Здравей Гост

Луната в мъжкия натал - женски и мъжки луни

• 25 Отговора
  • 8290 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Доста поговорихме за нашите Луни.  :blink: ;) Нека сега дружно да обсъдим мъжете - как да разпознаем един мъж с "женска" или "мъжка" Луна е. И какво означава това.

Започвам  ;) - мъжки Луни - в мъжки знаци - въздух и огън. Рационални, предпочитат да дружат с мъже и жените като цяло не са смисъл на живота им. Не изпадат под влиянието на мечти и идеали относно нашия прекрасен пол, по - трудни за контрол и емоционални манипулации. Няма да срещнете мъж с мъжка Луна, който да си има 2-3 "най-добри" приятелки - довереници. Често обичат екстремните спортове. Обективни и самостоятелни те се чувстват добре в съвременния агресивен свят.

Мъже с женски Луни (земя, вода) - винаги имат нуждата от жена до себе си. Обичат женска компания и нямат проблем да слушат типично женски разговори - най-известните музиканти мъже - масови любимци (Елвис Пресли, Майкъл Джексън) са с женска Луна. Могат да изпаднат под тоталното влияние на жена и обичат да си фантазират и мечтаят за жени. Основателят на Playboy - има Луна в Риби. Режисьорът създал Бриджит Бардо (Роже Вадим) - Луна в Риби. Това са мъжете, които не могат да живеят без ЖЕНИ (тук имам предвид присъствието и комуникацията с жени, не сексуалните взаимоотношения). Не се чувстват много комфортно в съвременния свят, освен ако не са поп звезди. Не са самостоятелни, независими и аналитични, могат да бъдат лесно манипулирани.   
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
Re: Луната в мъжкия натал - женски и мъжки луни
« Отговор #1 -: Юни 20, 2012, 01:06:19 am »
Предполагам повечето мъже в нашия форум са с женски Луни.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юни 20, 2012, 01:50:49 am »
Предполагам повечето мъже в нашия форум са с женски Луни.  :blink:

Обидно заглавие...Страхотна тема... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3 -: Юни 20, 2012, 02:38:16 am »
Цитат
Предполагам повечето мъже в нашия форум са с женски Луни.

Без мен  ;D .

Реално в дълги периоди не съм изпитвал нуждата от жена, която да е постоянно до мен, с толкова много интереси, няма и как да е иначе, но пък в мен се крие желанието все пак да се навърта "едно дразнителче да ми вгорчава живота - търсач на силни емоции съм явно понякога"  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Юни 20, 2012, 10:11:04 am »
Цитат
Не са самостоятелни, независими и аналитични, могат да бъдат лесно манипулирани.   

как се манипулират мъже с Луна в Козирог и Скорпион ?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Юни 20, 2012, 10:18:46 am »

А защо ти е притрябвало да ги маниулираш ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #6 -: Юни 20, 2012, 10:39:49 am »

А защо ти е притрябвало да ги маниулираш ???

;D  elfidka, въпросът е с астрологичен подтекст ...и чакам отговор, че ми е интересно  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #7 -: Юни 20, 2012, 11:26:38 am »
хахах сегашният ми е с Луна в Скорпион, бившият ми беше с Луна в Козирог.  ;)

Как - разказвайки им мечтите си (плановете си). До няколко седмици ще ги припознаят като свои, защото не са самостоятелни в мисленето. Ако не припознаят вашите, ще припознаят нечии чужди. Ако искаш да се влюбят в теб - трябва мъже, на които се възхищават да им обяснят колко си готина (100% действа и с мъж с Луна в Телец). Могат да следват ТОТАЛНО модела на живот на техни идоли (певци, учени - това съм го виждала при Слънце Водолей, Луна Телец). Другата възможност е цялата им компания (среда) да те одобри или майките им. Това абсолютно сериозно. Все пак трябва да се чувстват добре с теб, но те се чувстват добре с всяка втора жена, която излъчва увереност, спокойствие и е успяла. Но могат да те зарежат за всяка жена, или ситуация, която ги кара да се чувстват по-добре. Те са като енергийни пеленгатори - там са, където има енергия, към дадения момент.   

Снощи проведох един разговор с мъж Слънце във Водолей, асц - Везни, Луна - Стрелец, идеи, размисъл, аналитичност, самостоятелност и просто усещаш, че този мъж е успешен (живее си живота) и си следва неговия път...

