Здравей Гост

За "безплатния обяд" и взаимните ползи

• 40 Отговора
  • 6664 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: За "безплатния обяд" и взаимните ползи
« Отговор #20 -: Юни 27, 2012, 01:42:23 pm »
хайде да те питам и аз сега - края на 2010 и първата половина на 2011г - каква събитийност има на любовния фронт? Много, ама много бих се учудила, ако ми отговориш нищо. може да е било несподелено, разочарование, тайно, неочаквано и пр. но все нещо трябва да е имало. В най-лошия случай, ще приема че тогава си заминал за Кипър, но липса на събитийност, категорично НЕ.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Юни 27, 2012, 01:44:15 pm »

:-\ Това с оплакването е много странно. Имал съм точно две връзки и то за по няколко месеца, през останалото време все съм удрял на камък - аз имам интерес, отсреща никакъв. Иначе правилно си разбрала за единствената, това ме вълнува.

Млад си още, спокойно, ще те оженим :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Юни 27, 2012, 01:48:50 pm »

:-\ Това с оплакването е много странно. Имал съм точно две връзки и то за по няколко месеца, през останалото време все съм удрял на камък - аз имам интерес, отсреща никакъв. Иначе правилно си разбрала за единствената, това ме вълнува.

Млад си още, спокойно, ще те оженим :)

;D  с тоя натоварен 7 дом, няма начин  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юни 27, 2012, 01:54:08 pm »

;D  с тоя натоварен 7 дом, няма начин  ;D

Не само. Слв е там, марс няма ни един отрицат аспект

« Отговор #24 -: Юни 27, 2012, 02:16:15 pm »
хайде да те питам и аз сега - края на 2010 и първата половина на 2011г - каква събитийност има на любовния фронт? Много, ама много бих се учудила, ако ми отговориш нищо. може да е било несподелено, разочарование, тайно, неочаквано и пр. но все нещо трябва да е имало. В най-лошия случай, ще приема че тогава си заминал за Кипър, но липса на събитийност, категорично НЕ.  :blink:

В края на 2010 и началото на 2011 и средата на същата 2011 друго освен болезнени спомени от последната ми връзка (която приключи през май 2010), не е имало. Бях стигнал до антидепресанти, а през въпросния край на 2010, ходех и на психоаналитик поради същите причини, изложени по-горе. Може да се смята, че нещата ги понесох доста тежко.

@akruks - сега ще погледна какво казват картите и ще ти пиша по-късно.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #25 -: Юни 27, 2012, 03:58:06 pm »
Не знам какво може да направиш за мен с картите, освен да погледнеш какво ще кажат относно моето финансово положение- ще имам ли подобрение в тази област скоро време? (уфф, тоя дядка няма ли да се разкара от 2-рия ми дом...)

Първата карта е обърната осмица пентакли. Картата показва това, което се случва в момента и аз тълкувам значението й по два начина - първо или имаш проблеми с работата (може би си търсиш дори) или си недоволна от нея. Второ, може да се смята и за предупреждение ако мислиш да вземаш или вече си взела пари на заем, да си по-внимателна, що се отнася до връщането им после. Ако не си вземала още мисля, че ще е по-добре да не го правиш. Втората карта е обърната кралица на чашите. Позицията на картата е свързана с естеството на препятствията, които срещаш в момента, а значението й аз тълкувам, като присъствието или частичната отговорност за затрудненията ти, на жена, към която според мен трябва да подхождаш с особено внимание. Следващата карта е "Умереност" - също обърната. Според мен, значението тук е повече от очевидно - донякъде успяваш и ще успяваш да скърпваш положението си, но не винаги ще бъде достатъчно за теб. Четвъртата карта е обърната седмица жезли. Картата показва борбата ти с трудностите, която водиш, но също така според мен е и съвет да си по-решителна в действията си, по отношение на ситуации, които колкото и абстрактни да ти изглеждат, могат да ти помогнат да закърпиш положението, както показва предната карта. Картата "Паж на жезлите" (също обърната), се отнася до отминаващите вече събития и според мен значението й, отново опира до темата решителност. Преди, а може би и все още, ти е липсвала такава и вероятно заради това, си пропуснала възможността, да се възползваш от събития или обстоятелства, които биха могли да ти помогнат. Според мен картата може да се приеме и като съвет да си по-решителна в бъдеще (което подкрепя показаното от седмицата жезли). Това, което те очаква в близко бъдеще, е представено от обърната (отново) деветка жезли. На кратко картата показва, че ти предстои да се бориш още, а е възможно да се появят и нови трудности. Изхода от трудностите обаче за мен е неясен, следващата карта - обърната шестица жезли, показва неопределеност, а може би и известно закъснение в подобряването на материялното ти положение. Последната карта е обърната кралица на мечовете. Според мен, значението на тази карта тук е само едно - отново се загатва за жена с негативна нагласа към теб или такава, от която трябва да се пазиш. При положение, че това е последната карта, съм склонен да вярвам, че ако наистина има такъв човек около теб, то преодоляването на пречките, свързание с нея, са част от ключа към изхода на затрудненията ти.

