Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46522 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Голямата любов
« Отговор #220 -: Февруари 08, 2013, 11:41:34 am »
Весооо, много интересни въпроси задаваш. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #221 -: Февруари 08, 2013, 12:03:42 pm »
Благодаря ти, Lillie!  :blink: Значи не е ненормално, ако един мъж се влюби в друг.

Както и жена да се влюби в друга :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #222 -: Февруари 08, 2013, 12:29:43 pm »
Обичала съм най-добрите си приятелки... Но дали е било като сестринска любов или нещо повече, ми е трудно да кажа. Може би при определени обстоятелства бих могла и да прекрача прага, но все още не ми се е случвало. :) Имам една приятелка, чията душа обичам и ще продължа да обичам, а ни делят 20 години и хиляди километри. Имала съм различни приятелства, но тази приятелка успя да се докосне до душата ми, а това е много повече от приятелство за купон, софра, излизане или просто да седнеш да си начешеш езика с някого, когато нямаш какво да правиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nukta

• 29
« Отговор #223 -: Февруари 08, 2013, 03:17:48 pm »
Благодаря ти, Lillie!  :blink: Значи не е ненормално, ако един мъж се влюби в друг.

Намесвам се:
Това е толкова нормално, колкото и любовта между мъж и жена. Много мразя някой като ми каже, ама те животните са моногомни. Я, пак да си помисли тоя дето го казва, колко от тях наистина са моногамни. Тва човек да е привлечен от противоположния си пол или от собствения си въобще не е значение, важното е да им се получава тръпката.  :rolleyes:

съжалявам, че се намесих, но исках и аз да се изкажа  :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #224 -: Февруари 08, 2013, 03:39:15 pm »
Nukta, благодаря много за мнението!

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #225 -: Февруари 08, 2013, 09:57:29 pm »
Това, което е полезно за израстването ти и това, което можеш да понесеш, или "ти стиска", са две различни неща. Тя и тръпката не понася на всеки.  :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Nukta

• 29
« Отговор #226 -: Февруари 09, 2013, 03:25:46 am »
Това, което е полезно за израстването ти и това, което можеш да понесеш, или "ти стиска", са две различни неща. Тя и тръпката не понася на всеки.  :blink:
оооо , даа... съгласна! Обаче тогава, когат оне им понася да не ходят да си играят с огъня.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Февруари 09, 2013, 10:01:43 am »
оооо , даа... съгласна! Обаче тогава, когат оне им понася да не ходят да си играят с огъня.

Да не търсят "голямата любов".  Защото когато човек не е готов да даде нищо от себе си, а е с нагласа само да го захранват с внимание, нещата не се получават и в един момент разбира, че цял живот се е въртял в затворен кръг, угаждайки на собственото си его. За съжаление някои хора много късно го осъзнават, когато вече няма време да идат на поправителен... не и в този живот. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #228 -: Февруари 09, 2013, 12:25:11 pm »

Да не търсят "голямата любов".  Защото когато човек не е готов да даде нищо от себе си, а е с нагласа само да го захранват с внимание, нещата не се получават и в един момент разбира, че цял живот се е въртял в затворен кръг, угаждайки на собственото си его. За съжаление някои хора много късно го осъзнават, когато вече няма време да идат на поправителен... не и в този живот. :)

:clap:
Е, това беше много добро!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #229 -: Февруари 10, 2013, 10:55:12 am »
Още едно доказателство, че за любовта не съществуват никакви ограничения http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LFXg3GlYSiY  ;D ;D ;D

« Отговор #230 -: Февруари 10, 2013, 04:58:25 pm »
Там се усеща най-силно емоцията. Ако в синастрия, примерно, на другия планета или ъгъл ти целнат ИЦто шансът да го усетиш този човек силно значително нараства (ако е подкрепено и от друго, още по-сериозно). Там се усеща обаче и отрицателното най-силно. Та, както може да е неземно щастие, може и адска мъка да е.

..наистина ИЦ е силно чувствително за хубави и нетолкова хубави усещания.....върху ИЦ на мой приятел е Луната на една мацка,с която имаха любов,но с много неразбории ...иначе вярно луните им нямат точен аспект ,но са в квадратиращи се знаци- нейната Луна в рак,неговата във везни/тук не знам кое е по-силно влияещо- дали хармоничността на Луната в знаците  или квадратурата между тях? /, имат и квадратура на марсовете, слънцата им са близкостоящи,но ен са в съвпад/14* разлика/ и нейната Венера е много близо до неговото Слънце/ нейното Слънце с Венера и Меркурий е в негов 5 ти дом/- той наистина много беше хлътнал,което отдавам на съвпада на нейната Луна с негов ИЦ , но не устояха повече от 6м май.......................по Плутон нещата са по-различни,обаче....по-дълбоки и по-тежки...и наистина фатални....там няма тън-мън.....особено с аспект Луна-Плутон/горката Луна/ :P ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #231 -: Февруари 10, 2013, 06:58:22 pm »
по Плутон нещата са по-различни,обаче....по-дълбоки и по-тежки...и наистина фатални....там няма тън-мън.....особено с аспект Луна-Плутон/горката Луна/ :P ;D
Абсолютно съм съгласна, но винаги съм си мислела, че когато има аспект на Плутон с лична планета, обсебеният е този с Плутона. Знам, че и на този със светилото не му е лесно, но как според теб ще усети една Луна опозицията със синастричен Плутон.Аз си мисля, че на Плутон му е по-гадно - той е ревнивия, абсолютно неспособен да контролира обсесията си.Може и да съм в голяма грешка, поправете ме ако е така  :-\

