Не знам какво може да направиш за мен с картите, освен да погледнеш какво ще кажат относно моето финансово положение- ще имам ли подобрение в тази област скоро време? (уфф, тоя дядка няма ли да се разкара от 2-рия ми дом...)
Първата карта е обърната осмица пентакли. Картата показва това, което се случва в момента и аз тълкувам значението й по два начина - първо или имаш проблеми с работата (може би си търсиш дори) или си недоволна от нея. Второ, може да се смята и за предупреждение ако мислиш да вземаш или вече си взела пари на заем, да си по-внимателна, що се отнася до връщането им после. Ако не си вземала още мисля, че ще е по-добре да не го правиш. Втората карта е обърната кралица на чашите. Позицията на картата е свързана с естеството на препятствията, които срещаш в момента, а значението й аз тълкувам, като присъствието или частичната отговорност за затрудненията ти, на жена, към която според мен трябва да подхождаш с особено внимание. Следващата карта е "Умереност" - също обърната. Според мен, значението тук е повече от очевидно - донякъде успяваш и ще успяваш да скърпваш положението си, но не винаги ще бъде достатъчно за теб. Четвъртата карта е обърната седмица жезли. Картата показва борбата ти с трудностите, която водиш, но също така според мен е и съвет да си по-решителна в действията си, по отношение на ситуации, които колкото и абстрактни да ти изглеждат, могат да ти помогнат да закърпиш положението, както показва предната карта. Картата "Паж на жезлите" (също обърната), се отнася до отминаващите вече събития и според мен значението й, отново опира до темата решителност. Преди, а може би и все още, ти е липсвала такава и вероятно заради това, си пропуснала възможността, да се възползваш от събития или обстоятелства, които биха могли да ти помогнат. Според мен картата може да се приеме и като съвет да си по-решителна в бъдеще (което подкрепя показаното от седмицата жезли). Това, което те очаква в близко бъдеще, е представено от обърната (отново) деветка жезли. На кратко картата показва, че ти предстои да се бориш още, а е възможно да се появят и нови трудности. Изхода от трудностите обаче за мен е неясен, следващата карта - обърната шестица жезли, показва неопределеност, а може би и известно закъснение в подобряването на материялното ти положение. Последната карта е обърната кралица на мечовете. Според мен, значението на тази карта тук е само едно - отново се загатва за жена с негативна нагласа към теб или такава, от която трябва да се пазиш. При положение, че това е последната карта, съм склонен да вярвам, че ако наистина има такъв човек около теб, то преодоляването на пречките, свързание с нея, са част от ключа към изхода на затрудненията ти.