Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46748 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Голямата любов
« Отговор #140 -: Август 14, 2012, 12:34:51 pm »
А аз като нямам пукната планета в 7-ми дом и управител ми е Близнаци, задължително ли е да имам от тук нататък 2 или 3 брака, или е възможно единия да е отпаднал с предната ми връзка :o Извинявам се за аборигенския въпрос... А как да изчисля кога е възможно да започна някаква?

Не разбрах. Няма планети в 7ми, но два-три брака... Само защото е в Близнаци ли????? Няма такова нещо. И всичкото това са само теории, които при някои работят, при други - не. Що се отнася до започването на връзка, нещата за мен стоят по същия начин. Явно има астролози, които са по-напред с материала и могат да изчислят тези точки на започване/приключване, ще потърся сега от авторката, която Divna препоръча нещо. НО иначе има толкова аспекти, които могат да доведат до това, а може и до нищо да не доведат, че... Аз съвсем скоро имах три от четири такива аспекта и никаква връзка не съм започнала. Изучи си собствената карта и наблюдавай известно време кой транзит какво ти носи, не при всеки планетите носят едни и същи неща.

« Отговор #141 -: Август 14, 2012, 02:27:13 pm »
Ще сложа карти и на двамата, ако Ви се занимава. Моята е първа, въпреки че няма смисъл от неговата, понеже нямам час... Но днес има рожден ден :blink: Дано да си пожелае нещо хубаво, свързано с мен ;D
А аз като нямам пукната планета в 7-ми дом и управител ми е Близнаци, задължително ли е да имам от тук нататък 2 или 3 брака, или е възможно единия да е отпаднал с предната ми връзка :o Извинявам се за аборигенския въпрос... А как да изчисля кога е възможно да започна някаква?

Интересно ми е как си имала само 2 връзки. У7 ти е 10-ти дом. Отделно Венера ти е неаспектирана, при това в Стрелец, а неаспектираните планети могат да се изразяват много силно, че е и в 1-ви дом. Може би заради У7, Меркурий в съвпад с Марс съдиш прибързано околните ? А Луната макар и в Рак, но с квадратура към Марс не е много благоразумна, още повече, че Марс управлява 5-ти дом който се свързва с любовните афери и романтиката.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #142 -: Август 14, 2012, 02:32:52 pm »
Ами не знам защо така се получава, затова ми минават разни неща през главата за отминали жовоти и т.н. Иначе връзка съм имала само една - тази втората карта, която качих и човека, за когото говоря, че съм глътнала плувката, всъщност не съм имала връзка с него. Надявам се да имам... Затова се чудя кога изобщо е възможно да започна някаква. Няма да споменавам от колко време съм сама...

« Отговор #143 -: Август 14, 2012, 02:47:11 pm »
Ами за това писахме. Най-вече когато има активност при наталното слънце, Асцендента и Десцендента, 7-ми и 5-ти домове, както и техните управители. Венера също играе роля според мен :blink: .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #144 -: Август 14, 2012, 05:49:17 pm »
Затова се чудя кога изобщо е възможно да започна някаква. Няма да споменавам от колко време съм сама...

Ами пусни карти с транзити и прогресии. Поотделно по възможност, за да се видят всички транзити.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #145 -: Август 14, 2012, 06:19:00 pm »
Ronia, ето картите. Много благодаря :-[ :wub: Момичета, ще се радвам, ако не ви е дотегнало, да кажете нещо, каквото и да е :blink:
« Последна редакция: Август 14, 2012, 06:39:05 pm от vezni »

« Отговор #146 -: Август 14, 2012, 07:33:18 pm »
Просто на пръв поглед не ми се връзваше с цялостната карта.

vezni, транзитен Юпитер в 7-ми дом, транзитна Луна и Венера съвпад с нат. Юпитер, който е управител на асцендента, като цяло и това са индикации, но пък тези опозиции на транзитната Венера :rolleyes: като че ли объркват работата.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #147 -: Август 14, 2012, 09:31:38 pm »
Ronia, ето картите. Много благодаря :-[ :wub: Момичета, ще се радвам, ако не ви е дотегнало, да кажете нещо, каквото и да е :blink:

На първо място Сатурн още не е приключил с теб.  ;D Каквото ще се случва, ще се случва при разпадащ се съвпад със Слънцето ти, тоест на последните градуси на Везни, когато сатурн по традиция ще остави подарък. При теб той е У2 и освен с пари, това се свързва и с всичко, което е ценно за нас. Сатурн е минал през наталния Меркурий, У7, предполагам че оттогава насам нещата в личен план не вървят и това е нормално. Според мен от момента на разпад на Сатурн със Слънцето ти и тригона на Юпитер към Меркурия ти от 7ми към У7, нещата би следвало да се отпушат. ЮЛВ ти е на ДСЦ и може да е докарало и оттам малко повече носталгия и дърпане назад. Но и това ще мине. :) Сатурн квадратира и Луната, както и моята, а това е много труден емоционално перидо, дръж фронта, излиза от квадрата скоро. Ще ида да погледна прогресиите, да видим нещо има ли там. Не унивай! Сатурн през Слънце стяга редиците, но ще знаеш защо съвсем скоро.

