Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46550 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Голямата любов
« Отговор #60 -: Юли 15, 2012, 06:28:58 pm »
Anabell, какво точно от личните планети ти аспектират Юпитер и Сатурн при тези срещи ?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #61 -: Юли 15, 2012, 11:53:05 pm »
Anabell, какво точно от личните планети ти аспектират Юпитер и Сатурн при тези срещи ?

Аспектира всичко без Луна, Уран и Меркурий.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #62 -: Юли 16, 2012, 03:21:25 pm »
В синастрията с най-голямата ми любов имаме съвпад на негова Венера с моя Нептун. Огледален тригон Марс- Слънце. Съвпад на Луните.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #63 -: Юли 16, 2012, 09:36:01 pm »
при голяма, от гледна точка на време, като продължителност, при всички случаи е намесен Сатурн
а голяма, като наситеност на чувствата-  Нептун в аспект с Венера на партньора и обратно
за фаталната- Венера на партньора в твоя 8д или обратно

При нас е намесен Сатурн, моят в секстил с неговият Уран и съотв. Сатурните ни са в съвпад! Неговият Нептун в секстил в секстил с моя Плутон. И разбира се квадрат на моята Венера с неговият Уран. Със сигурност мога да кажа, че няма никаква любов, камо ли голяма! Единственото нещо, на което се кефя в тая синастрия, е моята Лилитка върху неговата Венера в секстил с моят Уран. Относно МЦ, моят Уран е на неговото МЦ, ама какво от това.

*

Grace

• 2257
« Отговор #64 -: Август 11, 2012, 08:25:00 am »
При нас е намесен Сатурн, моят в секстил с неговият Уран и съотв. Сатурните ни са в съвпад! Неговият Нептун в секстил в секстил с моя Плутон. И разбира се квадрат на моята Венера с неговият Уран. Със сигурност мога да кажа, че няма никаква любов, камо ли голяма! Единственото нещо, на което се кефя в тая синастрия, е моята Лилитка върху неговата Венера в секстил с моят Уран. Относно МЦ, моят Уран е на неговото МЦ, ама какво от това.

Това, което си написала за Сатурн секстил с Уран, съвпад на Сатурн, Нептун секстил Плутон- това са аспекти на цели поколения, с толкова съученици имаме съвпад на Сатурн, извинявай, но не са ми никаква любов :)
Този квадрат на твоята Венера с негов Уран не дава дълготрайност на една връзка, Уран в един момент ще си вдигне чукалата и ще забрави да се върне, а това за Мц не знам за какво си споменала- някой по-напред го е дал като знак за голяма любов ли? не знам какво се кефиш на тази Лилит в съвпад с неовата Венера, но твоя Сатурн е в съвпад с неговата Венера, твоето Слънце е в съвпад с негов ЮЛВ, в негов 12 съвпад с АСц- длъжник ти е от предишен живот, Твоят Марс съвпад с неговата Венера, негов Марс тригон с твоя Венера- това ви е събрало- страст, негов Сатурн в съвпад с негов Юпитер и в тригон с твоето Слънце- енергията протича хармонично, но в опозиция с твоята Луна- ето откъде ти идват емоционалните изблици, тр. Сатурн в края на 2009 и през 2010 ни опоноора овчите луни в комплет със съвпада на тр Уран, а това допълнително е донесло голямо количество емоционален дискомфорт, сега ви е преминал над Плутон и на двамата, така че каквото ненужно има за чистене ще го разкара, при него се случва в 8д- сигурно не му е лек период, а при теб в 4д- подтиква към смяна на дом, партньор, при негативни аспекти- загуба на родител (септември Сатурн ще мине над Прозерпина в твоя 4д, а октомври ще квадратира Слънцето ти); между Юнона имате квадрат- това обикновено вещае развод, в случай че се стигне до брак, сега видях, че твоята сълзлива рибешка Венера е в куинконкс с неговия Юпитер и Сатурн, така че не подскачай от радост, че твоята Лилит и Сатурн му мачкат Венерата  :blink:

;D   ;D   хареса ми коментара ..

« Отговор #65 -: Август 11, 2012, 10:00:43 am »
Добър анализ, Акрукс!
Специално квинкокса (и контрапаралела) между Сатурн и Венера (или беше Сатурн и Хирон?) ги наричат аспектите на разбитото сърце. Но то не пречи и без тези аспекти някой да ти разбие сърцето. Направих справка със синастрията между мен и един, да го нарека, "джентълмен", който ме хвърли в сърдечни мъки преди няколко години. Липсват квинкокси и контрапаралели между негов Сатурн и мои Хирон, Венера и Нептун. Единствено мой Сатурн е в опозиция с негово Слънце. Вярно е, че му действах рестриктивно (и респектиращо ;D).

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #66 -: Август 11, 2012, 12:29:12 pm »
Няма концентрация на енергия без Сатурн. Да ограничава, спира, но иначе човек се разпилява. Не познавам успял мъж, (като под успял дефинирам реализирал потенциала си в материалния свят), без сериозна майка, или съпруга. На Запад така ги е подхванал Сатурн - институциите и обществото е толкова организирано, че няма нужда жените да са толкова властни като отсам нас на изторк от Рая  :P ;). Но такива мъже имат и по натал силна връзка между Сатурн и Луна.

