Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46725 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Голямата любов
« Отговор #20 -: Юли 02, 2012, 10:50:46 pm »
И аз вярвам! Аз съм безобразна романтичка и вярвам безпрекословно!  :-[ Всяка любов ми е била приказна. Просто хората идват и си отиват, всеки в своето време, в своя момент. За мен е естествено това, промяната.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Юли 02, 2012, 10:52:20 pm »
И аз вярвам! Аз съм безобразна романтичка и вярвам безпрекословно!  :-[ Всяка любов ми е била приказна. Просто хората идват и си отиват, всеки в своето време, в своя момент. За мен е естествено това, промяната.  :blink:

Аз ви се радвам  :blink: като не мога да шеърна, остава да се наслаждавам отстрани  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Юли 02, 2012, 10:53:57 pm »
Благодаря.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юли 02, 2012, 11:50:09 pm »
Аууу-какъв кеф-мойта е в неговия осми  ;D
А нептун му е в съвпад с луната ми, пък сатурна му е в тригон

Но обратното не е вярно  :P

« Отговор #24 -: Юли 03, 2012, 08:51:00 am »
 И аз вярвам в голямата любов! :blink:

В единствената, за цял живот. Жалко, че я изгубих. :'(

Аспектите:
- мой ИС съвпад негова Луна;
- мой МС съвпад негова Венера;
- негов МС съвпад мои Слънце/Венера;
- мой АС съвпад негов Нептун;

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Юли 03, 2012, 08:13:25 pm »
Какво имате предвид под това да се намести на ИСто?

Кое точно?

Нещо лично партньорско..там.

А какъв орбис приемате за съвпад с ИС при синастрия?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Юли 03, 2012, 08:27:02 pm »
Слагам синастрични карти на четирите най-големи любови в живота ми.

Вижда се,че нещата не са случайни ;D :-[

Първата,третата и четвъртата не са точен час,защото не го зная.

« Отговор #27 -: Юли 03, 2012, 08:32:32 pm »
С номер 4 ли е било най-страстно? Или номер 3?

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Юли 03, 2012, 08:42:45 pm »
4 :)

« Отговор #29 -: Юли 03, 2012, 08:44:29 pm »
2 & 3 ;)

А най-много романтика - 1:4 :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Юли 03, 2012, 09:15:32 pm »
2 & 3 ;)

А най-много романтика - 1:4 :rolleyes:

Позна :blink:
2 най-силна,много трудна и много любов и страст. 3тата също,но кратка.
От 4тата забременях,но го махнах,защото не исках дете от него.

Всички са били трудни,кармични и силни.

При всички транзитен плутон през 5ти дом,плутон управлява 5ти.
И като сложиш стелиума в телец...глей кво става ;D

Да добавя с 2,3,4 съм била в чужбина по един или друг повод.Наистина това много е допринесло за романтиката.
И тримата хора на изкуството,какъвто изначало съм и аз :-[
« Последна редакция: Юли 03, 2012, 09:21:07 pm от Milkyway »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #31 -: Юли 03, 2012, 10:24:49 pm »
любовта е илюзия, ако имаш много вода по натал - обичаш емоциите и един от начините да си ги набавиш - другите хора. Въздухът обича интелектуалният стимул - флирта, огънят усещането за случване, живот, земята - сигурността...ама няма такова понятие като "любов" в астрологията (емоции, творчество, партньорство - да, любов - не).

Най-щастлива и изпълнена с енергия съм била в други ситуации, творчески и там "любовта" е колективна, доста по-силна емоция и енергия, пък и няма наранени партньори (освен Телците, които си искат тяхното, някак и Девата и Козирога по-лесно се справяхме със споделянето на партньорската енергия).

А желанията на душата са безбройни - в мъжкия натал всеки път когато прогресивна Луна прави съвпад води до нова жена в живота му (ако си следва инстинктите, доста добре регулирани в съвременния свят). Предполагам целта е здраво разнообразно поколение, а не доживотен брак (и тук говоря за природната мъдрост, не за човешките защитни реакции).

