хахах сегашният ми е с Луна в Скорпион, бившият ми беше с Луна в Козирог.

Как - разказвайки им мечтите си (плановете си). До няколко седмици ще ги припознаят като свои, защото не са самостоятелни в мисленето. Ако не припознаят вашите, ще припознаят нечии чужди. Ако искаш да се влюбят в теб - трябва мъже, на които се възхищават да им обяснят колко си готина (100% действа и с мъж с Луна в Телец). Могат да следват ТОТАЛНО модела на живот на техни идоли (певци, учени - това съм го виждала при Слънце Водолей, Луна Телец). Другата възможност е цялата им компания (среда) да те одобри или майките им. Това абсолютно сериозно. Все пак трябва да се чувстват добре с теб, но те се чувстват добре с всяка втора жена, която излъчва увереност, спокойствие и е успяла. Но могат да те зарежат за всяка жена, или ситуация, която ги кара да се чувстват по-добре. Те са като енергийни пеленгатори - там са, където има енергия, към дадения момент.
Снощи проведох един разговор с мъж Слънце във Водолей, асц - Везни, Луна - Стрелец, идеи, размисъл, аналитичност, самостоятелност и просто усещаш, че този мъж е успешен (живее си живота) и си следва неговия път...
Не виждам как някоя жена ще го задържи, ако той
САМ, не го реши това. Освен това има отговорност към другия пол - от типа на гражданско съзнание (това е нейният живот, тя работи колкото мен, има същите права като мен). Но това, което го вдъхновява него са обществените взаимодействия, структура, никога не съм го виждала да залита по жени, както по абстрактни идеи (а 2 петилетката в отношенията си я минаваме след година). И е
тотално моногамен (стелиум в Козирог и стелиум с Скорпион).
За мъжете ми с Луна в Скорпион и Козирог не мога да твърдя това, напротив никакво доверие им нямам, щом са на повече от 50 км от мен. А съм имала приятел с Луна в телец, за който 100% съм сигурна, че ми изневеряваше...