...за съжаление Плутон обсебва :(....при хармоничен аспект /от личен опит го казвам това,а и от други наблюдения също/ обсебването прави обсебения по-силен и го извисява някак и връзката е по-хармонична,докато при опозицията има противопоставяне на енергиите и тогава Плутон е по-яростен и агресивен,а Луната не приема тази негова агресия и се стреми да противодейства,но без резултат,естествено/..къде Луната ще надделее Плутон..всъщност зависи от знаците тук сигурно/ и тук Луната няма да успее да се извиси, а много по-остро ще се усеща като жертва на Плутон... :blink:

« Отговор #232 -: Февруари 10, 2013, 08:45:18 pm »
по Плутон нещата са по-различни,обаче....по-дълбоки и по-тежки...и наистина фатални....там няма тън-мън.....особено с аспект Луна-Плутон/горката Луна/ :P ;D
Абсолютно съм съгласна, но винаги съм си мислела, че когато има аспект на Плутон с лична планета, обсебеният е този с Плутона. Знам, че и на този със светилото не му е лесно, но как според теб ще усети една Луна опозицията със синастричен Плутон.Аз си мисля, че на Плутон му е по-гадно - той е ревнивия, абсолютно неспособен да контролира обсесията си.Може и да съм в голяма грешка, поправете ме ако е така  :-\

...за съжаление Плутон обсебва :(....при хармоничен аспект /от личен опит го казвам това,а и от други наблюдения също/ обсебването прави обсебения по-силен и го извисява някак и връзката е по-хармонична,докато при опозицията има противопоставяне на енергиите и тогава Плутон е по-яростен и агресивен,а Луната не приема тази негова агресия и се стреми да противодейства,но без резултат,естествено/..къде Луната ще надделее Плутон..всъщност зависи от знаците тук сигурно/ и тук Луната няма да успее да се извиси, а много по-остро ще се усеща като жертва на Плутон... :blink:
Значи стигаме до заключението, че не е само "горката луна", а и горкия Плутон.  :angry:

..ама луната не влиза в подсъзнанието и не човърка там,а Плутон там си играе както си иска  ..в моя случай беше - моята Луна в съвпад със Слънцето ми/в овен/ тригонирани от съвпад на Слънце,Плутон и марс /в лъв/- не спирах да мисля за тва същество/ и той за мен,ама аз 100 пъти повече/..а иначе съм наблюдавала опозиция на Луна /в риби/  с Плутон в дева/но в какви домове бяха не се сещам сега/...много страст имаше вярно, пъна се женската Луна,но  не можа да устиска .... :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #233 -: Февруари 12, 2013, 08:38:29 am »
Аз съм с мой Сатурн върху негова Венера. И аз нямам усещането, че владея ситуацията и смятам, че аз съм потърпевшата, но съвапда е в негов 8 дом, така че никога няма да разбера дали аз мачкам.
А моят Плутон е в секстил с неговото Слънце. Негов Плутон секстил с мой Нептун.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #234 -: Февруари 12, 2013, 10:43:48 pm »
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2871.0

Прочетете тази статия във форум,извадки от книги и мнения на различни автори.
По-надолу даже има астрологични фактори,сега тепърва ще ги прочета ;D
Но бързам да споделя ,това на което попаднах :-[

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #235 -: Февруари 12, 2013, 11:03:23 pm »
Абе, Милки, това ли намери да ни пуснеш за лека нощ?
Сега тотално се разочаровах, в този живот няма да срещна сродната си душа и туй то :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #236 -: Февруари 12, 2013, 11:12:14 pm »
Абе, Милки, това ли намери да ни пуснеш за лека нощ?
Сега тотално се разочаровах, в този живот няма да срещна сродната си душа и туй то :(
Ще я срещнеш :blink:

Ами,напоследък сама ровя из нета за такава тематика,породена от това което аз изпитвам към един непознат :-[
Аптекаря.
Всеки ден мисля за него и се чудя,дали не преувеличавам? :(
Но,тази среща не е от вчера ,а от миналата година.
Но още са ми пресни спомените от миналата седмица,усещането също,очите,погледа,вътрешното усещане.

И така....

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #237 -: Февруари 12, 2013, 11:29:45 pm »
Е, още ли не си го поканила на среща?!?!?!
А за срещата, дано си права!

*

Papy

• 4343
« Отговор #238 -: Февруари 13, 2013, 12:32:55 am »

Ами,напоследък сама ровя из нета за такава тематика,породена от това което аз изпитвам към един непознат :-[
Аптекаря.
Всеки ден мисля за него и се чудя,дали не преувеличавам? :(

Започва малко да ми минава...

Преувеличаваш
Фиксирай се в който и да е симпатичен непознат мъж, и 2 седмици по-късно ще си на същия хал като сега
Каквото човек сам си направи, никой не може

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #239 -: Февруари 13, 2013, 07:04:50 am »
Фиксирането може да е от прогресивната луна в скорпион ;D

Ще видим,времето ще покаже.