сходяща квадратура между Венера и Марс.

Композитна карта можеш да построиш в www.astro.com.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #49 -: Юли 11, 2012, 03:56:33 pm »
Няма опозиция между У1 Луна в Скорпион и У7 Сатурн във Везни. Но има сходяща квадратура между Венера и Марс.

Композитна карта можеш да построиш в www.astro.com.

А, да. Объркала съм Сатурн с Юпитер.
Мерси за линка, сега ще опитам.

« Отговор #50 -: Юли 12, 2012, 04:42:46 pm »
Ти махна картата, но щях да напиша, че с това тау между светилата и Марс сигурно ви е трудно да сте в мирни отношения.

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Юли 13, 2012, 03:09:00 pm »
Вече колко пъти си писах аспектите на развода, - вече не ми се повтаря. Общо взето добре си ги изброила, Грейс! но съм виждала и да се сключват бракове с Уран на десцендента.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #52 -: Юли 14, 2012, 04:10:36 pm »
Ти махна картата, но щях да напиша, че с това тау между светилата и Марс сигурно ви е трудно да сте в мирни отношения.

Аз ли? Картата сама изчезна, излезе съобщение, че е изтекло времето на връзката и за това я махнах. Но да, трудно се разбираме. Композита е трагичен, а в комбинът 3 планети са се наредлили в 12 дом и то все гадни. Ще опитам пак да сложа снимки на синастрия, композит и комбин. Транзитите и на трите карти показаха едно и също, а и транзита ми на новолуние говори за някакво завръщане. Да видим дали това беше финалът или само край на поредният епизод.

« Отговор #53 -: Ноември 21, 2012, 01:43:50 pm »
добре де, issidora, връщам се да гледам прогресиите.
тази прогр Венера като направи съвпад с наталния Плутон и секстил Луна, четири години по-късно, нищо ли не донесе?!!
прогр Луна малко след раздялата ви е минала праез Асц-та = ново начало за теб; но пък е влязла в скорпион - обсебеност и мъчителни, дълбоки емоции ...

НИЩО!!! буквално, в момента е в Стерлец, 18 градус, предтсои съвпад с Уран и тригон с нат. Слънце, но да ти призня не очаквам нищо, пр. Венера е в апликиращ съвпад с Плутон (1.36 гр) и точен секстил с Нептун, но все още нищо важно на любовния фронт не се случва, като изключим, че бившият ту се появява, ту изчезва, ей така, за да сложи сол в раната  :'(

ами в такъв случай - да ти прогнозирам / само по прогресии /  ;D
очаквай Любов - няма начин пр Венера върху Плутон да не се задейства, а за пр Луна ще почакаш докато наближи още малко тригона със Слънцето. Може би да се случат приблизително едновременно.  ;)
не мога да сметна наум транзитите, но сигурно и там ще се задейства нещо

ооо.. тр Плутон върху Луна, тр Уран опозиция Венера - думичката НИЩО ! скоро ще излезе от речника ти  ;D

Да дам обратна връзка на Грейс, наистина думата НИЩО взе да излиза от речника ми, 2008 се радзелих с пруятеля ми и 4 години нямаше наистина забележителни събития, но от едно известно време насам от всякъде някакви кандидати изкачат, за 4 години не е имало толкова, колкото са в момента  :-[ Грейс някъде беше писала, че въпросният човек, който ще изиграе важна роля в живота ми, сам ще ме намери, в момента има едно момче, което е приятел на съпруга на моята приятелка и без да ме е виждал, само по нейни разкази, много ме е харесал и настоявал да се запознаем, може и той да е човекът, когото Грейс визира, защото на практика той иска да осъществи контакт с мен, към момента още не сме се срещнали, но ако има развитие, ще да обратна връзка. Аз разбира се му издирих дата на раждане и се оказа с девешки стелиум (Слънце там, освен всичко друго), но обещавам да не подходя с предубеждение  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #54 -: Ноември 21, 2012, 02:05:57 pm »
Чета, чета, и се чудя какви транзити на тежки планети съм имала, след като за няма и 6 месеца се ожених и се разведох   :85: Основно беше Уран, но той колко да се движи за 6 месеца???
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Ноември 21, 2012, 03:16:47 pm »
Чета, чета, и се чудя какви транзити на тежки планети съм имала, след като за няма и 6 месеца се ожених и се разведох   :85: Основно беше Уран, но той колко да се движи за 6 месеца???
Картата ти може да работи по марс, нали и той момченце :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2012, 03:45:51 pm »
е, те и Марс и Уран са ми в квадрат, но Сатурн ми е бил върху Юпитер като втори У на 5Д

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #57 -: Ноември 21, 2012, 04:02:32 pm »
Тези събития тази година ли се случиха? Пробвала ли си по ведическата астрология да им потърсиш потвърждение?

Най-близкият аспект на У7 Марс е съвпадът със СЛВ. Може би следва да се обърне внимание и на транзита на нодалната ос? Също и този на Юпитер, както и смяната на посоката на движение на Уран.
« Последна редакция: Ноември 21, 2012, 04:42:44 pm от Mirabella »

*

Grace

• 2257
« Отговор #58 -: Ноември 21, 2012, 04:40:49 pm »
добре де, issidora, връщам се да гледам прогресиите.
тази прогр Венера като направи съвпад с наталния Плутон и секстил Луна, четири години по-късно, нищо ли не донесе?!!
прогр Луна малко след раздялата ви е минала праез Асц-та = ново начало за теб; но пък е влязла в скорпион - обсебеност и мъчителни, дълбоки емоции ...

ооо.. тр Плутон върху Луна, тр Уран опозиция Венера - думичката НИЩО ! скоро ще излезе от речника ти  ;D

Да дам обратна връзка на Грейс, наистина думата НИЩО взе да излиза от речника ми, 2008 се радзелих с пруятеля ми и 4 години нямаше наистина забележителни събития, но от едно известно време насам от всякъде някакви кандидати изкачат, за 4 години не е имало толкова, колкото са в момента  :-[ Грейс някъде беше писала, че въпросният човек, който ще изиграе важна роля в живота ми, сам ще ме намери, в момента има едно момче, което е приятел на съпруга на моята приятелка и без да ме е виждал, само по нейни разкази, много ме е харесал и настоявал да се запознаем, може и той да е човекът, когото Грейс визира, защото на практика той иска да осъществи контакт с мен, към момента още не сме се срещнали, но ако има развитие, ще да обратна връзка. Аз разбира се му издирих дата на раждане и се оказа с девешки стелиум (Слънце там, освен всичко друго), но обещавам да не подходя с предубеждение  ;D

issidora, много ти благодаря за обратната връзка. Радвам се, че има раздвижване при теб и не забравяй да пишеш как вървят нещата. :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #59 -: Ноември 21, 2012, 05:17:34 pm »
Тези събития тази година ли се случиха? Пробвала ли си по ведическата астрология да им потърсиш потвърждение?

Най-близкият аспект на У7 Марс е съвпадът със СЛВ. Може би следва да се обърне внимание и на транзита на нодалната ос? Също и този на Юпитер, както и смяната на посоката на движение на Уран.

Не, Мирабела, това стана преди 5г. Да, забравих да напиша за обрата на нодалната ос. Но по ведическата - нищо не разбирам от нея  :-[ Но ще ми е интересно как стои въпросът със сходящите аспекти на слънцето по ведическата и съответните му аналогии  ;D

А Шопенхауер