http://www.youtube.com/watch?v=lw9AxywSayI
Намерих това на компа в историята. Сестра ми има рожден ден. Тела е изключен. Не е с нея. Аз много прекалих,гаджето ми също. Тя е властна и сила. Напоследък думите и звучат така:Не ми се живее,нямам причина да оставам.
А е много силна жена,дори и да знае,че бърка продължава само защото е решила да бъде така.Инат е.
Въпроса е къде е? Близо до нас има гора. Страх ме е да не и се случи нещо. И тази песен-винаги плаче,когато я слуша.
Много ме разчуства. Пророних две сълзи от лявото си око - онова, което е от страната на скърбящото ми с теб сърце. Ти си загадъчна, интригуваща и непредсказуема. Почти колкото паве. И аз усещам, че няма смисъл да оставам - никога не съм чела "Лична драма", а вече преминах буйния пубертет и ми е късно да започвам. Страх ме е, че на теб ти се е случило нещо. Непоправимо.
Ако бяха живи Бах, Синатра, Елла и Рей нямаше да смогнат да теглят тежки благоевградски попържни по адрес на певачицата, която е отнела песента на живота им. Но не би. Не доживяха този музикален и лиричен шедьовър.
Мисля, че разбрах къде е дъното. Дъното е там, където те разплакват неща, които разсмиват другите.
Близо до нас има катерушки. Тревожа се за здравето на съседите. На възраст са, а рипат по катерушките.
П.П. Абе, сестра ти да не е отишла в гората да обяснява на Станишев за магистралите?
П.П.П. Тела обикновено е бодлив. А къде е мама?