Всички мъже около мен имат или съвпад на Луна със Сатурн или опозиция. И всички работят много, но са успешни - или кариера или семейство, оставили са отпечатък върху света по някакъв начин.

Дори баща ми има съвпад на Луна със Сатурн в 22 градус Водолей, и е бил на 22, когато се раждам аз. Защото тогава заживява с мен и майка ми и напуска дома на баба ми. Но никога през живота си не е оставал без жена описвана от Сатурн около себе си. Преди това е бил МНОГО близък с пра-баба ми. А тя беше един проклет Телец, от род притежавал МНОГО земя (Сатурн) и се разпореждаше като генерал с всички....

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #67 -: Август 11, 2012, 03:26:27 pm »
Голямата любов я срещнах когато Лилит беше в съвпад с моят Плутон.

Венера на Десцендента в 7-ми и обратното.
Нептун на ИЦ.
Куп планети попадат в моят 8-ми дом.
Отделно моят Плутон в неговият 8-ми ;D.

Моите аспекти към неговата карта

Слънце, Мекурий, Хирон и АЦ тригон Луна.
Марс секстил Луна, Юпитер опозиция Луна, ама то не може без някой по-тежът аспект :-\ .
Слънце тригон Юпитер, секстил Марс и Уран.

По Нептун нещата са малко кофти, Слънце, Меркурий, Сатурн, Хирон, АЦ квадрат Нептун. Божествена ли ще да е тая любов или нереална ;D ?

« Отговор #68 -: Август 11, 2012, 04:40:49 pm »
По-скоро има опасност да бъде твърде идеализирана, връзката и обектът на чувствата.

А можеш ли да провериш къде беше прогресивна Луна и дали е имало аспекти по транзити и/или прогресии към Слънце, У7 и У5? Ако не ти се занимава, недей. Опитвам се да проверявам теорията.

« Отговор #69 -: Август 11, 2012, 05:15:10 pm »
Такава опасност не само има, ами е и факт ;D , но аз си идеализирам нещата по принцип, Венера квадратура Нептун по натал.

Прогресивната Луна е била в 3-ти дом, секстил У7.
По транзити Луната е била във 2-ри дом, съвпад Венера, минорен аспект към Слънцето, квадратура У7.

Ако може да попитам, теорията каква е ?

« Отговор #70 -: Август 11, 2012, 05:29:22 pm »
Благодаря за информацията за прогресивна Луна, а колкото до транзитна Луна (също и другите бързи планети - Слънце, Меркурий и Венера) - тя е само тригер, който действа на фона, създаден от по-бавните планети. Такава е идеята според теорията.

Теорията е, че в женска карта при влюбване/начало на връзка би трябвало да са активни някои от изброените: натално Слънце, оста AC/DC или по-общо 7-ми дом, управителят на 7-ми дом, 5-тият дом и неговият управител.

Възможно е прогресивната Луна в 3-ти дом да е улеснила запознанството, правейки те по-социално активна в онзи период. Секстилът към У7 пасва на естеството на събитието. Транзитна Луна в съвпад с Венера би трябвало също да указва към конкретното събитие - романтично запознаство. Затова ми е интересен фона. Само транзитен Лилит ли е правил мажорни аспекти към натални планети?

« Отговор #71 -: Август 11, 2012, 05:59:37 pm »
Транзитното Слънце в опозиция на наталното, тригон към Марс, Юпитер, съвпад със Сатурн /У5/.
Транзитен Меркурий квадрат Юпитер, транзитна Венера и тя.
Транзитен Юпитер тригон Луна и Мерк, квадрат Венера, опозиция Марс, секстил Юпитер, Сатурн и СЛВ, съвпад Нептун /У7/ и Уран.
Транзитен Сатурн секстил Марс и Юпитер, опозиция Сатурн и Плутон.
Транзитен Уран секстил Луна, Уран и Нептун, опозиция Мерк, тригон Юпитер, Плутон и СЛВ, съвпад Сатурн.
Транзитен Нептун квадратура Луна, тригон Венера, квадратура Плутон и СЛВ.
Транзитният Плутон тригон със Слънцето и опозиция с Марса.

Това са всички мажорни аспекти към наталните планети.
А, и Уран беше в точен съвпад с Десцендента, стана неочаквано и внезапно, точно по Урански :blink: .

« Отговор #72 -: Август 11, 2012, 06:24:11 pm »
Благодаря ти много, SunMoon, за подробната информация. Извинявай, ако съм те затруднила да търсиш.
Транзитът на Уран през DC в съвпад със Сатурн (У5) и Юпитер в съвпад с У7 Нептун мисля, че са супер показателни за нова връзка/любов. Добавяме към това, че транзитен Нептун (и Юпитер) са аспектирали Венера (а и Луна). Аспектите между Нептун и Венера нали ги наричат "аспектите на Пепеляшка".