Не виждам как някоя жена ще го задържи, ако той САМ, не го реши това. Освен това има отговорност към другия пол - от типа на гражданско съзнание (това е нейният живот, тя работи колкото мен, има същите права като мен). Но това, което го вдъхновява него са обществените взаимодействия, структура, никога не съм го виждала да залита по жени, както по абстрактни идеи (а 2 петилетката в отношенията си я минаваме след година). И е тотално моногамен (стелиум в Козирог и стелиум с Скорпион).

За мъжете ми с Луна в Скорпион и Козирог не мога да твърдя това, напротив никакво доверие им нямам, щом са на повече от 50 км от мен. А съм имала приятел с Луна в телец, за който 100% съм сигурна, че ми изневеряваше...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8 -: Юни 20, 2012, 11:30:52 am »
И двама много близки приятеля имам с Луна в дева - единият се разведе, за по-младата си любовница, другият имаше 2 години връзка с две жени (и понеже ще става професор,  :P до 20 години на 100% очаквам да се разведе заради студентка - асц Риби, Луна и още 2 планети в 7 дом в Дева и Везни).

Много чувствителни, но към всички и всичко.  :blink:   

*

Grace

• 2257
« Отговор #9 -: Юни 20, 2012, 12:18:48 pm »
хахах сегашният ми е с Луна в Скорпион, бившият ми беше с Луна в Козирог.  ;)

Как - разказвайки им мечтите си (плановете си). До няколко седмици ще ги припознаят като свои, защото не са самостоятелни в мисленето. Ако не припознаят вашите, ще припознаят нечии чужди. Ако искаш да се влюбят в теб - трябва мъже, на които се възхищават да им обяснят колко си готина (100% действа и с мъж с Луна в Телец). Могат да следват ТОТАЛНО модела на живот на техни идоли (певци, учени - това съм го виждала при Слънце Водолей, Луна Телец). Другата възможност е цялата им компания (среда) да те одобри или майките им. Това абсолютно сериозно. Все пак трябва да се чувстват добре с теб, но те се чувстват добре с всяка втора жена, която излъчва увереност, спокойствие и е успяла. Но могат да те зарежат за всяка жена, или ситуация, която ги кара да се чувстват по-добре. Те са като енергийни пеленгатори - там са, където има енергия, към дадения момент.   

Снощи проведох един разговор с мъж Слънце във Водолей, асц - Везни, Луна - Стрелец, идеи, размисъл, аналитичност, самостоятелност и просто усещаш, че този мъж е успешен (живее си живота) и си следва неговия път...

Не виждам как някоя жена ще го задържи, ако той САМ, не го реши това. Освен това има отговорност към другия пол - от типа на гражданско съзнание (това е нейният живот, тя работи колкото мен, има същите права като мен). Но това, което го вдъхновява него са обществените взаимодействия, структура, никога не съм го виждала да залита по жени, както по абстрактни идеи (а 2 петилетката в отношенията си я минаваме след година). И е тотално моногамен (стелиум в Козирог и стелиум с Скорпион).

За мъжете ми с Луна в Скорпион и Козирог не мога да твърдя това, напротив никакво доверие им нямам, щом са на повече от 50 км от мен. А съм имала приятел с Луна в телец, за който 100% съм сигурна, че ми изневеряваше...

Анабел, ако има мъж, който ще се изправи 100 % срещу майка си, ако тя не те харесва, това е този с Луна в Скорпион.
Да кажеш въз основа на една Луна, че някой не е самостоятелен в мисленето е несериозно.
Виж, тук си права -

Цитат
те се чувстват добре с всяка втора жена, която излъчва увереност, спокойствие и е успяла
,
но това е валидно за всички мъже, които не са безнадежни неудачници.

Но наистина не намирам отговор на твърдението ти, че мъжете с Луна в земен или воден знак са по-лесни за манипулиране от тези с огнена или въздушна. Ако искаш, дай втори опит,  после аз ще опитам да ти отговоря  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #10 -: Юни 20, 2012, 12:28:28 pm »
Grace, мисля, че не си ме разбрала правилно - мъжете с луна в мъжки знаци, предпочитат мъжка компания, обсебени са от професионалното си развитие и обществените проблеми и ще зарежат всяка жена, за някоя своя идея. ФАКТ!

Всеки може да бъде манипулиран, но едните се поддават на "женски" трикове, другите това просто не ги вълнува. Това имах предвид.

Това за мъжете с Луна в Скорпион, ми го докажи ти, защото имам съвсем различни наблюдения. Те са програмирани от майките си до живот. Дори това, че действат "опаки" пак е контра реакция на майчината им реакция, а не действие следващо техните желания. Нали знаеш стария лаф - любовта и омразата са еднакви по сила, но с обратен знак.