« Отговор #26 -: Юни 27, 2012, 04:24:59 pm »
Благодаря за тарото!
то много обърнати карти, наопаки си държал тестето  ;D ;D ;D
нямам заем и не бих ползвала, а жената до мен с пречките е майка ми
то и в астрологията излиза, чрез квадратураа на транзитен Плутон с Луната ми в натала

Странно е, че става въпрос за майка ти. Майките по принцип са за това да помагат... Както и да е. Тестето си го разбърквам много старателно, преди всяко гледане и обръщането на картите се получава по време на това. Факта, че излизат толкова много жезли и при това обърнати, означава много борба с живота.

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Юни 27, 2012, 05:00:11 pm »
Torn, август, декември 2012 и март 2013 са благоприятни периоди за любов. Оглеждай се, шанса е на твоя страна.

« Отговор #28 -: Юни 27, 2012, 05:42:47 pm »
Torn, август, декември 2012 и март 2013 са благоприятни периоди за любов. Оглеждай се, шанса е на твоя страна.

Така, както са се наложили обстоятелствата колкото и да се оглеждам, нещата ми изглеждат трудно постижими. Затова и насочих въпроса си към така нареченото "неизбежното да се случи". Убедил съм се, че в колкото и благоприятни периоди да навлизаме, ако обстоятелствата не са се подредили така, че да имаме реалната възможност да се възползваме от въпросните благоприятни периоди, то всичко си остава просто напразни надежди.

« Отговор #29 -: Юни 29, 2012, 02:55:07 am »
Tornquist, имаш водна Луна или воден Меркурий? После ще обясня защо питам.

Все още ми е любопитно защо ме пита за луната ми (както казах след това, тя е във водолей).

*

Asol

• 4140
« Отговор #30 -: Юли 02, 2012, 01:36:53 pm »
Е, щом има благоприятна възможност това означава, че и обстоятелствата би трябвало да ти дават едно рамо. Наблюдавала съм изключителна прецизност от астрологична гледна точка при реализирането на ситуации и то без момента на оглеждането. Все пак нещата са малко на кантар, защото има свободна воля и всеки човек, а и този срещу него може да "отиграе" някаква ситуация, към която и двамата имат допирателна и афинитет за момента по-различни начини.

« Отговор #31 -: Юли 02, 2012, 02:11:04 pm »
Е, щом има благоприятна възможност това означава, че и обстоятелствата би трябвало да ти дават едно рамо. Наблюдавала съм изключителна прецизност от астрологична гледна точка при реализирането на ситуации и то без момента на оглеждането. Все пак нещата са малко на кантар, защото има свободна воля и всеки човек, а и този срещу него може да "отиграе" някаква ситуация, към която и двамата имат допирателна и афинитет за момента по-различни начини.

Ок, това го приемам, но ще ти дам прост пример със себе си. На няколко пъти е ставало дума за благоприятни възможности и то точно по отношение на личния ми живот (да се разбира любовен такъв), но при липса на познанство с жена, която би могла да е потенциялна партньорка или както в случая, в който съм - имам интерес към дадена госпожица, но тя самата среща пречки/скрупули или чувства колебания да е с мен, то аз в крайна сметка ставам зависим от подредбата на обстоятелствата при нея. Все пак, както се казва, за тия неща трябват двама души. При мене всичко може да е цветя и рози, но за нея може да е инак (което както гледам, е...).