Бракът напълно го оправдавам като избор на партньор, социална структура, но както можеш да разработиш един проект с поне 10 различни партньора и да се случи "химията" и качествения резултат, така е и с децата и връзките (и те са творчество разгледано по 5 дом).  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Юли 03, 2012, 10:38:40 pm »
Аууу, анабел, тая вечер много информация получавам от теб

Моето гадже-откакто е с мен прогресивната луна му е направила съвпад със седем от десет небесни телеса, в добавка и съвпад с асц и иц

Останали са плутон, уран, нептун

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Юли 03, 2012, 11:07:08 pm »
Аз лично имам само слънце във вода,и то на 29 гр ;D всичко останало е компилация от различните видове стихии ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #34 -: Юли 04, 2012, 12:45:58 am »
Най-щастлива и изпълнена с енергия съм била и съм в ситуции на четири очи. Дали с партньор, дали с дете, дали със съмишленик, дали с нещо, което обичам, но да не е колективно преживяване по възможност, че това ме нервира. Третият и нататък са ми винаги излишни.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #35 -: Юли 04, 2012, 06:25:07 am »
това, че "гаджетата Ви"/съпрузите са с вас, не означава, че това искат. Колко човека наистина си следват душата днес? ;) Внушението е много силен метод за контрол, добре овладян от женската Луна.  ;)

Папи не предизвиквай съдбата, до сега не съм видяла мъж, който да устои на една "знаеща как и искаща жена", (дойде му вдъхновението някоя вечер, че примерно му се ходи сам на заведение с приятели и по "случайност" срещне който трябва...). И ако тя също не вярва в някакви "морални" норми, а в усещанията си, ще имате доста забавна житейска ситуация....

*

Anabell

• 2022
« Отговор #36 -: Юли 04, 2012, 06:26:04 am »
любовта е илюзия, ако имаш много вода по натал - обичаш емоциите и един от начините да си ги набавиш - другите хора. Въздухът обича интелектуалният стимул - флирта, огънят усещането за случване, живот, земята - сигурността...ама няма такова понятие като "любов" в астрологията (емоции, творчество, партньорство - да, любов - не).

Най-щастлива и изпълнена с енергия съм била в други ситуации, творчески и там "любовта" е колективна, доста по-силна емоция и енергия, пък и няма наранени партньори (освен Телците, които си искат тяхното, някак и Девата и Козирога по-лесно се справяхме със споделянето на партньорската енергия).

А желанията на душата са безбройни - в мъжкия натал всеки път когато прогресивна Луна прави съвпад води до нова жена в живота му (ако си следва инстинктите, доста добре регулирани в съвременния свят). Предполагам целта е здраво разнообразно поколение, а не доживотен брак (и тук говоря за природната мъдрост, не за човешките защитни реакции).

Бракът напълно го оправдавам като избор на партньор, социална структура, но както можеш да разработиш един проект с поне 10 различни партньора и да се случи "химията" и качествения резултат, така е и с децата и връзките (и те са творчество разгледано по 5 дом).  ;)

Горките мъже ,които имат стелиум от 4-5 планети в натала и с тежка планета там ,цял живот само 2-3 жени-мъкаааааааааааа. ;D ;D ;D

При жените как се определя възможността за "нов" мъж,със съвпади на пр. Слънце ли? ;)

Не. Жените са по-комплексни същества. 
« Последна редакция: Юли 04, 2012, 06:31:55 am от Anabell »

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Юли 04, 2012, 07:48:50 am »
Папи не предизвиквай съдбата
Късно е да я предизвиквам, те съвпадите са минали, освен ако и другите аспекти не работят?
Цитат
до сега не съм видяла мъж, който да устои на една "знаеща как и искаща жена", (дойде му вдъхновението някоя вечер, че примерно му се ходи сам на заведение с приятели и по "случайност" срещне който трябва...). И ако тя също не вярва в някакви "морални" норми, а в усещанията си, ще имате доста забавна житейска ситуация....
Ще имаме...ще имат секс за една нощ, анабел :) а и ...защо знаещата и искаща луна трябва да е чуждата

*

Anabell

• 2022
« Отговор #38 -: Юли 04, 2012, 09:29:03 am »
Папи не предизвиквай съдбата
Късно е да я предизвиквам, те съвпадите са минали, освен ако и другите аспекти не работят?
Цитат
до сега не съм видяла мъж, който да устои на една "знаеща как и искаща жена", (дойде му вдъхновението някоя вечер, че примерно му се ходи сам на заведение с приятели и по "случайност" срещне който трябва...). И ако тя също не вярва в някакви "морални" норми, а в усещанията си, ще имате доста забавна житейска ситуация....
Ще имаме...ще имат секс за една нощ, анабел :) а и ...защо знаещата и искаща луна трябва да е чуждата

това наистина звучи наивно, ако една жена си науми да я любовница с някой, НИЩО не може да я спре. Разводът е по-тежка процедура, но и той се случва. Така, че зависи от жената, не от мъжа (при положение, че им е "писано" - има я химията).  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Юли 04, 2012, 09:32:17 am »
Блазе им на тези жени-всичко и всеки си имат