Един мъж с Луна в Овен, дори няма да забележи мнението на майка си - БЕЗРАЗЛИЧЕН Е. Което е по-голяма независимост и от най-силната омраза.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #11 -: Юни 20, 2012, 01:00:29 pm »
Манипулацията е по Плутон...не е по Луната...
Скорпионските Луни умеят да манипулират...,а не да бъдат манипулирани..Често изглеждат в ролята на невинни жертви , но това не е така...

Аспект на Луна с Плутон , Нептун...може да покаже дали ще бъде манипулиран от майка си и как..,до колко...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Юни 20, 2012, 01:06:45 pm »

Аспект на Луна с Плутон , Нептун...може да покаже дали ще бъде манипулиран от майка си и как..,до колко...

и от жените като цяло (а може и да станеш добър политик и самият ти да манипулираш масата  :P

Сега Марая, като човек с опит и най-вече МНОГО опит с хората кажи и ти разликата между мъжете с Луни в женски знаци и мъжки знаци.  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Юни 20, 2012, 02:58:29 pm »
Един мъж с Луна в Овен, дори няма да забележи мнението на майка си - БЕЗРАЗЛИЧЕН Е

Ако пък има случаи, когато е тъкмо обратното тогава какво ще кажем ? Въпросният мъж може да има афинитет към по-инициативни, своенравни жени - само по Луна толкова. За мен като цяло както съм споделяла и преди, не можем да изведем общовалидно правило и заключение по принцип само поради причината, че на едни хора Луните са такива, а на други онакива. В зависимост от "камбанарията" е различно и отношението на различни хора, които може да коментират един и същи човек, но не го разбират еднакво. В тази връзка може да бъде манипулиран този, който е склонен към това и то не при всички случаи, а само когато срещне някакъв точно определен тип, който е склонен да "събуди" това в него.
« Последна редакция: Юни 20, 2012, 03:08:40 pm от Asol »

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Юни 20, 2012, 03:33:35 pm »
Grace, мисля, че не си ме разбрала правилно - мъжете с луна в мъжки знаци, предпочитат мъжка компания, обсебени са от професионалното си развитие и обществените проблеми и ще зарежат всяка жена, за някоя своя идея. ФАКТ!

Има много такива мъже, а има и много други, които просто не отговарят на това твърдение. ФАКТ. И аз и ти можем да дадем многобройни примери за едното или другото. Но е безсмислено. Защото и двете няма да сме прави. Да правиш толкова конкретни заключения въз основа на толкова изолирани фактори е грешно. Все едно да твърдим, че всички Близнаци са много интелигентни - ами не са.  :blink:
Всеки, който има его може да бъде манипулиран, Анабел. ФАКТ. Разликата е в начините по който може да бъде манипулиран. Затова и считам въпроса за манипулирането и разделението ти по луни за неточно. Аз бих ги разделила по скоро на въздушни, огнени, земни и водни. Така повече можем да хванем общите характеристики на видовете Луни. 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #15 -: Юни 20, 2012, 03:35:51 pm »
тази тема не е за манипулацията, който иска да пише да пише, на всички отдавна ни е ясно, че без натална карта всякакви анализи са субективни (а за много хора и с натална карта :P). Въпросът беше да се обменят мнения, а не да се заяждаме за някакви детайли. ФАКТ!

Затова и никой няма да се опитвам да оборвам и т.н.

*

Grace

• 2257
« Отговор #16 -: Юни 20, 2012, 03:42:13 pm »
Съжалявам, че го приемаш за заяждане.  :blink:
Не е лично, просто някои твърдения в постовете ти ме провокират да изкажа мнение. Бих го направила, дори и друг да беше автор на тези твърдения. Но с това надали те изненадвам  ;D  писането продължава ..  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #17 -: Юни 20, 2012, 04:38:44 pm »
спокойно Grace, отдавна си пишем във форума, трудно ще ме изненадаш. Но пък с удоволствие бих прочела смислен астрологичен пост от теб по темата.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Юни 20, 2012, 05:32:51 pm »
Познавам почти всички луни, може би без скорпион, овен, дева
Не може да се съди само по луната
Но
Като цяло мъжките луни са ми по-симпатични, имаме какво да си говорим, особено близнашките луни са ми слабост :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #19 -: Юни 20, 2012, 05:42:13 pm »
Сериозно изискване за недотам сериозна и обоснована астрологично тема. Анабел имай претенции за отговорите въз основа на запитването си в темата. Спрямо така поставената тема, която предполага повече общи приказки и извеждане на общи положения, коментарите на Грейс са си смислени откъдето и да ги погледне човек.
« Последна редакция: Юни 20, 2012, 06:04:04 pm от Asol »