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #32 -: Юли 02, 2012, 02:46:08 pm »
Tornquist,

Кандидатирам се и аз за едно таро ако намериш време :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #33 -: Юли 03, 2012, 10:48:14 am »
Точно - необходими са двама. В този ред на мисли не е достатъчно само единия в определен период да има подобни възможности в астрологичен контекст, а и двамата. Друг е въпросът как ще подходят двамата в ситуацията. А по-благоприятни възможности в определени периоди винаги може да има, само че когато има по-голям акцент върху такива, вероятността да се получи нещо повече и по-сериозно от лек, неангажиращ флирт е по-голяма.

« Отговор #34 -: Юли 03, 2012, 11:51:44 pm »
Абе... зачетох се в една статия, която ми припомни една подробност, която не съм споменавал, когато си давах картите. Аз съм роден с цезарово сечение и според някои статии, това едва ли не ми е зачернило живота. Съдейки по това как се развиват нещата, ми се струва, че написаното не е просто ей така. Според вас доколко са верни подобни твърдения?

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Юли 04, 2012, 12:14:46 am »
Е, смешки

*

Asol

• 4140
« Отговор #36 -: Юли 04, 2012, 09:34:13 am »
Tornquist, не търси под вола теле, абсолютно всички без значение от начина им на раждане имат моменти или периоди, когато ги стяга чепика. Не си първия, нито последния, който има невървеж и терзания в любовната сфера. Това е една от главните теми, заради които хората се обръщат към астролог. Ако нещата се променят в желаната от теб посока ми се струва, че няма да ти пречи начинът, по който си се родил.  ;D

Не знаех, че рисуваш.

« Отговор #37 -: Юли 04, 2012, 12:35:40 pm »
Ако нещата се променят в желаната от теб посока ми се струва, че няма да ти пречи начинът, по който си се родил.  ;D

Ем то ако беше така, нямаше и да обърна такова внимание на астрологията по принцип. То ако трябва да съм честен, Таро-то ме въведе така да се каже в сферата на езотериката, но неуспехите в любовите, които ти споменаваш, ми задълбаха интереса така да се каже и към останалите популярни методи за прогностика.

Не знаех, че рисуваш.

Следвах промишлен дизайн в университета :P . Рисуване ми беше един от входните изпити, а в последствие имах доста часове по рисуване и анатомия.

« Отговор #38 -: Юли 04, 2012, 02:19:47 pm »
Tornquist, не търси под вола теле, абсолютно всички без значение от начина им на раждане имат моменти или периоди, когато ги стяга чепика. Не си първия, нито последния, който има невървеж и терзания в любовната сфера.

Те терзанията на Торн са циклични, само през летният сезон,явно и хормонално дисбалансирани,и миналото лято ни заля напоително със своята същност ,а зимата
 изчезна,сега пак :mellow:     
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #39 -: Юли 04, 2012, 03:50:55 pm »
Tornquist, не търси под вола теле, абсолютно всички без значение от начина им на раждане имат моменти или периоди, когато ги стяга чепика. Не си първия, нито последния, който има невървеж и терзания в любовната сфера.

Те терзанията на Торн са циклични, само през летният сезон,явно и хормонално дисбалансирани,и миналото лято ни заля напоително със своята същност ,а зимата
 изчезна,сега пак :mellow:   

Това, че влизам циклично тук, не означава, че терзанията ми са циклични. Те си присъстват от години, но не виждам защо трябва да досаждам нон стоп с тях. Питам нещо, някой ако иска ми дава отговор и така - очаквам и се оглеждам за възможности, а период от година според личното ми мнение е достатъчно време за да се случат много неща, включително и да се промени живота ми в определени аспекти, в частност тия които ме вълнуват. Ти лично, какво би ме посъветвала да използвам като интервал от време за въпросите си, та да избегна иронизиранията и сарказма? Всеки ден, седмица или месец, тримесечие?