Здравейте :blink: Влизам тук за да споделя преживяванията си ,най-вероятно в резултат на този кофти квадрат - преди месец направих дискова херния, която вчера се обостри

и се налага да повтарям всичко направено досега в терапията....емоционалния ми дискомфорт и обърканост/тр Сатурн опонира Луната ми в момента/ се задълбочават все повече относно решението за категорична реална раздяла с един господин/и друг съм ви занимавала с него/, който е влязъл много дълбоко в съзнаниеото ми и ме усеща и ми "контролира" поведението, като се засиля да късаме...Та- сама , болна и нещастна се чувствам сега... :blink:....Марс,който след 2* ще направи точен съвпад с Урана ми управлява Слънцето и Луната ми/в 8д/ и в момента активира наталната опозиция Уран/Слънце...Плутон управлява мой 3д и транзитира в 4ти- не усещам засега,но сигурно и там ще има някаква агресия-няма начин просто......тр Уран е на 7* от моето Слънце в 8д....това е най- силно усещания от мен аспект до сега,сякаш....ах-този мой Марс.....

...а как копнея за хармония ..... и отделно Луната пък прогресира в мой1ви дом-това за телесните ми страдания/щото и отслабнах доста,междувременно/... и така- с квадрата и моите изживявания...