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #73 -: Август 11, 2012, 08:21:22 pm »
Теорията е, че в женска карта при влюбване/начало на връзка би трябвало да са активни някои от изброените: натално Слънце, оста AC/DC или по-общо 7-ми дом, управителят на 7-ми дом, 5-тият дом и неговият управител.

Щом темата е за любов, няма как да не се включа.  :-[ ;D Опитвам се да открия сред транзитите на 13-ти май, когато се видях с Близначкото, аспектите, които споменаваш. Ние се видяхме няколко минути след полунощ, забелязах го още от автобуса - как стоеше в колата си и чакаше, и може би още тогава се влюбих в него, чувствах се супер странно. От картата виждам, че тр. Луна е била в 5-ти дом, точно върху Лунния възел, тр. Уран в 7-дом в точна опозиция със Слънцето и Марс, тр. Нептун в секстил с Уран У5, тр. Юпитер и Слънце в опозиция с натална Венера... Тези аспекти подкрепят ли теорията? Не знам дали е Голямата любов, но много ми се иска.

А в мъжка карта кои аспекти могат да означват влюбване и начало на връзка - аспекти към Луната?  :-\
В неговата карта виждам, че тр. Юпитер и Слънце са в опозиция с Луната му... , тр. Венера в 5-ти дом...

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #74 -: Август 11, 2012, 08:26:10 pm »
При мен са налице всички показатели за любов или поне по-вълнуващ флирт, но нищо не се случва. А предпоставки има и по прогресии, и по транзити. Не само любов, ами и нищо друго не се случва. За първи път се съмнявам толкова сериозно в астрологията.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Август 11, 2012, 08:38:11 pm »
При мен са налице всички показатели за любов или поне по-вълнуващ флирт, но нищо не се случва. А предпоставки има и по прогресии, и по транзити. Не само любов, ами и нищо друго не се случва. За първи път се съмнявам толкова сериозно в астрологията.

На мен ми се случи чак, когато тр. Юпитер започна да излиза от 5-ти дом при разходящия му тригон с натален Уран в 9-ти. Понякога става при разходящи аспекти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #76 -: Август 11, 2012, 08:50:38 pm »
Стела, с теб имаме почти идентична домофикация само че при мен асц. е Козирог. Сега Юпитер е на К6, но в шести дом нямам планети. При влизането му в Рак нещо може и да се случи, тогава ще мине през ДЦ.
Имам пр. Луна и Мерк върху натално Слънце в Риби
тр. Венера направи опозиция с нат. Марс, Сатурн, Уран и мина през ДЦ в същото време тр. Марс опозира нат. Венера и Луна и в момента е на МЦ заедно със Сатурн. След 2-3 дни ще направят точен съвпад на МЦ и това ще е в опозиция на нат. Юпитер и широка опозиция на Луна и Венера
И след всички тези предпоставки - нищо!
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #77 -: Август 11, 2012, 10:59:11 pm »
Аз също съм се обзавела с "любовни" аспекти с нулев резултат.

« Отговор #78 -: Август 12, 2012, 01:13:16 am »
Благодаря ти много, SunMoon, за подробната информация. Извинявай, ако съм те затруднила да търсиш.
Транзитът на Уран през DC в съвпад със Сатурн (У5) и Юпитер в съвпад с У7 Нептун мисля, че са супер показателни за нова връзка/любов. Добавяме към това, че транзитен Нептун (и Юпитер) са аспектирали Венера (а и Луна). Аспектите между Нептун и Венера нали ги наричат "аспектите на Пепеляшка".

Не, изобщо не се затруднявам, даже ми е приятно. Сега дори се сетих да си погледна и картата на първото влюбване.

СЛВ на ДЦ.
Луна в 9-ти /беше чужденец/, квадратура към Слънцето и У5.
Транзитен Нептун квадратура Луна и Юпитер, тригон Венера.
Отделно прогресивната Луна, Венера и Юпитер са в съвпад с нат. Юпитер. Луната е в тригон с У5.

Изобщо много действат при мен тези работи :P .

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Август 12, 2012, 01:26:54 pm »

тр. Венера направи опозиция с нат. Марс, Сатурн, Уран и мина през ДЦ в същото време тр. Марс опозира нат. Венера и Луна и в момента е на МЦ заедно със Сатурн. След 2-3 дни ще направят точен съвпад на МЦ и това ще е в опозиция на нат. Юпитер и широка опозиция на Луна и Венера
И след всички тези предпоставки - нищо!
ти в тези опозиции предпоставки за голяма любов ли намираш  :o :o
щом тр. Марс е опнал нат Венера и Луна, значи и Сатурн преди това ги е онодил с транзита, а опозиция на тр. Сатър с нат. Венера обикновенно подтиква обвързаните към развод, та не вярвам развързаните да вържат в този период
Ще чакаш ред, Сатурн като стане скорпи и тригонира твоя Слънчо, а тр. Юпи ще секси Луната У7 и Венерата У10 и У5 редполагам, а и нат. Юпи за късмет :)

;D