Значи, съвпадът Слънце/Меркурий У9, У7 е готин, опозе Луна У8, обаче в 12/6... Я си пусни прогресиите без натал да видим домификацията, и то с транзити. Пусни само пр карта и после цъкно над картата вдясно бутончето с транзити.
« Последна редакция: Август 14, 2012, 09:37:59 pm от Ronia »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #148 -: Август 14, 2012, 11:46:33 pm »
Ronia, отново ме правиш щастлива :wub: Чакам с нетърпение какво ще кажеш :-[ Съжалявам за закъснението, но не бях вкъщи. Иначе наистина минавам през ужасен период (явно не само аз). Наистина не ми върви, нито с университета, нито с приятелите, какво да говорим пък за любовта... А може ли да се разбере кога-горе долу ще премине този безкраен период, искам да си имам гадже и да е момчето, дето си харесвам :-[ Има ли как да се разбере дали ще е той, в смисъл дали поне познавам човека, щото точно за него няма как :unsure: Извинявам се за плитките въпроси :-X
« Последна редакция: Август 14, 2012, 11:52:46 pm от vezni »

« Отговор #149 -: Август 15, 2012, 12:06:22 am »
Ronia, отново ме правиш щастлива :wub: Чакам с нетърпение какво ще кажеш :-[ Съжалявам за закъснението, но не бях вкъщи. Иначе наистина минавам през ужасен период (явно не само аз). Наистина не ми върви, нито с университета, нито с приятелите, какво да говорим пък за любовта... А може ли да се разбере кога-горе долу ще премине този безкраен период, искам да си имам гадже и да е момчето, дето си харесвам :-[ Има ли как да се разбере дали ще е той, в смисъл дали поне познавам човека, щото точно за него няма как :unsure: Извинявам се за плитките въпроси :-X

Този безкраен период ще премине съвсем скоро ;) :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #150 -: Август 15, 2012, 12:12:49 am »
gogetit и тебе те обичаам :wub: :-[ :wub:

« Отговор #151 -: Август 15, 2012, 12:16:34 am »
gogetit и тебе те обичаам :wub: :-[ :wub:

Тъпкано да ти се връща  ;D

« Отговор #152 -: Август 15, 2012, 01:59:33 pm »
А може ли да се разбере кога-горе долу ще премине този безкраен период,

Още към 2 месеца и после Сатурн ще поотпусне Слънцето ;D .

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #153 -: Август 15, 2012, 06:25:24 pm »

Благодаря ви! А по тази карта може ли да кажете нещо? След два месеца Сатурн ще поотпусне Слънцето, но това значи ли, че е възможно да започна нова връзка преди да изтекат тия 2 месеца? И там хилядите въпроси, които съм описала :'(

« Отговор #154 -: Август 15, 2012, 06:27:50 pm »
Сатурн в онази карта "хванал" ли е Слънцето? :unsure: Слънцето е в Скорпион, тепърва му предстоии да усети захапката на Сатурна. Плутон и Уран са "хванали" Венера.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #155 -: Август 15, 2012, 06:55:41 pm »
Значи, че след като мине съвпада на Сатурн със Слънцето ти и т.н. както там съм го писала, не ми се пише наново.. В мунданната карта на прогресиите нещата са по оста 5/11, като на Луната й остават два градуса приблизително до точна опозиция с У7, Меркурий, което можеш да го видиш кога ще се падне и го съчетаеш с отминаването на Сатурн по транзити и аспекта на Юпитер към Меркурий + тръгването директни на Плутон и Нептун. Провери датите, просто.

« Отговор #156 -: Август 15, 2012, 08:37:27 pm »
Благодаря ви! А по тази карта може ли да кажете нещо? След два месеца Сатурн ще поотпусне Слънцето, но това значи ли, че е възможно да започна нова връзка преди да изтекат тия 2 месеца? И там хилядите въпроси, които съм описала :'(

Пусни си хорар за любов в другата тема най-добре :blink: .

Има ли как да се разбере дали ще е той, в смисъл дали поне познавам човека, щото точно за него няма как :unsure: Извинявам се за плитките въпроси :-X

Този въпрос нещо не го разбрах...Ти не познаваш ли лично този който харесваш ?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #157 -: Август 15, 2012, 11:03:57 pm »
 ;D ;D SunMoon, познавам го ;D Излизали сме, преди имаше тръпка, но аз тогава сглупих и се направих на интересна. Сега сме само приятели, а дори не знам дали сме и такива, защото неговото отношение е много променливо. На моменти си мисля, че ме харесва, а в други - че не. Хорар съм пускала, но са ми давали различни мнения. Не са минали 6 месеца, за да мога да задам същия въпрос с втори хорар. В предния пост не съм се изразила както трябва :-[ Исках просто да попитам дали познавам човека, с когото евентуално някога в живота ще започна връзка ;D Сега виждам колко глупаво съм се изразила :-X Много Ви благодаря, момичета. Тук освен, че получавам отговори на въпросите си, си изливам и душата ;D Супер сте  :wub: :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #158 -: Август 17, 2012, 07:12:01 am »
Отдавна подозирам, че Марая има нервно разстройство и други психически проблеми. То и по хороскопа й се вижда. Накрая ще излезе вярно.

Нямам идея каква е причината за подозренията ти... ;D , но мисля , че тези изцепки са недопустими в този форум...А и някак си
тези подозрения по начина по който ги пишеш звучат така: крадеца вика - дръжте крадеца! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #159 -: Август 17, 2012, 07:13:07 am »
Отдавна подозирам, че има нервно разстройство и други психически проблеми. То и по хороскопа й се вижда. Накрая ще излезе вярно.
никой не е застрахован от психясване при определени транзити, дори да няма в натала заложени предпоставки...
и "голямата" любов има същите симптоми като на някои психични болести  ;D
според името също е отбелязано нервност и емоционални изцепки
http://www.gorockop.ru/taina_imemi/marianna.htm

Доста верни неща...за името ми!
Благодаря за линка.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците